tirsdag den 1. april 2014

To moderne falske Guder - FN og OL

To moderne falske Guder

       
DB Ganz
            
Falsk Gud  #1, FN

Min afdøde far betragtede problemstillinger på en meget direkte, og blottet for ‘sludder,’ facon. For år tilbage var der et stort nationalt bureakrati der aktivt indsamlede penge i vort område. Deres fremragende PR væltede hen over folk, og mange blev overbevist om, at den organisation bare skulle støttes. Dog synes jeg det meget vanskeligt at finde ud af, hvad man faktisk stod for.

Dengang spurgte jeg min far hvad han syntes. Han svarede:
“Det er en absolut fantastisk organisation ....det vil sige indtil man faktisk har brug for den til en opgave.”
Han kunne have benyttet samme argumentation om FN’s Generalforsamling og Sikkerhedsråd. Også her er de tilsyneladende verdens garant for fred og harmoni..... det vil sige indtil der faktisk er brug for at opretholde fred og harmoni.
 


Overvej: I vor egen baghave er Venezulea blevet en tro allieret med Kommunist Cuba. Det kernevåbenbesiddende Nordkorea ledes af en forvokset baby, der med stor nederdrægtig hed affyrer raketter ud i havet og rent bogstaveligt fodrer sultne hunde med politiske fjender. Kina bliver stadig mere militant og frembrusende, og viser nu muskler og terroriserer sine små naboer. Det såkaldt Arabiske Forår førte til mange dødsfald, men kun lidt personlig frihed, og blodbadet i Syrien fortsætter. Oveni i alt dette er Rusland nu på Krim halvøen.

Er der nogen der har fået øje på FN i alt dette? Har det haft blot en brøkdel forskel i nogen af disse ildevarslende udviklinger?

Falsk Gud #2, De Olympiske Lege.

Den højtravende tale om, hvordan De Olympiske Lege fostrer et verdens broderskab er lige præcis så overbevisende som retorikken der anvendes om FN. Men er det sandt?

Selvom det nærmest er helligbrøde at sige, så betvivler jeg selve præmissen om at organiseret sport har indvirkning på udviklingen af karakteren til det bedre. En klassisk jødisk tekst jeg engang studerede kom med den pointe at mens en fysisk konkurrence meget vel begynder med at begge sider stræber efter at gøre deres allerbedste, så degenererer denne ofte til en tilstand, hvor hver side forsøger at vinde ved at hæmme modparten. Dette kunne helt sikkert være en fremherskende holdning ved deltagerne i de meget politiserede olympiske konkurrencer. Denne dynamik kan indgyde destruktive og ondskabsfulde handlemønstre.

Under “de dårlige gamle dage” med Jerntæppet brugte kommunistiske lande der var alt for fattige til at kunne sørge ordentligt for deres befolkninger, formuer på at træne deres deltagere til Olympiske Lege. Talentfulde børn blev taget fra deres familier og skoler og trænet i årevis for at konkurrere. De herskende troede åbenbart at deres guldmedaljer ville bevidne Kommunismens overlegenhed. Det er helt sikkert at de ikke var med til at fremme verdensbroderskabet.

Vinterlegene i Sochi var de værste nogensinde. Rusland brugte fire gange så meget som noget andet land under forberedelsen til legene, og en smilende præsident Putin var overalt under Legene. Hvis nogen Olympiske Lege kunne oversvømme planeten med fred og kærlighed, så var det disse. Dog, knap et par dage efter showet sluttede iværksatte Putin det som måske er det frækkeste angreb på verdensfreden siden starten af 2. Verdenskrig - Invasionen af Krim. 
 

FN og De Olympiske Lege er således falske guder. Begge lover de menneskeheden en masse godt, men intet gennemføres.

Og alt det elendige slutter desværre ikke der.

Oldgammel jødisk visdom lærer at “Falskhed avler falskhed” (Midrash Tehilim 7:15).

Som følge heraf, hvis man accepterer at disse to enheder ikke er til megen hjælp for nogen, så er de falske bombastiske udtalelser om alt det gode de gør for verdenssamfundet en gennemført løgn....Det medfører endnu mere udbredt løgnagtighed, der igen giver næring til mere af det samme.

Det er helt sikkert, at der nu er enorme falsknerier overalt. Obamacare der sandsynligvis er den største indenrigspolitiske nyhed i det sidste år blev vedtaget som lov, fordi præsidenten forsikrede landet om, at alle ville være i stand til at beholde deres læger og forsikringspolicer. Det er nu næsten helt sikkert at det var en gennemtænkt, velovervejet løgn.

Det savnede malaysiske fly fortsætter med at tryllebinde offentlighedens interesse --- jeg mener delvist, fordi mange mistænker at de som ved mest om hvad der er sket faktisk ikke er oprigtigt interesserede i at sandheden kommer frem.

Den 26. marts blev IRS (skatterevisorerne i USA) chefen John Koskinen ved Kongres Komiteen bedt om at overdrage alle Lois Lerner’s og andre embedsmænds emails siden 2009, og han svarede at det ville tage to til tre år at indsamle dem. Det må være en direkte kæmpeløgn.

Denne stadig større cirkel af falskhed, hvoraf FN og De Olympiske Lege er en del, er tragisk at betragte.

Implikationerne for fremtiden er skræmmende.

http://americanthinker.com/blog/2014/03/two_modern_false_gods.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails