fredag den 10. oktober 2014

Udenrigsministerium støtter manual der kalder Jihad for 'ædelt'

U.S. Udenrigsministeriet støtter håndbog der kalder Jihad for ‘ædelt’                            

U.S. Udenrigsministeriet gav onsdag sin støtte til en anti-terror håndbog udgivet af Canadas Muslimske Samfund der omtaler jihad som “ædelt” og opfordre lovens håndhævere at undgå at benytte udtryk som “islamisk ekstremisme.”

Håndbogen, udgivet tidligere i denne måned af to organisationer under Canadian Muslims Community var så kontroverseil af Royal Canadian Mounted Police (RCMP) direkte forkastede manualen og gav ordre til at dets betjente ikke benytter den.

Alligevel synes Udenrigsministeriet officielle anti-terrorisme Twitter feed ved navn Thing Again Turn Away, at støtte den kontroversielle håndbog på Twitter og har
linket  til en positiv artikel om den.

Håndbogen med titlen Forenede Mod Terrorismen, er blevet et omdiskuteret emen for RCMP siden den udkom. Adskillige dele af guiden instruerer medlemmer af muslimske samfund om ikke at samarbejde med politiet, mens andre dele hævder “jihad” er “et ædelt forehavende.”

Så i sidste ende besluttede RCMP helt at afvise bogen idet man omtaler den “konfrontarisk tone.”

“Efter en sidste gennemgang af håndbogen kunne RCMP ikke støtte den “konfrontariske tone som visse elementer af bogen indeholder og derfor har man givet ordre til at RCMP Manitoba ikke fortsætter med dette initiativ,” slog politistyrkes fast i en udtalelse på deres hjemmeside.

Håndbogen anbefaler at “efterretnings- og ordens lovhåndhævere” burde “undgå udtryk som ‘Islamiskt terrorisme,’ islamisme’ og ‘islamisk ekstremisme’ til fordel for mere præcise udtryk såsom al Queda inspireret ekstremist,’” ifølge en sektion i håndbogen der stadig har RCMP’s officielle logo.

http://www.familysecuritymatters.org/publications/detail/state-department-endorses-handbook-calling-jihad-noble?f=must_reads#ixzz3FeIQNtib

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails