fredag den 17. oktober 2014

Vi ved udmærket, hvordan vi vinder Jihad krigen!

Vi ved godt, hvordan vi vinder Jihad Krigen


               
Samtidig med at de venstreorienterede har været som fastlåst i en benægtelse siden 11. september 2001, føler borgerlige ofte vrede og fortvivelse -- fordi ingen lytter til vores stadige alarmråb. Under venstreorienterede er vort nationale svar på islamisk aggression, i bedste fald, blot som slag med et vådt franskbrød. Vesten synes  at være villig til at begå selvmord ved den kujonagtige indstilling, ved uvidenhed, ved at ignorere forholdene.

Men - venstreorienteret benægtelse og borgerlig fortvivlelse er ikke i orden ifølge historien.

Benægtelse er barnligt og i sidste ende selvmorderisk. Men historisk har demokratier altid forsøgt at benægte en alvorlig fare, trussel så længe som mulig.


Jihad Krigen er ikke den første store trussel mod vor eksistens. Vi vandt smertelige sejre mod lignende trusler i 1. og 2. Verdenskrig, og i krigen mod Sovjet imperialismen.

Vi glemmer at vor modstand i Den Kolde Krig også begyndte med en massiv benægtelse. Churchill var en stemme i ødemarken i årevis, og slog alarm om Hitler, mens det britiske etablissement forsøgte sit allermest ihærdige for ikke at høre efter. Bagefter skrev Churchill, at demokratier i sidste ende plejer at gøre det rigtige - men først efter at have udmattet sig ved alternativerne.

Det er rart at vide retrospektivt, men det ser ikke sådan ud når blind benægtelse er dagsordenen

Jeg tror at den civiliserede verden langsomt er ved at se den ækle virkelighed ved den globale islamiske agression. Islamisk aggression er enormt destruktiv -- men ikke mere end Nazi- eller Stalin aggressionen.

I tidligere globale krige, var der ganske synlige agenter fra den anden side der gennemsyrede vore institutioner, vore medier, universiteter og regering, ligesom Det Muslimske Broderskab og dets yngel har gjort i dag.

Aggressorerne i de overgreb var også fanatikere der forgiftede en tydelig og ærlig debat i årevis.

Stalins første atombombe i 1949 var ligeså frygtindgydende som Irans bombe vi kan se frem til når som helst. Kommunisterne benyttede de samme våben: Imperialistisk utopisk propaganda, fulgt op af infiltration, intimidering, falske fronter, dygtig propaganda, rekruttering i stor skala at ‘nyttige idioter,’ ved hele tiden at lyve, tale falske ord om fred, og det virker.

Det falske slogan “Islam betyder Fred” er det samme som “det fredselskende Sovjet.” Begge er de Enorme Løgne brugt som nazisterne og Sovjet gjorde: Vedbliv med at gentage en Kæmpe Løgn tit nok, og din frækhed vil vælte al modstand.  

Trods alt var den langvarige situation med kommunistiske mord endnu højere end den islamiske fascismes -- indtil nu. Men jo længere vi bliver i benægtelsen, des flere uskyldige vil dø.

Den Bolsjevikiske Revolution i 1917 blev også hilst af venstrefløjen med enorm entusiasme og årtier med løgne for at holde Vesten i ro. Obamanismen -- den messianske narcissisme fra Venstrefløjen -- dengang kaldt ‘Lenins Personlighedskult.’ Obama er blot en gentagelse af venstrefløjens neurose. De gør altid det samme igen og igen, og altid fejler de i det lange forløb.

Der skulle gå 35 år efter 1917 før Churchill og Truman var i stand til at fortælle offentligheden, at jovist, vi var så vitterligen under angreb af Sovjet Imperiet.

At turde sige sandheden er et vendepunkt når folket er på en selvmorderisk benægtelseskurs.

Vi kan se tre vendepunkter i Den Kolde Krig.
 1. 1917  -Bolsjevikkerne iværksatte et kup i Rusland med den aktive medvirken af Kejserens (den tyske) generalstab, myrdede Romanov familien med børn og det hele, og påstod man ville indføre Marx’s utopi. Venstrefløjen i Vesten hyldede dette ganske hysterisk, og ignorerede de ufatteligt mange mordkampagner der smadrede hele regionen i de næste tre årtier.

 1. 1949 - Stalin sprænger den første atombombe. Stalin’s bombe var virkelig en øjenåbner. Efter tre årtier ned selvbedrag, begyndte Vesten endelig at erkende sandheden.
    
 1. 1989 - Glasnost, Perestroika, og det russsiske imperium nedtur og fald.  

Sovjetimperiet kollapsede delvist, fordi den kommunistiske elite ikke længere troede på de løgne de fremførte hver dag. Ti år før Imperiet faldt påbegyndte et lille antal dissidenter en undergrundspresse, Samizdat. En snebold rullede og vanen med at sige sandheden herskede, indtil det blev åbenbart at ingen faktisk længere.  troede på de officielle løgne.

På samme tid førte Reagan, Thatcher og Pave Paul II an i Vestens modstand. En kombination af intern og ekstern pres fik Imperiet til at smuldre.  

I den lange Jihad Krig går vi nu fra Stadie 1 -- Massiv benægtelse til Stadie 2 -- se sandheden i øjnene. Med fremkomsten af ISIS har aggressiv Islam virkelig vist sit sande ansigt for verden. De samlede medier kan ikke længere benægte det åbenlyse.


Fanatikerne i ISIS benytter de sociale medier til at sprede snavs videoer som en metode til at udradikalisere al Queda og Taliban. Lige nu synes ISIS at få flere rekrutter end ‘konkurrenterne.’

Men for andre radikale muslimer er disse offentlige halshugninger en alvorlig pris. Sandheden er deres fjende, og ISIS ender med at udstille sandheden.

De sande kilder til islamisme, radikalisme, Saudi Arabien og Iran er nu blevet tvunget til at distancere sig fra den den virale spredning af blodige mordvideoer af uskyldige mænd, kvinder og børn, den åbenlyse slaveholdelse af afrikanske børn med seksuel brutalitet, eksistensen af offentlige slavemarkeder der sælger mennesker, halshugninger og den offentlige tortur af enhver modstander.

Gennem kontrol fra den radikale venstrefløj har vore medier løjet og løjet om Hamas, Hezballah, Iran, Saudi Arabien og alle de morderiske overgreb ved oldgamle ørkenstammer. Det er et paradoks, men ISIS fjerner camouflagen for de løgne, der nu blotlægges.

I løbet af det næste årti vil Gulfens oliemonopol gå tilbage med de nye energiopdagelser. De store penge der nærer islamisk radikalisme vil begynde at tørre ud. Uden oliepenge vil de muslimske lande blive endnu mere forfejlede, og følge Afghanistan, Sudan, Libyen og alle de andre. Gulf staterne eksporterer olie og oldgammelt had - og intet andet. Uden deres olie, vil deres magt til underkastelse og krigsførelse smuldre så hurtigt som Sovjet.

Når det sker vil moderne indstillede muslimer styrte de radikale præsteskaber. Det skete efter 1. Verdenskrig, da en moderniseringsbølge fejede henover den islamisk verden. Vi har netop set det ske igen i Egypten, hvor det frygtelige Muslimske Broderskab, morderne bag Anwar Sadat, blev styrtet af den politiske hovedstrømning. Egypten vil få gradvis fremskridt frem for radikal masochisme.


Saudi Arabien halshugger lige så mange mennesker som ISIS, men vore medier skjuler det for at holde os i en benægtelsestilstand. Iran er lige så morderisk og endnu farligere. Mullaherne beordrede deres bøller til at køre politibiler ind i de unge mennesker der demonstrerede under Den Grønne Revolution i Teheran, mens Obama og Vallerie Jarret sagde absolut ingenting.

Vi ved nu at Jarrett talte med mullaherne endnu før Obama blev indsat. I næsten seks år har præsidenten for United States fortalt verden, at Iran aldrig vil få lov til at få kernevåben. Hvert eneste løfte til offentligheden var en helt bevidst løgn.

Som premierminister har Nethanyahu netop fortalt FN, at den eneste grund til at Iran opfører centrifuger til berigelse af uran er til bomber. I dag har mullaherne enten en bombe i løbet af uger eller måneder. Det betyder sådan set ikke noget hvor lang tid der går.

Hvornår ved du at en duellant er klar til at skyde dig? Når han rækker ud efter sin Colt.45, eller når han udløser aftrækkeren? Der er ingen forskel.

Med de 15 minutters advarselstid det tager for missil at flyve fra Iran mod Israel, Saudi Arabien, Egypten eller endog Rusland, da må enhver nation, der ikke er dybt naiv, frygte det værste.

Ingen slebne løgne fra Det Hvide Hus vil snyde nogen - undtagen den som sidder på posten i det hus.

Jihad Krigen er en slags udvidelse af Den Kolde Krig. Obama voksede op under Den Kolde Krig -- i hans tilfælde boede han i Jakarta i efterdønningerne af den voldsomme borgerkrig mellem kommunisterne, et modernistisk militærregime, og hærgende islamister.

Obama er en rest fra Den Kolde Krig. Hele hans omgangskreds har kun kendt til det. Ifølge deres sind er radikale muslimer blot belejlige allierede til at lave om på udfaldet af Den Kolde Krig. Dette er logikken bag Hitler-Stalin Pagten fra 1938.

Vor fjende i dag er ikke kun voldelig islam, men Obama venstrefløjen der inviterer Det Muslimske Broderskab til at “hjælpe” vor egen regering. En nøgle til den globale Jihad Krig er at vi bliver anfaldet af en Venstre-Islamo Fascistisk Akse.

Lektionerne er ikke så svære at få øje på. 

 1. Når du bliver angrebet, så sig først sandheden. Vi er næppe nået til det punkt i dag i Jihad Krigen. 

 2. Sæt dig ind i den fjendes styrker og svagheder. Den største fordel hos vor fjende i Krigen mod Sovjet var vore egne nyttige idioter, den samme type mennesker der i dag lader som om de er blinde, døve og stumme over for faren ved islamistisk aggression. 

 3. Støt og vær aktiv i hjælpen til civiliserede mennesker i fjendens lande. I dag at støtte kurderne med våben, træning og taktisk luftstøtte er altså helt oplagt. 

 4. Benyt ‘forførelsen’ ved Vestens velstand og frihed til at så tvivl i fjendens sind. Niall Ferguson, den økonomiske historiker, påpeger at Sovjetunionen aldrig ville kunne leve op til forbrugernes krav for noget så simpelt som Levi jeans -- jeans blev importeret fra Vesten, ligesom Venezuela må importer toiletpapir. 

 5. Hold aldrig inde med at tale om værdisættet fra 1776, Oplysningstiden i Vesten i Europa og Amerika. Det er det samme som en totalmobilisering af hele anglo sfæren, herunder nationer hvor uddannede mennesker taler engelsk som sprog nummer to. 

 6. At svigte vore naturlige allierede er det langsomme selvmord. Europa svigtede i forsvaret af Polen og Tjekkoslovakiet. I dag ville Obama elske at svigte Israel til fordel for Hamas og Hezballah, der er blot det at Nethanyahu ikke vil bøje sig.

Jimmy Carter opgav et moderniseret Iran til Khomeininismens ‘kærlige’ nåde.

Eurosocialismen overgav et verdsligt Tyrkiet til fascistiske neo-osmanner.

Obama forsøgte at overgive Egypten til Det Muslimske Broderskab.

Det lykkedes ham at overdrage et stabilt Libyen til barbarerne.

Vi har set morderiske massemorderiske totalitære ledere førhen. Vi har oplevet deres regimente af løgne.

Vi ved at vore medier og politisk klasse er korrupte og til salg. Intet nyt i det.

Vi kan finde svaret i vore egne værdier og historie. Vi kan benytte sandheden til at besjre alle fjender, ude- som indefra.

Vi har gjort det 3 gange i de sidste 100 år.

Vi kan gøre det igen.

http://americanthinker.com/2014/10/we_know_how_to_win_the_jihad_war.html#ixzz3FpCaMQQK

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails