lørdag den 3. maj 2014

Fredens Religions støtter hos Vestens universiteter

“Fredens Religion” får støtte af universiteter


DR. LAINA FARHAT-HOLZMAN                                                                
PÅ blot en dag, og på blot en side i San Francisco Chronicle (10. april) var der tre artikler om bomber sprunget af muslimske ekstremister. Bomber der slog andre muslimer ihjel.

o     Pakistan. Den første var i Pakistan (22 dræbte, 83 dødeligt såret af bolte, søm, møtrikker pakket ind i en frugtkarton). Disse fanatikere holder særligt af at lade disse bomber eksplodere på åbne markedspladser hvor de kan få mest ‘ud af’ at dræbe, for det meste kvinder og børn. Dette angreb fandt sted i Islamabad, Pakistans yderst godt bevogtede hovedstad.

o     Irak. Et andet angreb var i Bagdad, denne gang udført at Sunni fanatikere mod Shiiter. Her myrdedes 34 og “dusinvis” blev såret. Den samme dag gik en bombe af i et travlt butikskvarter i Numaniyah, Irak, fulgt af en bilbombe der eksploderede da folk strømmede til for at hjælpe ofrene for første eksplosion. Endnu tidligere den dag gik en bilbombe af i det centrale Bagdad, og dræbte fire og sårede 11. I endnu et distrikt blev 13 dræbt og 42 såret. Hvorfor al denne uro: Irak står overfor et vigtigt valg den 20. april. Det er lykkedes de som står bag bomberne at gøre mindst et distrikt for farligt for valget.

o     Syrien. Syrien var det tredje sted med to bilbomber der eksploderede i det regeringskontrollerede område Homs, og mindst 25 blev dræbt og flere end 100 sårede. Denne gang var bomben rettet mod Alawisekten i Islam.


Al denne ødelæggelse og uro standser aldrig. Den store historiker Samuel Huntington bemærkede i 1990’er at Islam har “blodige grænser” med enhver nation der grænser op til muslimske stater (muslimer-hinduer, muslimer-buddhister, muslimer-israelere, muslimer-kristne) men han havde ikke lagt mærke, til at det værste blodbad er inde i de muslimske stater. Der synes ikke at være nogen ende på konflikterne mellem varianter af Islam og for at gøre det endnu mere betændt - læg dertil stammeforskellene.  

Pakistan, Irak, Syrien har regeringer der selv er ansvarlige for volden. Pakistan har længe støttet Al Queda og Taliban i deres krav på at dominere Afghanistan og gøre Indien nervøs. Denne politik bider nu dem selv når deres ‘klienter’ går efter pakistanere. Irak valgte en shiitisk præsident, der har valgt at udnytte sin magt til at knuse sunni minoriteten (der tidligere styrede landet). Det bryder sunnier sig ikke om - mildest talt.

Syriens Alawi diktator, Bashir Assad, der engang holdt fred blandt de mange etniske grupper og religiøse sekter i Syrien, overskred sin magt og lod et blodbad af modstand som vokser for hver dag slippe løs. Det er vanskeligt at afgøre hvilken af disse fraktioner der er den værste.

Det er særdeles vigtigt at forstå, at Islam ikke er “Fredens Religion” som dens apologeter godt kan lide at hævde. Imidlertid er denne sandhed spildt, af alle mennesker, på akademikere der burde vide bedre. Enhver med en universitetsuddannelse burde være i stand til at indse/erkende at Islam ikke er undertrykt, ikke har brug for at blive forsvaret. Hvordan kan den mest liberale af institutionerne, Brandeis University, dog gøre noget sådant på selvsamme dag som al denne bombeterror fandt sted? Universitetet havde inviteret Ayaan Hirsi Ali for at give hende et hædersdoktorat for hendes fantastiske mod til at sige fra over for islamisk vold. Så opfordrede 85 af 350 fakultetsmedlemmer til ikke at hædre hende med doktorgraden, fordi hun “fornærmede Islam” og minsandten om ikke universitetet bøjede sig.

Denne heroiske kvinde, født i Somalia, har overlevet en borgerkrig, kønslig lemlæstelse, gennembankninger og et arrangeret ægteskab - som hun flygtede fra til Holland. Der gik hun på college, blev valgt til Parlamentet og måtte derpå flygte til Amerika fordi hendes udtalelser om Islams behandling af kvinder “krænkede” islamister. Hun bemærkede engang at Islam står midt i en krig og ikke før den er besejret kan Islam blive en fredelig og moderne religion. På grund af en sådan analyse, sagde professorer på Brandeis at hendes udtalelser er uforenelige med Brandeis University’s kerneværdier.

Ville de også have fordømt en holocaust overlevende der kritiserede nazisterne? Jeg kan bare ikke se forskellen. Skam Jer - Brandeis.

For århundreder siden holdt jødedommen og kristendommen inde med at stene folk eller brænde dem på pælen for at være “vantro”. Islam viser ingen tegn på at ville foretage denne forandring, eller nogen andre for at blive en moderne religion.
                       
                           

FamilySecurityMatters.org Contributing Editor Dr. Laina Farhat-Holzman is a historian, lecturer, and author of How Do You Know That? You may contact her at Lfarhat102@aol.com or www.globalthink.net.

http://www.familysecuritymatters.org/publications/detail/the-religion-of-peace-gets-brandeis-support?f=must_reads#ixzz306ltPghT

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails