onsdag den 22. oktober 2014

Hvad gør en britisk muslim til bøddel for IS?

Hvad gør en britisk muslim til  bøddel?                       

DR. LAINA FARHAT-HOLZMAN                                                    

Er radikaliserede unge muslimer farligere for Europa end for USA? Det er langt nemmere for immigranter at blive absorberet i USA, et land der fra begyndelsen var skabt med immigration for øje, end i Europa. Men selv i Europa, hvor immigranter straks får generøse velfærdsydelser forkaster mange af deres børn disse værdier. Hvorfor?

Børn af muslimske immigranter bliver radikaliseret, nogle af dem i grupper og andre som ‘ensomme ulve.’ Hvad de alle har tilfælles er at de afskyr og forkaster de selvsamme værdier som gav de første generationer velstand: I stedet vender de sig mod den bogstavelige fortolkning af Islam.

Boston Marathon angrebet ved et par tetjenske brødre der kun havde fået fordele og imødekommenhed i deres adopterede land er et bevis på en sådan afvisning. Den ene gik på college og den anden klarede sig fint i hans sportsgren, brydning, og havde en dejlig hustru der var villig til at konvertere for hans skyld. Hvorfor valgte disse to helt bevidst at myrde medborgere under et maratonløb? Og hvorfor skulle en psykiater i Hæren, Hassan Nidal, som havde fået en god uddannelse og rang i militæret, vende sig mod sit land og medsoldater og begå massemord?

Et forslag kommer fra en fremragende historiker om Islam, Raymond Ibrahim, der den 16. april i en artikel på FrontPage Magazine, siger at de selvsamme elementer der udgør Vestens samfund bliver forvandlet når de sættes i Islams kontekst. Menneskelig frihed, menneskelig værdighed, og universel retfærdighed, når de er i den islamiske udgave, giver os meget forskellige værdier: Muslimsk frihed, Muslimsk værdighed, og Muslimsk retfærdighed, og ingen af dem har noget med frihed, værdighed eller retfærdighed at gøre. De er kun med til at retfærdiggøre “radikalisering.”

Vi værdsætter lovens styre, de ønsker deres Sharia. Vi værdsætter demokratiet, de værdsætter teokratiet og Islamisk diktatur. Vi værdsætter værdighed og stolthed for alle, men de værdsætter kun deres opfattelse af muslimsk stolthed. Vi værdsætter lighed for kønnene, de synes kvinder er at foragte. Autonomi og personligt frit valg bruges af dem som retten til at “vælger” jihad, og slippe afsted med det.

Justitisminister Eric Holder har sagt at “terrorismens trussel er ændret ...fra at bekymre sig om mennesker i United States, så har amerikanske borgere ---opvokset her, født her, af en eller anden grund besluttet de må radikaliseres og gribe til våben mod den nation de blev født i.”  Undtagen i tilfælde med somalierne i Minnesota der er blevet lokket til selvmorderiske eventyr i Yemen, er flertallet af amerikanske wanabe jihadister blevet uddannet og har haft økonomisk succes. Det var alle terroristerne bag 9/11. Det er ikke fattigdom der er problemets årsag.

Endnu en forklaring på radikaliseringen af 2. generationen er strukturen i fromme muslimske familier: Diktatur fra toppen. Anden generations unge mænd (og piger) er ved at blive kvalt ved det, og de keder sig. Et jihadi eventyr er en udvej. I Europa er det især gældende, og tusinder har sluttet sig til jihad i Syrien, og hvis de ikke dør, vil de vende hjem oplært til kaos. Vi burde også være bekymret for dette. En britisk muslim stod bag halshugningen af 3 gidsler. Hvordan lærer man det i England?

Frygt for at “krænke” muslimer lammer den britiske presse, et eksempel var misbruget af børn i Rotherham (handel med 1400 børn), og næsten udelukkende begået af britiske pakistanere. Slynglerne der stod bag denne rædsel var motiveret af foragt for britiske teenagepiger (ludere, som de sagde). Nu skal myndighederne så ind og se på om denne ‘virksomhed’ også var med til at betale ISIL, der allerede får penge gennem andre kriminelle aktiviteter. Den flove presse måtte tøvende identificere disse monstre som “asiater” af frygt for at sige pakistanske muslimer. Men andre “asiater” indere og bangladeshere har protesteret over denne betegnelse da de ikke er involveret.

Vor helt store illusion er, at vi tror at hvis vi viser muslimerne vore friheder, demokrati og økonomiske goder, så vil de gradvist opgive deres fjendtlighed mod Vesten. Den feber der i dag hærger Islam er ikke færdig med at hærge. De er ikke ‘stakler’ som vi ikke må “fornærme” som de politisk korrekte mener. De er i færd med at grave en sidste skanse for at genoprette et brutalt, voldeligt middelalderligt styre og ideologi.                            

FamilySecurityMatters.org Contributing Editor Dr. Laina Farhat-Holzman is a historian, lecturer, and author of How Do You Know That? You may contact her at Lfarhat102@aol.com or www.globalthink.net.
                       
http://www.familysecuritymatters.org/publications/detail/what-makes-a-british-muslim-an-executioner?f=must_reads#ixzz3FqHKg8iF

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails