torsdag den 31. juli 2014

FN's rolle i Gaza konflikten er betændt

Gaza fortsat: Hvofor vi skal se på FN?

               
Roger L. Simon
                                           
Tirsdag var der forlydender om at nu er en tredje UNRWA skole i Gaza hjemsted for raketter til Hamas. (Hvordan det kan ske at missilerne aldrig er blevet bemærket før er uklart - måske blev de stablet nedenunder viskelædrene og papiret og papirclipsene eller skjult under elevernes spritpenne) Fra Jerusalem Post:
               
Christopher Gunness, talsmand for the United Nations Relief and Works Agency, satte ikke navn på, hvem der er ansvarlig for at der befandt sig våben på skolen, men kritiserede hurtigt, hvem det end er der har begået fejlen.
tunnel_un_helmet_7-29-14-2

“Vi fordømmer gruppen eller grupperne der har sat civiles liv i fare ved at placere disse sprængstoffer i vor skole. Dette er endnu en ildevarslende krænkelse af neutraliteten vi arbejder ud fra,” sagde Gunness i en udtalelse.

“Vi beder alle krigsførende parter om at respektere FN ejendoms ukrænkelighed.” Gunness tilføjede at en FN ammunitionsekspert er blevet bedt om at fjerne våbnene, men ikke kunne komme frem til stedet på grund af kampene.

Breitbart.com rapporterer yderligere:

I denne uge er der fundet UNRWA forsyninger og byggematerialer i Hamas’ tunnelernes infrastruktur, tunneler der er blevet brugt til at smugle våben og udføre angreb mod Israel.

Hvordan er det lige kommet der? Flere uartige teenagere der benytter lejligheden når læreren vender ryggen til? Eller var det langt mere bevidst? Det kan ikke undre at Algemeiner spørger

Avisen nævner:

Der er intet nyt i dette og det synes kun at overraske UNRWA. Organisationen har en lang og veldokumenteret historie om forbindelser til terrorister, noget UNRWA’s tidligere kommissær Peter Hansen åbenlyst indrømmede i 2004 over for Canadian Broadcasting Corporation ved at fastslå: “Jeg er sikker på at der er Hamas medlemmer på UNRWA’s lønnningsliste ...og det anser jeg ikke som en forbrydelse.”

Måske ikke hr. Hansen, men nogle af os har det helt anderledes med en psykopatisk terrororganisation på FN lønningslisten - en liste der forresten er finansieret med hele 25% af den amerikanske offentlighed. Jovist har ISIS grund til at klage. Hvorfor betaler vi ikke også for dem?

Er de nemlig ikke også ligeså modbydelige som Hamas? Under byggearbejdet på tunnellerne kan Hamas have ‘myrdet’ hundreder af deres børn, men har ikke også ISIS bevist sig rigtig gode til at skære hovederne af enhver shiamuslim de kunne finde?

Under alle omstændigheder hersker galskaben og vi ligger snart alle i rendestenen.

Ikke desto mindre - på et eller andet tidspunkt vil denne krig slutte og verden ville skulle regne ud hvad der skal ske med det som er tilbage af Gaza. De sædvanlige moralske hyklere, terrorist sympatisører og ‘store’ humanitært indstillede som Nancy Pelosi, der synes at mene at Hamas er Levantens afdeling af Frelsens Hær, samtidig med hun forveksler Qatar med Danmark, vil ønske at få FN igang igen med at betale for sin konventionelle “fredsbevarende rolle.”

Denne organisation - hvis rigtige navn burde være Fraternal Order for the Global Promotion of Anti-Semitism (FOGPAS) — ville det være bedre at blive - i det mindste fra et poetisk retfærdigheds synspunkt - målet for en israelsk drone.

Men da det ikke sker, så bør de holdes så langt borte fra den “fredsbevarende rolle” hvor som helst i verden gennem det vi har erfaret i fortiden. Spørgsmålet er hvordan.  

Jeg er blevet latterliggjort af læserne for at foreslå en undersøgelse gennem kongressen. Enhver er allerede klar over hvor betændt FN er, siger de. Problemet med de læsere er at de tager fejl. Kun få ved det. Mange amerikanere er endog slet ikke klar hvem vicepræsidenten er. (OK, måske viser det godt dømmekraft). Men de fleste mennesker bryder sig ikke om at der laves numre med dem, og FN laver numre med os alle - moralsk og finansielt. Hvis det blev offentligt kendt - og man kan kun forestille hvilke yderligere forræderi der kunne blive afdækket med en seriøs undersøgelse af Gaza - og der ville kunne komme et forargelsens skrig. Men så igen, måske ikke. Men hvad ellers skal vi gøre? Blot sidde tilbagelænet og lade FN samarbejde endnu engang med en terrororganisation?

Det er vel derfor disse raketter “pludseligt” blev opdaget af frygt for at Israel vil finde dem først og dermed sætte FN i et pinligt skær.

http://pjmedia.com/rogerlsimon/2014/07/29/gaza-continued-what-do-we-do-about-the-un/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails