lørdag den 10. maj 2014

En morders død og medierne

Låst og slukket - Lockett & Load


Click Here

Næste gang liberale bliver indignerede når vi siger de tager mere hensyn til de kriminelle end til ofrene så husk lige det hysteriske postyr over Clayton Lockett. Her mener jeg selvfølgelig den nederdrægte voldtægtsmand - morder - hvis henrettelse i sidste uge får meget mere presseomtalte end Chris Christies broskandale.

Lad os se på nogle kendsgerninger om sagen som The New York Times redigerede bort fra sin omfangsrige artikler om Lockett. Dette er nemlig information der ikke ser godt ud på tryk. I næste uge skal vi diskutere dødsstraf, med en særlig tanke på Clayton Lockett.

Hovedbestanddelen af kendsgerninger som du ikke kan læse om vedrørende Lockett i the Times, eller andre steder i NFN (Non-Fox-Media) er hvad han gjorde med sine ofre - hvilket vil sige mindst fire personer. Måske vil det overraske dig at erfare at Lockett igennem mange år var en hårdkogt forbryder med en del domme.

I 1999 brød Lockett og to medsammensvorne ind i Bobby Bornt’s hjem for at røve ham. Bornt genkendte Lockett som den mand han nogle uger forinden havde hyret for at få dækket en tatovering. I 15 minutter gennembankede Lockett Bornt med et haglgevær, mens Bornts 9’årige søn græd i værelset ved siden af. De tre mænd bandt Borns hænder sammen med gaffatape og gik i færd med at gennemsøge huset for ting de kunne stjæle. Lockett skubbede Bornt ned af sofaen, han var irriteret over han blødte for meget, på det han kaldte “min sofa.” 


På det tidspunkt dukkede Bornts veninde, Summer Hair op for at tage ham med til en fest. Tyvene trak hende indenfor, kastede hende mod væggen, slog hende, holdt et våben mod hendes hoved indtil hun kaldte på sin veninde der ventede i bilen udenfor. Det var Stephanie Neiman. Stephanie trådte ind, og også hun blev slået, indtil hun overlod nøglerne til bilen. De 3 ofre blev låst inde i soveværelse med Bornt’s lille søn, mens Lockett og kompagni gennemsøgte huset, kun holdt pause for at trække Hair ud af værelset og gruppevoldtage hende. En af Locketts medskyldige sodomiserede hende, og gennemførte derpå et vaginalt samleje. Lockett voldtog hende vaginalt, analt og oralt.

Lockett gav ordre om at finde en skovl, satte ofrene op på ladet i Neimans bil og alle de kørte til et øde sted. Lockett greb Hair og voldtog hende igen, vaginalt og oralt. Han sendte hende tilbage til bilen, hvor den tredje mand tvang hende til oralsex.

(Lad os lige holde inde et øjeblik og så reflektere over The New York Times hysteri over ‘usikre voldtægtsanklager’ mod fulderikker på college områder)

Lockett krævede at hans ofre lovede ikke at fortælle politiet om hvad han havde gjort. Det lovede Bornt og Hair, men det ville Stephanie ikke, derfor trak han hende ud af bilen og gav ordre til hans kammesjukker om at begynde at grave en grav.

(Senere fortalte han politiet at han ville slå alle tre ihjel, og forlade området således at hans tilsynsværge ikke kunne finde ham).

Stephanie stod ved graven, man havde arbejdet på den i 20 minutter. Lockett skød hende, men pistolen fejlede. Derfor gik han tilbage til bilen for at ordne den, mens Stephanie græd, “Oh Kære Gud! Lad være, Lad være!” De tre mænd lo af hende.

Så vendte Lockett tilbage og skød hende igen. Men Stephanie trak stadig vejret - Lockett gav ordre til at begrave hende alligevel. Hun hostede mens jord blev kastet på hende. Hun blev begravet levende.
Stephanie Neiman

Lockett advarede Bornt og Hair om at de også ville blive myrdet, hvis de gik til politiet, derpå kørte han dem tilbage til Bornts hus. Bornt og Hair anmeldte voldtægterne, bortførelsen og mordet næste dag. En af Locketts medskyldige tilstod hurtigt og førte betjentene til Stephanies lig.

Disse kendsgerninger blev ikke betvivlet af Lockett, der som han skrev i et brev fra fængslet, “fortalte den idiot - distriktsanklageren - “Jeg skød nemlig den tæve.”

Alle fire voksne der klarede sig gennem natten med Lockett “sladrede om ham - hans to medkonspiratorer, og de to ofre (På grund af dette kæmpede han indædt fra fængslet for at orkestrere af de alle fire skulle rammes - breve der belejligt dukkede op under hans benådningsappel!)

En jury idømte ham dødsstraf, men han levede yderligere 15 år efter at have begået disse grusomme forbrydelser, i den tid fik han ‘husly’ lægehjælp og mad af Oklahomas generøse befolkning.

Oveni i at lægge planer om at slå til mod de fire der vidnede mod ham, så truede Lockett gentagne gange, mens han var i fængsel vagterne, blev pågrebet med hjemmelavede våben, smadrede inventar og kastede urin af afføring mod de betjente der bragte ham mad.

Da han blev afhørt om sit angreb på en fangevogter forklarede han, “F-ck this kangaroo court, next time it will be a knife.” Fire dage senere blev han pågrebet med en stor kølle og en hjemmelavet kniv på 20 centimeter i sin celle.

En anden gang, da man fandt en hjemmelavet kniv på Lockett sagde han til betjenten, “Den kunne jeg have hamret i dit skide hjerte.”

Lockett var så voldelig at andre fanger nægtede at dele celle med ham, selv om de kunne blive straffet for at nægte det.

I breve fra fængslet skrev Lockett at han planlagde at “skyde i kugle i” Bornt. Han skrev til sin tante - mor til en af hans medskyldige - og advarede hende om at hans “kammesjukker” i fængslet “venter på ham.”

Lockette planlagde også at dræbe sin eks-kæreste som han omtalte “She was gone” (going to) “get done real, real bad! And she still is. Her ass better get the fucc out of Perry” (Oklahoma) “for min lillebror kommer derned fra San Diego c and niggaz think I was crazy then wait till cuzz get here! Han er allerede på flugt fra New Orleans for et mord.”

Redaktørerne på New York Times kan meget muligt have sovet godt efter Locketts henrettelse, men Bornt, Hair og et dusin andre individer har helt sikkert gjort det.

I breve til vicesheriffen pralede Lockett med sin bandetilknytning, sine tidligere forbrydelser og sin hensigt om at myrde Bornt og Hair “Cuzz Im a California Hoover Crip!” nævner han. “We don’t get down at all like these Hooverz from Oklahoma. Why you think so many niggaz beat cases out that way? Cause Im an assassin — point blank!”

Dette er så morderen, hvis henrettelse virkelig har gjort liberale oprørte.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails