søndag den 2. marts 2014

Jihad jagthunden mod kristne

Jihad jagthunden


Raymond Ibrahim

De islamiske jihadisters vedholdende fjendskab mod ikke-muslimer synes af være grænseløs -- undertiden forfølger man endog “vantro” i graven.

Mens Vesten kender til de mere spektakulære angreb mod ikke-muslimer -- udbombede og nedbrændte kirker og andre tilbedelsessteder, halshuggede og nedslagtede “vantro” og direkte massakrer -- så er den kendsgerning mindre kendt, at så langt fra at være forskånet for yderligere lidelse, så udgør de overlevende til stadighed et mål.

Nytårsaftens den 31. december 2013, mens adskillige “kristne priste Gud på en mark nær deres kirkebygning” i Nigerias centrale Plateau, ankom og beskød muslimske etniske Fulani mænd tilbederne og dræbte en 41 årig mor til seks og en 14 årig pige.

Kore Usman, 34 år, blev også dræbt. Hans 34 årige hustru Faith Kore Usman forklarer, hvordan det var anden gang, at en ægtemand til hende blev dræbt af muslimer, og således er hun enke for anden gang.

“Min første mand, Davou Philip, blev dræbt af Fulani hyrder i Jol landsbyen i Riyom lokalregeringsområdet i 2002,” sagde hun. “Jeg har kun en søn med ham. Imidlertid bragte Gud mig og Kore Usman sammen (9 år siden), og vi blev gift. Gud har velsignet os med 4 børn. Jeg troede at byrden som enken var løftet fra mig, og nu, er min anden mand blevet dræbt af muslimer.” 
 
Sådanne beretninger med de samme kristne minoritetsgrupper der angribes en, to eller endog tre eller flere gange er ikke usædvanlige i den muslimske verden. Udover at påføre vedholdende smerter og sorg på den nigerianske enke, så tænk nærmere over de seneste hændelser i Pakistan.

Efter september måneds bombning af Kirken  All Saints i Peshawar, hvor så mange som  171 døde -- herunder mange kvinder og børn -- og 150 blev såret, rapporterede Agenzia Fides:

“Situationen forbliver spændt i Pakistan: Ikke kun tragedien, men også rædslen. De kristne sagde de var ‘slået af rædsel’ over rygter der forbinder bomberne i Peshawar til det store problem med salg af menneskeorganer: Dette er hvad nogle medlemmer af NGO’er i det civile samfund i Pakistan fortalte Fides. Nogle af ‘sjakalerne’, formodentligt lokale paramedicenere, synes at drage fordel af det store antal døde og sårede for at stjæle ligene og ribbe dem med henblik på salg af ulovlige organer. ‘Hvis dette var sandt ville det betyde at der er kriminelle der drager fordel af de kristne offers lidelser, hvilket i sandhed er blasfemisk og helligbrøde.’  

Med andre ord, og med tanke på den islamiske overherreindstilling, der går ud på at ikke-muslimer er undermennesker “vantro” der kan udnyttes uden straf for at gavne de “suveræne” muslimer, selv efter de er blevet slagtet at “jihadister,” så benyttes resterne af slagne kristne til at skabe sig profit, og de hindres i en ordentlig begravelse.

Nogle af de som overlevede bombningen af kirken i Pakistan blev angrebet, slået og truet med døden hvis de sørgede over tabet af deres kære alt for åbenlyst:

“En kristen pakistansk familie skjulte sig søndag den 13 oktober efter angiveligt at have modtaget dødstrusler for at protestere mod to selvmordsangreb mod en historisk kirke i den voldsplagede by Peshawar, hvor deres venner blev dræbt. Ifølge disse kristne, var muslimske “militante” vrede over at han så åbenlyst udtrykte sorg ved en anti-volds demonstration over tabet af hans venner og de som blev såret i selvmordsangrebene.”

Således er det. I den islamiske verden, i Nigeria, på randen af Vesten, mister en kristen kvinde sin mand for muslimske drabsmænd, og når hun forsøger at få styr på sit liv, gifter sig igen og får adskillige børn, ja så skyder de samme islamiske stammefolk hendes anden mand ned, selv når han tilbeder.

Og langt mod øst i den islamiske verden, i Pakistan, efter en kirke er bombet, da bliver nogle af de dræbte på grummeste vis plyndret for deres organer, mens de overlevende angribes og trues for at vove a sørge.

Sådan er Jihad jagthunden og dens vedholdende fjendskab mod “vantro.”


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails