fredag den 28. marts 2014

Slut med tilbederne, Obama?

Kun en person klapper da Obama talte i Holland

       
Thomas Lifson
                         
Magien er helt væk og de dånende folkemængder i Berlin, 2008, må være et kært minde. Nu da foråret er kommen til alle andre på den nordlige halvkugle går Barack Obama ind til sin vinter.


Mens hans præsidentskab imploderer i Obamacare inkompetencen og de udenrigspolitiske bommerter, så er europæerne, der engang dånede over ham, nu ved at se at han kun er et tomt jakkesæt.


Haag, Nederlandene (WNEW) - Ved slutningen af en fælles nyhedskonference i Nederlandene med den hollandske premierminister Mark Rutte, vinkede Obama og takkede publikum - og kun en person blandt dem reagerede med en langsom, noget besynderlig klappen.    
             


CBS fortsætter:


Man ser Obama nikke en gang til til premierminister Rutte, som søger han bekræftelse på at konferencen er sluttet og siger, “Okay.”


Trods støjen da publikum rejser sig for at gå ud af lokalet kan man høre en person, der langsomt - men stædigt - slår hænderne sammen som afslutning på begivenheden.


“Rigtig mange tak alle sammen, endnu engang tak,” siger præsidenten mens han går ned fra podium sammen med Rutte.


“Okay, mine damer og herrer, det var det sidste spørgsmål. Mange tak for Jeres tilstedeværelse,” kan man høre en kommentator sige uden for billedet.


Ansigtsudtrykket hos Obama, mens han vinker til publikum der allerede er på vej bort siger alt:  Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails