onsdag den 9. juli 2014

Tysk minister kræver flere muslimer i offentlige høje stillinger

Sigmar Gabriel kræver flere muslimer i offentlige stillinger


KÖLN.Under den islamiske fastemåned (Ramadan) har Forbundsøkonomiminister Sigmar Gabriel (SPD) åbenbart indledt en kamp mod formodede fordomme mod muslimer.
Sigmar Gabriel: Wirtschaftsminister mit Sorgen Foto: picture alliance/dpa
Sigmar Gabriel: Wirtschaftsminister mit Sorgen Foto: picture alliance/dpa

Muslimer er stærkt underrepræsenteret i mange vigtige stillinger i Tyskland, sagde han til tilhørerne i en Moske i Köln. Det har også med den fordom at gøre, at muslimer er religiøse fanatikere har ministeren for Presseagenturet dpa kommenteret.

Der mangler i Tyskland, lyder det fra Gabriel, islamiske dommmere, statsanklagere, politifolk og skoleledere. Man skal nu give muslimer mod til, “så at sige at erobre også denne del af det tyske samfund,” krævede lederen hos SPD.

Gabriel erindrede også om sømbombeattentatet i Köln for 10 år siden, som man allerede dengang mente man kunne tilskrive de fordækte terrorister Uwe Böhnhardt og Uwe Mundlos.

“Det er en af de helt store skandaler i denne Republik, at de statslige organer langt mere har sine fordomme i tanke ved efterforskninger, fremfor åbent at se på: Hvorfra stammer det egentligt?” fremhævede socialdemokraten. Politiet har i mange år haft som et udgangspunkt at det kommer fra kriminelle miljøer.

Gabriel var inviteret af Muslimernes Centralråd til ceremonien og festen.  (FA)


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails