lørdag den 12. april 2014

Hvad Israel kan lære af Egyptens General Sisi

Hvad Israel kunne lære af Egyptens general Sisi

       
Ted Belman
                
Israel kunne lære et par ting af General Sisi i Egypten. Han anerkender at Det Muslimske Broderskab og Hamas er en trussel for hans regime, fordi de til voldelige demonstrationer og terror.


Som følge heraf har han forbudt Det Muslimske Broderskab og arresteret mange af dens ledere. Han anerkender at de er i krig mod ham og svarer derfor ved at bekæmpe dem.
 


Det er på høje tid at Israel anerkendte af PLO, Fatah og Hamas også er en trussel mod Israel, fordi de jo på samme vis benytter vold og terror. Naftali Bennett, erklærede at Israel er ved at forberede sig til at anklage Abbas for krigsforbrydelser herunder at hædre og rose terrorister og opildne til vold.                                  


Israel burde ikke spilde nogen tid, og forbyde PLO, Hamas og Fatah og deportere enhver der er medlem af sådanne organisationer. Det bedste sted ville være Gaza - i helikopter midt om natten. Overvejende deres charters og deres opildnen og hyldest til “modstand,” så ville et forbud mod dem være passende. Vi skal ikke slå dem ihjel, blot deportere dem.


Israel burde ændre sin politik til en NUL tolerance overfor arabisk “modstand.” Det er selvmorderisk at acceptere “modstand” og “tilskyndelsen dertil” som normalt eller acceptabelt. Israel burde inddrage licenser til arabisk radio og TV dersom de vedbliver med at opildne masserne. ,                 


På lignende vis bør Israel vise NUL tolerance overfor sine egne forrædere. Steven Plaut, i


“I årevis har den israelske regering givet social sikkerhed og andre velfærdsgoder til dømte arabiske terrorister og mordere. Hvis en araber med ret til arbejdsløshedsunderstøttelse, velfærdsydelser, pensioner eller andre “sociale” kompensationer begynder at beskæftige sig med terrorisme og bliver fængslet fortsætter han og hans familie stadig at modtage ydelserne. Hvis terroristen dør, kan hans efterladte modtage ydelser. Terrorister der er blevet lemlæstet ved at placere bomber eller angribe jøder kan få handicapforsikringssummer.


MK (Medlem af Knesset) David Rotem har forsøgt sig med at få disse ydelser reduceret med 50%, ikke fordi han ikke ønsker de skal helt fjernes, men fordi Knesset aldrig ville gå ind for det. Denne mentalitet skal bare ændres.


I en efterfølgende artikel opfordrede Steven Plaut til at Israel behandler den radikale venstrefløj, der støtter delegitimiseringen af Israel, som værende forrædere ligesom Amerika gjorde med sine forrædere i Civil War.


Israel er alt for tolerant over for NGO’ere og arabiske medlemmer af Knesset i ytringsfrihedens og demokratiets navn. Men demokrati er ikke en selvmordspagt. Grænser skal der sættes for hvad der er acceptabelt og hvad der er i selvopretholdelsens interesser.

http://www.americanthinker.com/blog/2014/04/what_israel_could_learn_from_egypts_general_sisi.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails