mandag den 24. marts 2014

Håb og forandring - ikke for bøsser!

Håb og forandring? Ikke for bøsserBlake Smith, 58, fra Bakersfield, Californien er eks-bøsse. I en artikel i New York Times sagde han at han i det meste af sit liv, “da krævede hver eneste tomme af min krop mandlig seksuel kontakt.”  

Imidlertid siger Smith, efter at have været gennem konsultationer og rådgivning, herunder weekend seminarer med overskrifter som “Mennesker kan forandre sig,” og “Rejsen til manddom,” at hans “homoseksuelle følelser næsten er forsvundet.” Han blev gift for 8 år siden og sagde, “I mine 50’ere, kan jeg for første gang se på en kvinde og sige, ‘Hun er velnok lækker!’”

Internettet flyder over med vidnesbyrd som Smiths, på hjemmesider som NARTH (National Association for Research and Therapy of Homosexuality), PeopleCanChange, Liberty Counseling and Recovery, og JONAH (Jews Offering New Alternatives to Homosexuality).

Men hensyn til sidstnævnte kunne følgere af American Thinker læse her, i sidste uge at den lille organisation JONAH er blevet sagsøgt af en stor, ‘fed’ rig hval, Southern Poverty Law Center, med begrundelsen “forbrugerbedrag.”

Bøllerne ved Southern Poverty Law Center er blot en afspejling af den liberale standard fortælling:

Mordere, voldtægtsforbrydere og andre kriminelle er skabt af samfundet og kan hjælpes gennem psykiatrisk behandling, men mænd og kvinder der er homoseksuelle, er født som homoseksuelle, og det kan derfor forventes at de lever som homoseksuelle, uanset om det bryder sig om det eller ej.

Denne barske filosofi kan ses i Californiens lov, underskrevet af Guvernør Jerry Brown i 2012, der forbyder rådgivere og terapeuter at behandle uønskede problemer med tiltrækning af samme køn. Sidste sommer fandt Guvernør Chris Cristie det passende at efterligne Californien og gjorde New Jersey til den anden stand med en sådan lov, der forbyder terapeuter fra at hjælpe mindreårige med “bestræbelser for at ændre seksuel orientering.”  

Her forleden nægtede 9th Circuit Court of Appeals at genoptage en høring om loven i Californien, og således nægtes terapeuterne deres First Amentment ret til frit at tale om hjælpe de som har det svært med at være tiltrukket af det samme køn. En af dommere, der var ikke enig, sagde, “Højesteret har irettesat os lavere stående domstole for at skabe, som noget helt nyt, nye kategorier af ytringer, som First Amenment ikke anvender. Men det er præcist hvad panelets holdning opnår i denne sag.”

Mat Staver, grundlægger af Liberty Counsel, en af de sagsøgte sagde, “De mindreårige vi repræsenterer ønsker ikke at være tiltrukket af sit eget køn, og de ønsker heller ikke at være med i en sådan opførsel. De har rigtig stor gavn af denne rådgivning. Deres karakterer er blevet bedre, deres selvværd er forbedret, og deres forhold til familien i hjemmet er blevet kraftigt forbedret.“


"Lovgivere og dommer,” fortsatte han, “har sådan set brudt ind i de private terapilokaler med offergjorte unge mennesker og fortalt dem, at deres usikkerhed, forårsaget at typer som misbrugeren Jerry Sandusky, er normalt, og at de ikke bør undertrykke deres uønskede og farlige tiltrækning mod sex med eget køn, og den opførsel der er forbundet dermed.”

Terapister i New Jersey har også stillet spørgsmåk ved New Jersey loven. En forbunds distriktsdomstol har udsat loven, og den er blevet appelleret til U.S. Court of Appeals. De har følgeskab af to interesserede parter:

Agudath Israel of America, en ortodoks jødisk advokatorganisation og Nefesh, en international association af ortodoks jødisk mental sundhedsinteresser, har lagt et amicus curiae udkast, der argumenterer for at loven krænker den forfatningsmæssige ytringsfrihed hos såvel terapeuterne og de mindreårige der søger råd og vejledning.

Udkastet bemærker at mens New Jersey finder det helt acceptabelt for 14 årige at lade sig indskrive og udskrive af psykiatriske hospitaler, hvor de kan få kraftige psykofarmaka, så bedømmer staten dem ude af stand til selv at bestemme om den vil søge hjælp af en uddannet terapeut for at mindske eller eliminere en uønsket seksuel tiltrækning mod samme køn, opførsel eller identitet.

New Jersey har på effektiv vis erklæret at beslutningen om at søge den form for hjælp i sig selv er skadelig for den mindreårige, trods overvældende bevis på det modsatte.

Man kan blot ønske dem al held med denne Sisyfos opgave. Med stats lovgivningssystemer, medierne, skolerne og de højere læreanstalter, og i stadig større omfang, kirker og synagoger der gladelig accepterer og ofte fremmer regnbuedagsordenen, så bliver det vanskelig at vinde - svært for de som har anlagt sagen og svært for de unge der er fanget i en uønsket livsstil.  

http://www.americanthinker.com/2014/02/hope_and_change_not_for_gays.html#ixzz2sR1peI5U

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails