mandag den 6. oktober 2014

Et svært ord for den højtudannede Obama

Endnu et besynderligt ord fra Obama

       
           
Hvad i alverden er en ohbee-guynee? Åbenbart er det en besynderlig Obama udtalelse af OB/GYN (udtales oh-bee-gee-why-en). For at hjælpe præsidenten så lad mig lige understrege at det betyder en læge der hjælper til ved fødsler og er ekspert i damers ædlere dele. Da præsident Obama gav meddelelse om Eric Holders afgang som chefanklager, nævnte han også sin “gode vens” hustru, Dr. Sharon Malone, og han kaldte hende en “ohbee-guynee.” Tror du mig ikke? Se så her:
Dette udtryk kan så lægges til “corpse-man” og sproget “austrian” blandt sprogblomsterne hos af denne mand med to eksamener fra Ivy League (de finere universiteter i USA)

Nu kan man jo spekulere lidt over hvad det er for samtaler de har haft i Obama hjemmet, de to gange da Michelle var gravid og fødte. Mon de benyttede akronymen for enobstetrikerr/gynækolog? Eller tror de begge det udtales - ohbeeguynee? Hvis det er tilfældet har Michelle så nogensinde talt med sine veninder om OB/GYN? Jeg har været gift med en OB/GYN i årtier, og vi har aldrig hørt det udtalt som Obama gør.

Dette er godt nok noget mærkeligt noget, det synes næsten at være som en person der er opvokset i en USSR træningslejr for agenter og så er blevet iklædt Barack Obamas identitet og sat på fri fod i Amerika. Men de glemte at lære ham udtalelsen af OB/GYN.

Ligesom i de 2. Verdenskrig film, hvor den tyske spion pågribes, fordi han ikke aner hvem Babe Ruth er. Nuvel det er latterligt med de de spionromaner. Det kan jo bare ikke ske.

Men hvor latterligt er det at være far til to piger og så ikke vide, hvordan man udtaler stillingsbetegnelsen på den læge der hjalp til ved fødslen af sine børn?

http://americanthinker.com/blog/2014/10/another_weird_obama_pronunciation.html#ixzz3FGEtlwqp

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails