onsdag den 30. juli 2014

Hillary Clinton - en nyttig idiot for Hamas

Hvad skulle Hamas gøre uden Hillary Clinton til at gøre rede for deres handlinger?

 

               
Jorge Ramos fra Fusion TV  interviewede Hillary Clinton. I samtalen om krigen mellem Hamas og Israels lykkedes det Clinton at fremføre et halvt dusin forkastelige ting i løbet af blot sølle 2 minutter.

Da hun blev stillet det nu velkendte og vildledende spørgsmål om Israel havde svaret igen på Hamas på en uforholdsmæssig voldsom vis, benyttede Clinton lejligheden til at ‘prale’ med, hvordan hun havde forhandlet en våbenhvile, “der holdt til i denne måned. Og derpå besluttede Hamas, der har ryggen mod muren, at affyre raketter ind i Israel.”

Lige et øjeblik. Kan vi ikke nøjes med “proportionaliteten”? Israel ( og Vesten) er i kamp for livet. Fjenden er Islam. Modstanderne er terroristerne. Alt andet end at udslette dem så hurtigt og effektivt som muligt ville være galskab.

Men tilbage til interviewet.

Hillary indrømmede at Hamas’ taktik med at maksimere de civile tab påvirkede hende:


Jeg og alle andre har set de frygtelige billeder på TV håber der kan komme en våbenhvile og forsøg på at afslutte drabene og forhindre den ubegribelige lidelse vi kan se ske.
For det andet - hvad betyder det der med at Hamas har ryggen mod muren”? Hvad i alverden er det hun forsøger at sige? Ved at formode at Hamas var i en slags uholdbar situation og derfor bare måtte begynde at affyre raketter er jo latterligt, og legimiterer en terrororganisation og deres handlinger.

Men hun var først ved at varme op.

Clinton fastslog en holdning (nuvel en tvivlsom) ved at benytte en ufuldstændig sætning - noget venstrefløjen er så glad for at benytte: “Israel sagde det bare måtte standse raketterne, og så opdagede de alle disse tunneler.”
Lige et øjeblik.

Israel opdagede tunnelerne, siger hun. Hmmm. Det er interessant. Ville det ikke være vigtigt for publikum at gøre rede for hvad formålet med de tunneler er? Er det oldgamle tunneler? Et netværk af undergrundslinjer under udarbejdelse? Et uløst geologisk mysterium?

Forklar venligst fru Clinton noget mere om de tunneler vi fandt. Fortæl dog, hvordan den cement Israel har givet til bygning af hospitaler og skoler i Gaza faktisk blev benyttet til at opbygge et indviklet tunnelsystem der skulle benyttes til terrorangreb mod Israel. Fortæl dog publikum, hvordan våben var oplagret i tunnelerne. Og ikke kun våben, men også IDF uniformer, bedøvende stoffer, og håndjern. Fortæl de som lytter, hvordan disse tunneler løber dybt ind i Israel således at terrorister kan infiltrere for at bortføre og dræbe israelere. Hjælp lytterne, seerne, til at forestille sig en israelsk familie der vågner en morgen og opdager den er omringet af bevæbnede terrorister der er kommet ind gennem terrortunneler med planer om at bortføre, lemlæste og myrde familien. Benyt denne lejlighed til at belære publikum om hvordan Hamas benytter børn fra Gaza som slavearbejdere for at bygge tunnelerne. Og hvordan hundreder af de børn døde under arbejdet.

Hvis du, Hillary, mangler tid, og ikke kan sige alt det, så sig i det mindste at Israel ikke kun finder de tunneler, men en hel labyrint af tunneler der trænger ind i Israel designet og bygget af terrorister for at bortføre og dræbe uskyldige israelere.

Så følger. Det velkendte refræn: “Israel har helt åbenbart ret til at forsvare sig selv, men.....”

Man ved det kommer. Det gør det altid. Dette “men...” Det ‘annullerer’ første del af udtalelsen hver eneste gang.

“Men,” hvad din patetiske kvinde? Ville du foretrække at Israel var svagt? Ville du hellere se at jøderne var forsvarsløse? Ville du have det bedre med flere jødiske tab?

Da hun fremturede med behovet for at “afslutte drabene” og den ubegribeliiiige” “lidelse vi ser ske,” syntes jeg det var besynderligt. Jeg har nemlig aldrig hørt Clinton tale om israelernes lidelse ved at se sig omringet af et stadig større Kalifat, der har til hensigt at udslette Israel og er besluttet på at gøre Hitlers værk færdig, det han påbegyndte. Jeg kan ikke erindre at Clinton nogensinde er fremkommet med empatiske udtalelser efter de hensynsløse mord på israelere, blot fordi de var jøder.

Nej, noget sådant falder ikke kvinden ind. Hun er langt mere sympatisk indstillet overfor vanvittige  beskyldninger om at Israel skulle benytte giftgas mod såkaldte palæstinenser og dermed forårsage forhøjede cancertilfælde blandt kvinder og børn. Uha, uha.

Tilbage til interviewet. Denne ynkelige undskyldning fra en højtstående gemte hun til sidst:

“Hamas placerer sine missiler, raketter i beboede områder. Det skyldes delvist at Gaza ikke er særlig stort, og er meget tæt befolket. Derfor placerer Hamas militær kommando- og kontrolstationer i de beboede områder.”

Hvad???. En gang til?? Gentag???

For det første benytter denne ‘skabning’ en direkte løgn, hvorfor Hamas placerer våben i beboede områder. Men endnu mere vanvittigt er det hun ikke stiller spørgsmål ved eller har et problem med at Hamas først og fremmest har netop disse våben.

Der er selvfølgelig ingen grund til at være overrasket over noget af dette. Det var jeg heller ikke. Men den kendsgerning at den stædige propaganda fra venstrefløjen, herunder Hillary Clinton, når ud til millioner af mennesker rundt om på jorden er til stadighed foruroligende, for at sige det mildt.

Den giver næring til, og legitimerer hadet mod jøder. Konsekvenserne er dystre.

http://americanthinker.com/blog/2014/07/what_would_hamas_do_without_hillary_clinton_to_rationalize_its_behavior.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails