mandag den 15. september 2014

Halshugning - Allahs måde at 'lindre' de troendes hjerter

Halshugge vantro: Hvordan Allah ‘Lindrer de troendes hjerter’For at få en forståelse af, hvorfor Islamisk Stat ikke kun halshugger sine ‘vantro’ fanger, men også lemlæster deres lig - alt sammen til en sadistisk latter - så skal man gå til Koranen og de gerninger som Islams profet Muhammad udførte.

Koranen tilskynder de troende til at “Bekæmp dem (de som er imod Allah), Allah vil pine dem med jeres hænder, ydmyge dem, give Jer magt over dem og ‘lindre’ de troendes hjerter, fjerne vreden fra Jeres hjerter.” Koranen 9:14-15.
taliban-sword-11052007

Som sædvanlig, hvis man vil forstå betydningen af hvilket som helst vers i Koranen skal man vende sig til sira og hadith - biografien og anekdoterne om Muhammad - for at få konteksten.

Dermed kommer vi til følgende beretning vedrørende nedslagtningen af ‘Amr bin Hisham, en verdslig arabisk høvding oprindelig kendt som “Abu Hakim” (Fader til Visdom) indtil Muhammad døbte ham “Abu Jahl” (Fader til Dumhed) for hans stærke modstand mod Islam.

Efter ‘Amr blev dødeligt såret af en nyomvendt til Islam under Slaget ved Badr, opdagede Abdullah ibn Masud, en nær følgesvend til Muhammad, den “vantro” høvding være faldet om på jorden. Derfor gik han hen til ham og begyndte at håne og lemlæste ham. Blandt andet tog Abdullah fat i og trak i ‘Amr’s skæg og stod triumferende på den døende mands bryst.

Ifølge Al-Bidaya wa Al-Nihaya, (“Begyndelsen og Afslutningen”) Ibn Kathir’s autentiske historie om Islam, “Derefter, skar han (Abdullah) hans (‘Amrs) hoved af og bar det til indtil han placerede det mellem Profetens hænder. Således lindrer Allah hjerterne hos de troende.”

Dette er således den sande grundbetydning af Koranen 9:14-15: “Bekæmp dem, Allah vil pine dem med dine hænder (såre dødeligt og derefter halshugge ‘Amr), ydmyge dem (trække i hans skæg), give dig magt over dem (stå på dem) og lindre de troende hjerter, fjerne vreden fra deres hjerter (ved synet af hans halshuggede hoved.)”

Logikken er er at, den eneste måde hvorpå fromme muslimer der er så optændt af nidkærhed for Allahs sag kun kan få ro/lindring i deres brændende hjerter er at sørge for at de som er imod Allah og hans profet bliver fuldstændig knust - ydmyget, lemlæstet halshugget. Derpå kan de troendes hjerter komme til ro og “heles.”

Dette er helt sikkert en af grundene til at Islamisk Stat udsender og udbreder rædselsvækkende videoer og billeder af deres ofre: Det nye “Kalifat” forsøger at ‘lindre’ de oprørte hjerterne hos enhver troende der er optændt for Allahs sag.

Hvis nu dette lyder ‘lidt for langt ude’ så se lidt nærmere på følgende billede af en halshugget “vantro” fra Islamisk Stats websites. Den arabiske overskrift til venstre lyder “lindring af hjerterne” en klar hentydning til førnævnte Koran vers:

unnamed1
Koran 96:15-16 henviser også til ‘Amr’s skæbne og tilbyder en mere bred kontekst der kan bruges på Islamisk Stat: “Nej” Hvis han ikke holder inde, så vil vi helt sikkert trække ham ved pandehåret - en løgnagtig, syndefuld pandelok.”

Ifølge al-Alusis tafsir, eller eksegese, efter Abdullah satte sin fod på Islams døende fjende, åbnede ‘Amr sine øjne og genkendte ham. Den engang så stolte høvding beklagede, at han blev dræbt af en almindelig “gedehyrde,” hvortil Abdullah svarede, “Islam ophøjer og intet kan ophøjes over det.” Derpå skar han hans hoved af. “Men han kunne ikke bære det, derfor lavede han huller i ørerne og satte snor igennem dem og trak hovedet hen til profeten. Derpå om Gabriel, ‘må fred være med ham’ der morede sig og siger, “Oh, Profet du har et øre og et øre - og som bonus hovedet derimellem!”

Med baggrund i ovennævnte om behandlingen af ‘Amr bin Hisham (eller “Abu Jahl”) som optegnet i Islams vigtigste tekster - Koranen, hadith, sira og tafsirs - bliver alle de sadistiske handlinger som Islamisk Stat udfører faktisk også begået af de første muslimer og altsammen til den fulde godkendelse af Muhammad (og åbenbart også “englen” Gabriel). De omfatter:

•Afskæring af hoveder og lemlæstelser (hullerne i ‘Amr’s ører)
•Ydmygelsen og triumferende gestus (fod på brystet, hans lig trækkes, eller hovedet, hen over jorden)
•Latter, forhånelse og fejring (for nu er de troendes hjerter “lindret”)

Sammen med billedet af “lindring for hjerterne” her foroven, så se nærmere på nogle andre billeder taget fra Islamisk Stats websiderne og hvordan de udmærket passer på de beretninger jeg har nævnt om slagtningen af ‘Amr.

Bemærk, hvordan følgende fire billeder demonstrerer at Islams fjender er bragt under fode, som Koranen 9:14-15 lovede. Medlemmerne af Islamisk Stat gør en dyd ud af at placere deres fod på de faldnes lig, hvor de fleste først har fået skåret hovedet af. Bemærk også det allestedsnærværende sorte Islams flag, hejst over de faldne “vantro” - en påmindelse om at “Islam ophøjes og intet ophøjes over den,” som Abdullah fortalte ‘Amr, da han stod med sin fod på hans bryst, før han skar hovedet af ham. Læs denne på synopsis: http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2012/09/islams-sorte-flags-oprindelse-og-vor-tid.html

unnamed2
unnamed3
unnamed4
unnamed5
Bemærk munterheden i det følgende billede - reminiscens af “englen” Gabriels morskab og moren sig på bekostning af det lemlæstede hoved af ‘Amr. (Hvis Allah finder en sådan blodtørstighed morsomt, da burde Allahs tjenere vel også, ikke sandt?)
unnamed9
Det følgende billede er en reminiscens af, hvordan ‘Amrs hoved blev behandlet: Lemlæstet og trukket over jorden. I dette tilfælde er det et halshugget lig der bliver nedværdiget:
unnamed8
De to næste billeder er af særlig interesse, fordi de faktisk bruger det relativt mystiske arabiske ord haz der bogstaveligt betyder “foretage et snit” som beskrivelsen af halshugning eller afskæring af Islams fjenders hoveder. Standard ordet på arabisk for at “skære,” til beskrivelse af en afskæring af et hoved, er qata‘.  At det benyttede ord (haz) er præcis det samme ord man kan finde i tidlig jihad litteratur er ikke noget tilfælde og angiver kilden til inspirationen: Islams skrifter.  
unnamed6
unnamed7
Kort opsummeret er det ikke kun medlemmer af Islamisk Stat der i den grad efterligner Muhammad - som Koranen 33:21 tilskynder troende til at gøre på alle måder - for selv i de mest sadistiske detaljer kan de finde støtte hos deres profet.

Det burde heller ikke overraske os at muslimer er klar over disse beretninger fra den tidlige islamiske historie. Trods alt bliver det  nærmest hagiografiske Slaget ved Badr, herunder fortællingen om slagtningen af ‘Amr, rutinemæssiget hædret over hele verden i prædikener i moskeer, på islamiske TV stationer og i islamiske tekster, Det er i sandhed en kilde til stort stolthed.

Når således unge muslimer udtrykker deres vrede og frustration over forholdene i den islamiske verden råder deres gejstlige dem til at drage i jihad i Irak og Syrien og halshugge sig en vantro - der ifølge Koranen jo skulle “hele deres hjerter.”

Måske derfor en tidligere britisk rockstjerne og konvertit til Islam er så ivrig efter at halshugge kristne? Måske derfor en jihad kriger så voldsomt flåede en falden syrisk soldats hjerte ud af hans krop og bed i det - for at ‘lindre’ sit eget hjerte der til overmål flød over med vrede mod Allahs “fjender”?

Sådanne muslimer slutter sig til jihad, og ikke alene halshugger de, lemlæster, ydmyger og ler af de vanærede fjender af Allah - en perfekt efterligning af de islamiske ære/rædsels beretninger de er opdraget med.  

Dette er den sande, ægte jihad kult, som kun ganske få ikke-muslimer kan begribe - og det er kun godt, når man overvejer, at deres politiske ledere, professorer og medier konstant plaprer tåbeligt videre om hvordan Islam er “fredens religion.”
About Raymond Ibrahim
Raymond Ibrahim is a Shillman Fellow at the David Horowitz Freedom Center, a Judith Friedman Rosen Writing Fellow at the Middle East Forum and a CBN News contributor. He is the author of Crucified Again: Exposing Islam’s New War on Christians (2013) and The Al Qaeda Reader (2007).
Sponsored From Around the Web


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails