lørdag den 15. november 2014

5 grunde til mænds utroskab

5 grunde til mænds utroskab

Kender du tegnene?

John Hawkins
At bedrage synes altid at være et slags sort/hvid problem, ikke sandt? Selvfølgelig er det det på sæt og vis. Du snød, ikke? Altså er du en skidt karl (eller tøs) og din partner har al mulig grund til at være oprørt, vred, såret og aldrig tilgive dig.

Alt Sammen sandt.

Hvis du imidlertid kender blot nogle få mennesker der bedrager, så finder du ud af at det ikke altid er så enkelt. Det betyder ikke at det at bedrage kan retfærdiggøres, men det betyder at han kan have sine grunde til at gøre det han gør, der går ud over det ikke kun at ikke kunne kontrollere sin lynlås i mere end fem minutter ad gangen.

Sandheden ingen bryder sig om at høre, især efter en person har været utro er at lykkelige, intellektuelt stimulerede, seksuelt tilfredse mennesker der er oprigtigt forelskede ikke er de som begår utroskab. Igen så betyder det ikke at det er Ok eller at den som bliver bedraget har fejlen, men utroskab plejer som regel kun at finde sted når der er et vakuum.

Hvis du kender mange mænd (og kvinder) så vil du kunne finde ud af, at der er en masse ting der er fælles for dem i disse sager.

1) Moralsk har han det sådan set OK med at bedrage sin partner


Ikke alle der begår utroskab vil gøre det igen, men på den anden side, så er det første spørgsmål du burde stille ind til om en person vil være trofast dette, “Har han bedraget før?” Hvis det ikke var så trist så kunne det være morsomt at vide, hvor mange kvinder der har affærer med gifte mænd, og derpå bliver chokerede når de senere erfarer at han gøre det samme overfor dem. Det er ikke sådan at du har brug for små tegn eller antydninger om hvad du bør se efter, fordi dem kender du jo også allerede.
.

2) Kvinden er ligeglad med sig selv


Her følger så en noget ubehagelig sandhed som ryster nogle af de romantiske myter vi gerne til tro om os selv: Meget sjældent vil du opleve et ugift par blive separeret på grund af uimodståelighed, medmindre manden er en berømthed eller stinkende rig. Ville denne underskønne model være faldet for denne gennemsnitligt udseende senator, hvis han ikke var blevet valgt? Ville Julia Roberts nogensinde være kommet sammen med Lyle Lowett, hvis han ikke allerede var kendt? Ville Kanye West være kæreste med Kim Kardashian hvis hun ikke havde det udseende hun har?

Vi hader bare at høre disse ting, men svarene er Nej, Nej og Nej.

Det er grunden til at det er farligt for en kvinde at blive kedelig med sig selv hvis hendes mand stadig er i ‘god form.’ For han kunne meget vel ikke sige det (af indlysende grunde) eller nogensinde handle imod det med de ord “Hallo jeg kunne finde noget meget bedre,” pløjer sig sådan set gennem hans sind. Det er farligt fordi det betyder at på et eller andet tidspunkt, når lejlighed byder sig og en ‘køn lille sag’ der synes han er spændende og omvendt, netop som konen ikke gør og så .......

3) Seksuelt er han helt udtørret


Ingen går ind i et forhold for “ikke at få sex.” Selv mænd der kommer sammen med ‘fromme’ kvinder er i det mindste noget pirrede af muligheden for at få sex. Det er derfor det er så mærkeligt at nogle kvinder er kommet til den konklusion at det er helt i orden dersom kopulationen blot finder sted en gang imellem. Dette “derfor” er muligvis noget at tale med sin terapist om, men resultatet er, at partneren kan blive fristet til at se andre steder hen - hvad ellers kan man forvente? Sex er noget der følger med et langtvarigt forhold, og det er måske ikke godt, rigtigt eller moralsk i orden for en mand at være utro, hvis hans behov ikke indfries, men det kan vel ikke overraske - ligesom at solen står op om morgenen.

4) Han keder sig


Hvor er der utroligt meget der kan nævnes om de negative sider ved at være utro, men en af dem er det helt sikkert ikke, “det er kedeligt.” Der er en pirring og spænding i ‘jagten’ frygten for at blive afsløret, udfordringen ved at klare endnu et forhold, stoltheden i at have to kvinder, de glødende følelser, og så selvfølgelig - sex!

For en masse fyre med jobs der ikke tilfredsstiller dem, der lever et monotont liv hjemme, så er det at have en lille affære måske den eneste spænding de har haft i årevis. Man plejer at sige, “lediggang er roden til alt ond, ikke sandt?” Nuvel kedelige forhold er Djævelens bordel.

5) Hans forhold er en katastrofe


Vi kender vel alle personer hvis forhold er ‘dødt’ lige fra begyndelsen, men de holder stadig sammen - for børnenes skyld, af finansielle årsager, af frygt for forandring, vane, bekymringer om deres ry, de tror ikke på skilsmisse etc.etc.

Manden befinder sig altså i et forhold der kan være rigtig lidt givende, direkte elendigt, eller i det mindste i stilstand, og han har kun lidt håb om at de skal blive bedre. Han føler sig ikke beundret, værdsat, eftertragtet, og slet ikke i harmoni med sin partner - men derfor ønsker han dog stadig de ting i sit liv.

Derfor finder han sig en kvinde der tilbyder ham de følelsesmæssige ting han har savnet, hans hjerte (og hoved) drages mod hende. Enhver mand ønsker at blive ‘bygget op’ stimuleret og beundret. Hvis han ikke får det ud af et forhold så vil hans øjne og hjerte begynde at vandre.


John Hawkins is a professional writer who runs Right Wing News and Linkiest. He's also the co-owner of the The Looking Spoon. Additionally, he does weekly appearances on the #1 in its market Jaz McKay show, writes a weekly column for Townhall and PJ Media, does YouTube videos, and his work has also been published at the Washington Examiner, The Hill, and at Human Events.


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails