mandag den 28. juli 2014

Muslimsk tak for god hospitalsbehandling

Hvordan muslimer tænker


Jeg var med til at oprette “Israeli National Skin Bank”, der er den største i verden. The National Skin Bank opbevarer hud der kan benyttes såvel i hverdage som i krigstid eller katastrofesituationer.
lk
Denne hudbank befinder sig på Hadassah Ein Kerem University hospitalet i Jerusalem, hvor jeg var chef for plastickirurgien.

Derfor blev jeg bedt om at finde hud til en arabisk kvinde fra Gaza der var indlagt på Soroka Hospitalet i Beersheva, fordi hendes familie havde forbrændt hende med vilje. Sædvanligvis sker sådant arabiske familier når kvinden er mistænkt for at have været utro.

Vi gav hende al den nødvendige Homograft (hud/væv der passer til personen) der var brug for i hendes behandling. Hun blev behandlet med succes af min ven og kollega professor Lior Rosenberg og udskrevet for at vende tilbage til Gaza.

Hun fik tilbud om regelmæssig kontrolbesøg på ambulantklinikken i Beersheva.

En dag blev hun pågrebet ved en grænseovergang iført et selvmordsbælte. Hun ville sprænge sig selv i luften på ambulantklinikken på det hospital, der havde reddet hendes liv. Det ser ud til at hendes familie havde lovet at hvis hun gjorde det, ville den tilgive hende.

Dette er blot et eksempel på krigen mellem jøder og muslimer i landet Israel. Det er ikke en konflikt om territorium. Dette er en civilisationskonflikt, eller snarere en krig mellem civilisationen og barbarismen.

Bibi (Netanyahu) har forstået det. Obama har ikke.

Så mange som muligt skal komme til at forstå hvad radikal islam går ud på - og hvad der verden har i vente dersom den ikke standses.

Dr. Arieh Eldad is an M.D. at Hadassah Hospital in Israel.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails