torsdag den 12. juni 2014

Krig mod kvinder - hvilket sludder

Krig mod kvinder

                               

Du har muligvis hørt at lederne i Det Demokratiske Parti har besluttet, at en metode til at vinde vælgere til november er at tordne ud at Republikanerne “fører krig mod kvinder.” Politico kalder dette et “bevidst, overbevisende argument.”

Hold lige inde hvad! Forestillingen om en konservativ “krig mod kvinder” er ligeså dum som den propaganda jeg blev undervist i på college: Udover kønsorganerne, er kønnene helt lige, sagde mine venstreorienterede professorer, og enhver indrømmelse af forskelle mellem mænd og kvinder er undertrykkende.
War on women           
Jeg blev undervist i, at den eneste grund til at piger og drenge opfører sig forskelligt skyldes den måde vi opdrages på. Hvis samfundet og forældre skulle behandle kønnene på samme måde, da ville forskellene i opførselsmønstre fordufte. Jeg troede på det.

Så fik jeg børn, og tilbragte megen tid med børnene, og erfarede at jeg havde været et fjols.

Dengang jeg var på ABC News lavede jeg et show om forskellene. En typisk mor sagde, “Vi gav dem hver især en truck. Hun ville bare ikke lege med den. Vi ville ikke lade ham lege med våben, så lod han som om gulerødderne var pistoler.”

Der var selvfølgelig undtagelser. Men det viser sig der er masser af videnskabelig dokumentation for at mænd og kvinder er ‘programmeret’ forskelligt.

Dog, da jeg fortalte om det, oplyste feministikonet Gloria Steinem mig om at kønsforskellene endog slet ikke burde forskes i. Hun snerrede, det er “antiamerikansk, tosset at tænke på den slags forskning.”


På det tidspunkt havde brandvæsenet droppet de strenge prøver for at slippe for at blive anklaget for kønsdiskrimination. Da jeg fortalte Steinem, at en af de jeg havde interviewet klagede over, at i stedet for at blive båret ud af en ildebrand, blev hun nu trukket ned af trapperne, med hovedet der ramte hvert trin, genmælede Steniem med “det er bedre at blive trukket ud....der er mindre røg nede ved gulvet.”

En sådan tåbelig lighedstankegang appellerer til politikere så derfor ønsker regeringer mere af det.

Præsident Barack Obama og hans tilhængere praler med at Obamacare tvinger sundhedsforsikringsselskaberne til at sælge forsikringer til mænd og kvinder for samme pris. På mit TV show forleden spurgte den Demokratiske aktivist Jehmu Greene indigneret, “Ønsker du at leve i et land hvor kvinder skal betale mere end mænd?”

Nuvel, det gør jeg. Forsikring skal svare til omkostningerne. Kvinder går oftere til læge.

The Centers for Disease Control and Prevention nævner at selvom du udelukker svangerskabsbesøg, så besøger kvinder læger 33% mere. Forsikringsselskaberne plejede at lade det afspejle i deres priser. Det er ikke hykleri - det er blot matematik.

Forsikringsselskaber har stadig højere præmier for mænd med bil og livsforsikringer. En undersøgelse af bilforsikringsselskaberne viser at den billigste police til en kvinde koster 39% mindre end til en mand. En 60 årig kvinde betaler 20% mindre end en mand for en 10 årig livsforsikringspolice. 70 årige kvinder betaler det halve af mænd.

Det er blot matematik, fordi flest kvinder lever længere end mænd og trods stereotypien om den “kvindelige bilist” så har vi mænd flere trafikuheld.

Jeg hører ingen aktivister beklage sig over at mænd betaler for meget. “Offer” propagandaen fungerer kun når det er kvinder der betaler mere.

Kønnene er altså forskellige. Dog kræver regeringen af colleges har kønslighed i sportsdeltagelse. Udmærket, dans og kunstgrupper mest består af kvinder, men hvis atletik holdene alle er mandlige så kommer der retsforfølgelse.

Obama gentager kynisk den vildledende påstand at kvinder får 77% af hver dollar mænd tjener, skønt hans Arbejdsministerium siger forskellen fordufter når man tager højde for erfaring og andre parametre.

Regeringen påstod engang at Hooters diskriminerede mod mænd, fordi man ansætter kvindelige tjenere med store bryster. The Equal Employment Opportunity Commission droppede kun klagen efter Hooters kørte en reklame der viste en behåret mandlig tjener der serverede iført Hooters stramtsiddende uniform. Det var godt at Hooters hånede bureaukraterne; de fleste virksomheder føjer sig blot og betaler.

Venstreorienterede socialaktivister kan måske drømme om et samfund, hvor kønnene er helt lige, men det er noget sludder. Mænd og kvinder er forskellige. Vi burde fejre den forskel i stedet for at påstå at kvinder er ofre.


John Stossel is host of “Stossel” on the Fox Business Network. He’s the author of “No They Can’t: Why Government Fails, but Individuals Succeed.”


http://www.humanevents.com/2014/03/12/war-on-women/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails