fredag den 14. marts 2014

Arabisk sheik - Israel er jødernes!

Arabisk gejstlig: Israel er jødernes            Af Yossi Aloni/Israel Today


Sheikh Ahmed Aladoan fra  Amman, medlem af Jordans meget kendte Adwan stamme, har fornylig på Facebook postet at der ikke findes noget sted som “Palæstina” og benytter Koranen til at støtte op om sin mening.                     
                   
Et af de benyttede vers fra Koran han benytter fastslår at Allah gav Det Hellige Land til Israels sønner - indtil Dommens Dag (Surah Al-Ma’ida, vers 21), og et andet (Surah Al-Shara’a, vers 59) der siger at landet blev overdraget jøderne.


Sheiken vender sig mod de “som forvrænger ordene i Koranen” som han omtaler som løgnere og undrer sig over, hvordan de i det hele taget har fundet på navnet “Palæstina.” Han insisterer på at at deres krav om landet Israel er tabt, fordi “Allah er beskytteren af Israels børn.”
 


Som om det ikke var nok gik sheiken videre med afklæde anti-Israel propagandamaskinen ved at anklage palæstinenserne for at slå børn, ældre og kvinder ihjel, ved at benytte dem som menneskelige skjolde, og for ikke at have den mindst medfølelse selv for egne børn.


Sheikens udtalelser har ført til en storm i de arabiske medier, og blev indsamlet af Israels Ambassade i Amman.


Den arabiske avis Al-Quds Al-Arabi gik yderligere i dybden med sheikens holdning, og bemærker at han støtter den mening at Jordan er Palæstina, og insisterer på at arabere der lever i Jordan og de af Den Palæstinensiske Selvstyrenheds kontrollerede territorier næsten alle meget gerne vil være israelske borgere.


Adwan stammen er kommet med en udtalelse, hvor den lægger afstand til Sheik Aladoans bemærkninger. Men sheiken er ikke blevet truet og han fastholder at han vil fortsætte med at lade sin stemme blive hørt om disse ting.


Sidste år besøgte Sheikh Aladoan Israel og tilbragte tid med overrabineren fra Tsfat (Safed), Rabbi Shmuel Eliyahu. Sheiken informerede Rabbi Eliyahu og dennes studerende om at i Koranen “er der ikke noget navn ‘Palæstina’ for dette land, og derfor burde araberne ikke slås med jøderne over kontrollen med dette land.”

http://www.wnd.com/2014/02/arab-cleric-israel-belongs-to-the-jews/#ydQA0WQu915my273.99

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails