lørdag den 15. marts 2014

Beyonces sexvideo og kønssygdomme

Beyonce sex video kan give endnu flere tilfælde af seksuelt overførte sygdomme

       
M. Catharine Evans
                
Bill O’Reilly har netop i denne uge sendt en besked til  sangerinden Beyonce via Def Jam Record medstifteren Russell Simmons. Efter Fox News værten fik nys om hvad  Time magazine beskrev som  “Bey’s properly XXX” video “Partition,” bad O’Reilly kunsteren om at “hold nu op!”

Den “dampende” optagelse der viser en striptease på et piano og oral sex i en limousine, strømmer ud til Beyonce fans overalt. Den 32 årige mors optræden har virkelig forbløffet O’Reilly.

“Hvorfor skulle Beyonce dog lave den?” spørger O’Reilly Simmons. “Jeg mener at Beyonce med det hun har lavet her er uansvarlig. Derfor spørger jeg dig Russell Simmons, forklar mig det venligst.”

Simmons går så i færd med at forklare at Beyonce er kunstner, noget som virkelig gør O‘Reilly vred.
“Er det kunst?” fnyser han tilbage. Beyonce på bagsædet i en limousine i færd med sex, og reference til Monica Lewinsky, er kunst?”

“Jamen, det er det faktisk,” svarer Russell roligt. “Beyonce er en brillant kunster.”

Obamas elsker hende også. Førsteparret har ikke kun fremholdt hende som et god rollemodel for deres piger, Mrs. Obama har hyret den knap belæste, sexbesatte sanger for at hun kunne ryste sit understel foran børn i mellemskolen som del af kampagnen til 10 milliarder dollars Let’s Move.

Det kan ikke vare længe før der er en virkelig god chance for at disse selvsamme børn vil være med i det uforholdsmæssigt høje antal med STD (seksuelt overførte sygdomme) og aborter i deres samfund, men det synes ikke af skræmme Obamas eller Beyonce.

The Affordable Care Act vil nemlig forsyne dem med al den antibiotika, præventionsmidler og abortmuligheder der er nødvendig har at holde hendes fan fri for at betale for følgerne af uhæmmet sexudøvelse. STD alene koster sundhedssystemet 16 milliarder dollars om året, og Obamacare panelerne (de som afgør betalingerne til de forskellige sygdomsområder) vil højst sandsynligt ikke skære ned på omkostningerne på dette felt.  

Desuden er det at gnubbe og gnide på sig selv og/eller sin mand Jay Z ved Grammy jo bare den rene morskab. Den flok formoder at alle disse prædikende snerpede, og direkte konservative er fordømmende hyklere der mener sex er noget beskidt.  Carters er jo gift, hvilket gør deres offentlige udstilling af sex til noget nyt for de 70% af sorte børn der i de sortes kvarterer opfostres af enlige mødre med flere partnere.

Beyonce er dog ikke ansvarlig for de knap 20 millioner nye tilfælde af seksuelt overførte sygdom som vi har hvert år i dette land; halvdelen af de unge mellem 15-24.

Sex sælger dog, og hun er en brillant kunstner der beundres af Præsident Obama og hans hustru.


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails