lørdag den 22. november 2014

5 forskelle på drenge og rigtige mænd

5 forskelle på drenge og rigtige mænd                                               

At være 18 år og mand - gør dig ikke til en mand.

John Hawkins

“En mand må gøre det han skal gøre - til trods for personlige konsekvenser, til trods for forhindringer og farer og pres - og det er selve baggrunden for al menneskelig moral.”  John F. Kennedy.

Der er så meget mere at være en mand end blot være 18 år gammel med det ‘udstyr’ nedenfor. Faktisk er der mænd der lever hele livet ude at vide, hvad det vil sige at være en ægte mand. Uanset hvor lykkelige de ansvarsfrie slapsvanse kan forekomme at være på film, eller hvor mange ‘neutraliserede’ feminiserede mænd du kan støde ind i, som hævder at deres ‘liv er åh så vidunderligt’ så ved de fleste det ikke passer. De lever blot sådan, i skam og fiasko, fordi de ikke tror at de har ‘det der skal til’ for at være den slags mand de faktisk ønsker at være. Den triste sandhed, i deres tilfælde, er at de sælger sig selv alt for billigt. Ligesom alt andet i livet der er værd at kæmpe for, så er det at være en ægte mand ikke let, men det gør det ikke uopnåeligt. Det er faktisk lettere end det har været.

     1. En rigtig mand får gjort arbejdet færdigt

Tilbage i tiden måtte en rigtig mand vide, hvordan man byggede et hus, reparerer en bil, at lave ild i skoven. I dag, i vor moderne civiliserede kapitalistiske samfund, kan man tage telefonen og få nogen til at udføre alt det for dig. Men du skal dog stadig vide, hvem du skal ringe til, du skal dog stadig tage telefonen, og så skal du stadig, først og fremmest,  have et begreb om problemets omfang. Med andre ord er det lettere end nogensinde for en mand at klare problemer, men verden er stadig fuld af fyre der kan lave kludder i en bilkortege på sølle to biler. Dermed ikke sagt at en rigtig mand aldrig laver fejl, eller lader ting falde på ‘gulvet.’ Det sker for ALLE på et eller andet tidspunkt, men hvis en mand fortæller dig at det nok skal blive ordnet, så skal han nok regne en metode ud. Du behøver altså ikke minde ham 34 gange om at få ordnet tingene, ‘vejlede’ ham som et spædbarn gennem de “svære dele” eller lettere ophidset klare opgaven for ham i sidste øjeblik, fordi han har “glemt” den eller blev distraheret af en South Park genudsendelse så han ikke holdt sit løfte.

Når en rigtig mand siger til dig, “Det klarer jeg!” så regn med det ligesom en bankkaution.
I gave my all
2) En rigtig mand er en leder der kan tage beslutninger:

En masse kvinder vil nødig indrømme det, men de fleste kvinder hader så absolut at være den som skal tage beslutninger i et parforhold. Det er ikke det at de ikke ønsker at få indsigt i hvad der skal ske, eller at deres mening skal tilsidesættes, men de føler det er en del af mandens opgave at tage den endelige beslutning og også konsekvenserne.

Det har de fuldstændig ret i.

Det betyder ikke at manden altid skal stå i spidsen som leder, men du kan som et får der ikke er i stand til at tage beslutninger og så være en mand på samme tid. Hvad ville de mene om John Waynes karakter i filmen True Grit, hvis han rømmede og var vægelsindet, fordi han bare ikke kunne bestemme sig til hvilken saloon han skulle gå ind i? Tænk på Pattons hustru, tror du hun måtte tage alle de svære beslutninger, fordi han selv var bange for dem? Ideelt set vil en rigtig mand tage den rette beslutning. Undertiden tager han den forkerte, men det værste han kan gøre er ikke at tage nogen.

3) En rigtig mand skaber noget:

Der var et tidspunkt da man forventede at en mand skabte tilstrækkeligt til at han kunne klare sig selv og sit hjem, hustru, børn. I en verden med dagpleje, hvor de fleste kvinder har karrierer er det ikke længere normen, skønt de fleste mænd sådan set synes det er et ideal de gerne ville leve op til. I dag forventes det at mænd i det mindste kan klare sig selv, og så være med til også at hjælpe med til børnenes pleje. Der er intet mandigt i at drage store veksler på sine forældre eller medborgere, fordi du ikke orker arbejde. Det er så gennemført selvnedværdigende. Hvor mange dovne “mænd” har du set der nærmest fortæres af misundelse over at mænd der tog risici, og arbejdede mere knaldhårdt end dem, også høstede belønningerne som ingen nogensinde før har fået for blot at se på at andre folk drømmer livet bort foran TV skærmen hele dagen?
Lazy
4) En rigtig mand påtager sig et ansvar:

En rigtig mand tager ansvaret for sig selv, sin hustru eller kæreste og sine børn. Hans ord er som en kontrakt. Han tror det er vigtigt at få styr på sine fejltagelser og sikre sig at konsekvenserne af hans fejl ikke bliver andres byrde. Når en mand en gang accepterer noget eller nogen som sit ansvar så vil han gå til helvede og tilbage, hvis det er det der skal til for at få ordnet det ordentligt. Det er derfor du kan lave forretning med en håndslag med en rigtig mand, fordi han ikke lader sig skræmme af problemer, udgifter, hårdt arbejde eller vanskeligheder for at indfri sine løfter. Det er ligesom Charles Bronson sagde i Magnificent Seven.

“Du tror jeg er modig fordi jeg har et våben; nuvel, dine fædre er meget mere modige, for dei påtog sig et ansvar for dig, dine brødre, dine søstre og dine mødre. Og dette ansvar er som et stort klippestykke der vejer et ton. Det tynger dem ned og slider på dem indtil de endelig segner til jorden. Og der er ingen der siger at de skal gøre dette. De gør det fordi de elsker dig og fordi de vil det.”

Ligesom Atlas er rigtige mænd villige til at tage verden på deres skuldre for at indfri deres ansvar, men ulig den berømte titan fra græsk mytologi, gør de det villigt.
Not responsible
5)  En rigtig mand er villig til at kæmpe:

Misforstå mig ikke: Vi taler ikke her om at være villig til at true, tæve, misbruge eller regelmæssigt komme i nævekamp. Det er ikke at være en mand, det er at udstille sig selv som et røvhul. Vi taler heller ikke om at være som Chuck Norris med næverne eller som  Genghis Khan fremture i vold. Det vi taler om er en maskulin holdning. Ægte mænd foretrækker at undgå ballade, men hvis de ikke har andet valg, så gør det det der skal til verbalt, eller om nødvendigt fysisk for at forsvare sig selv eller de mennesker de har omsorg for. Det er den slags mand en kvinde føler sig sikker hos, og andre mænd ønsker at være blandt, når ‘lorten’ rammer ventilatorvingen

Man card revoked
           
John Hawkins is a professional writer who runs Right Wing News and Linkiest. He's also the co-owner of the The Looking Spoon. Additionally, he does weekly appearances on the #1 in its market Jaz McKay show, writes a weekly column for Townhall and PJ Media, does YouTube videos, and his work has also been published at the Washington Examiner, The Hill, and at Human Events. He's also the blogosphere's premier interviewer and has interviewed conservatives like Thomas Sowell, Mark Levin, Victor Davis Hanson, Mark Steyn, G. Gordon Liddy, Dick Morris, Karl Rove, Michael Steele, Milton Friedman, Jonah Goldberg, Jim DeMint, Walter Williams, Robert Novak, Ann Coulter, Newt Gingrich, & Michelle Malkin among others. Moreover, John Hawkins' work has been linked and discussed in numerous publications and on TV and radio shows including ABC News, BusinessWeek, C-Span, The Chicago Tribune, CNN, Countdown with Keith Olbermann, Editor & Publisher, Fox News, Hannity and Colmes, The Laura Ingraham Show, Minneapolis Star Tribune, MSNBC, National Journal, National Post, Newsmax, Newsweek, The Philadelphia Inquirer, The Rush Limbaugh Show, The Tammy Bruce Show, Time Magazine, The Wall Street Journal, The Hugh Hewitt Show, The Washington Post, Salt Lake Tribune, Scarborough Country, U.S. News & World Report, and Human Events, where he had a weekly column. Right Wing News has been studied by college classes and even inspired an urban legend that was covered at Snopes. Last but not least, John Hawkins also founded and led the Rightroots group, a grassroots effort that collected almost $300,000 for Republican candidates in the last 3 months of the 2006 election cycle. In 2008, he consulted for Duncan Hunter's presidential campaign and was on the board of Slatecard, which raised more than $600,000 for Republican candidates in the 2008 election cycle.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails