søndag den 2. november 2014

5 ting kvinder gør der irriterer mænd

5 Ting kvinder gør, der i al hemmelighed irriterer mænd


John Hawkins
               
De damer har I nogensinde haft, kendt, en person der virkelig holder af Jer, men han har altså den der irriterende vane der virkelig går Jer på nerverne?

Da du vel er et åbent og ærligt menneske, så vil du gerne tale med ham om det, men den gang du var i færd med det, blev han sådan set fornærmet over det, Nu vil du ikke længere bringe det på banen, fordi du mener det bliver bare alt for meget. Han er jo sådan set en storartet fyr, du må bare se gennem fingre med det selvom du så inderligt ønsker han holdt inde med det der irriterer dig.

Nuvel, det kan meget vel være at du selv gør noget lignende overfor nogle af mændene i dit liv. Er jeg for barsk? OK, måske ikke dig, men så dine veninder, du ved - den der slet ikke har takt, ikke sandt? Hun gør måske nogle af disse ting der følger og ved at læse artiklen færdig kan du måske være en hjælp for hende med dette......
       

1) Hvis du ikke ønsker vi skal klare problemet, hvorfor så bringe det på banen?

Når mænd har et problem så kan vi godt lide at regne ud, hvordan vi skal behandle det således, at vi er fri for at tænke på det, og vi kan komme videre med spekulationer over hvem der er den bedste home run hitter til alle tider (Babe Ruth) eller om de mon ville få en kønssygdom fra Paris Hilton eller  (Snooki).

Hvis derfor to mænd samtaler og den ene siger, “Min chef er virkelig et fjols. Jeg havde planlagt min ferie for tre måneder siden, og så beder han mig arbejde nu i weekenden. Det er ikke engang et vigtigt arbejde! Enhver anden kunne lave det!” så håber han sådan set at få en løsning på sit problem. Kan hans ferie reddes? Skal han sige op? Hvad skal han sige til sin chef?
Det er derfor mænd har en tendens til at være lettere irriteret når en kvinde taler om et problem og tilsyneladende ønsker at han skal udvise medfølelse. “Jeg kan bare ikke tro på det hun sagde til dig om din kjole! Hvad tænker den møgkælling dog på?” Disse kommentarer fører til absolut ingenting. Vi kan derfor lade som om vi har sympati, men vi bider os selv i læben for ikke at komme til at forklare, hvad der skal gøres ved det.

Problem solved

2) Fortæl os hvor hårdt kvinder har det


Måske for 100 år siden, da de ikke kunne stemme og det forventedes de blev hjemme borte fra bøger da disse jo fik deres underudstyrede hjerner til at blive snotforvirrede så havde kvinder det hårdere end mænd. Det er imidlertid ikke længere rigtigt. Der er flere kvinder der går ud fra universiteterne end mænd. En kvinde kan abortere en mands barn, og han har intet at skulle have sagt i det spil. Der diskrimineres mod mænd i skilsmissesager. Mænd kan blive anklaget for seksuelle krænkelser over i praksis - ingenting. Vort samfund er meget meget mere feminiseret. Dette betyder ikke at mænd har det så svært, at du skal have medfølelse med os; det betyder blot at mænd, ruller med øjnene når kvinder taler om, hvor godt mænd har det.

3) Så er der hele udfordringen ved toiletsædet


Gennemsnitsmanden er sådan set bedøvende ligeglad med om toiletsædet er oppe eller nede. Hvis kvinden nu blot sagde, “Toiletsædet er oppe for mig hele tiden, og jeg er altså ikke vant til det er oppe! jeg ville være såååå taknemmelig dersom du lod det være nede når du er færdig. Faktisk lad mig vise dig hvor taknemmelig jeg er .....” Tænk, og bliv ved med at tænke.....Ah, det var godt.

Dog behøver kvinder ikke gå så langt, skønt det ikke ville skade, og så ville der aldrig fremover være noget problem med toiletsædet. I stedet får vi, “Toiletsædet skal altid være nede! Du lod det være oppe! Du gør det forkert, igen!” Det er faktisk ikke ‘forkert.’ Der er ingen tvungen korrekt metode med toiletsæder og det er vel ikke noget større projekt for en kvinde at lægge det ned, end for en mand. Hvis du ønsker sædet nede, så spørg pænt og vær tålmodig så vi kan indarbejde vanen.

4) Det forventes at vi taler alt for meget

Så er der denne stereotypi om at kvinder elsker at tale og mænd ikke gør. Der er nok lidt sandhed i det, men det virkelige problem på det område mellem mænd og kvinder synes at stamme fra de emner kvinder elsker at tale om. Som hovedregel, er de fleste mænd ikke særlig interesseret i at tale om deres følelser. Heller ikke de mere almindelige hverdagsting. Hvor spiste du frokost? Hvem sagde hvad til hvem? Ikke alene er mænd ikke interesseret i at diskutere disse emner de bliver også angste dersom de gør, for det kan få kvinden til at bruge mindst 15 minutter på detaljer om hendes dag.

Mange kvinder har også en tendens til at overanalysere, de lægger alle mulige motiver i trivielle gestus og kræver derpå forklaringer? Undertiden er en rose altså blot en rose, og fem minutters tavshed er altså bare når en mand tænker over hvad han skal lave på arbejde i morgen. Du vil have en mand til at tale? Det er ikke vanskeligt. Bed ham forklare hvad der foregår i en Superliga kamp eller hvad der er hans favorit sex fantasi, og du vil få svært ved at lukke munden på ham.

Stop talking

5) Forvent ikke vi er tankelæsere

Mænd er ikke sofistiskerede skabninger. Vi har tendens til at være direkte og sige hvad vi mener. Det er derfor at hver mand på et tidspunkt i livet synes det er en åbenbaring at kvinder siger de har det “udmærket” og faktisk ikke mener det.

De er faktisk møgsure!

Det er som når man bryder en gammel kode for første gang. Denne erfaring synes at blive gentaget igen og igen, fordi kvinder konstant udsender signaler der går lige forbi mænd. Når kvinder bliver indirekte, kunne de ligeså godt tale kinesisk iblandet tysk: “Wang Chung, achtung, Fu-mu hackenderhitzel!” Det betyder, “Jeg fortæller dig ikke hvad der er galt. Du ved det allerede!”
****
       
John Hawkins is a professional writer who runs Right Wing News and Linkiest. He's also the co-owner of the The Looking Spoon. Additionally, he does weekly appearances on the #1 in its market Jaz McKay show, writes a weekly column for Townhall and PJ Media, does YouTube videos, and his work has also been published at the Washington Examiner, The Hill, and at Human Events. He's also the blogosphere's premier interviewer and has interviewed conservatives like Thomas Sowell, Mark Levin, Victor Davis Hanson, Mark Steyn, G. Gordon Liddy, Dick Morris, Karl Rove, Michael Steele, Milton Friedman, Jonah Goldberg, Jim DeMint, Walter Williams, Robert Novak, Ann Coulter, Newt Gingrich, & Michelle Malkin among others. Moreover, John Hawkins' work has been linked and discussed in numerous publications and on TV and radio shows including ABC News, BusinessWeek, C-Span, The Chicago Tribune, CNN, Countdown with Keith Olbermann, Editor & Publisher, Fox News, Hannity and Colmes, The Laura Ingraham Show, Minneapolis Star Tribune, MSNBC, National Journal, National Post, Newsmax, Newsweek, The Philadelphia Inquirer, The Rush Limbaugh Show, The Tammy Bruce Show, Time Magazine, The Wall Street Journal, The Hugh Hewitt Show, The Washington Post, Salt Lake Tribune, Scarborough Country, U.S. News & World Report, and Human Events, where he had a weekly column. Right Wing News has been studied by college classes and even inspired an urban legend that was covered at Snopes. Last but not least, John Hawkins also founded and led the Rightroots group, a grassroots effort that collected almost $300,000 for Republican candidates in the last 3 months of the 2006 election cycle. In 2008, he consulted for Duncan Hunter's presidential campaign and was on the board of Slatecard, which raised more than $600,000 for Republican candidates in the 2008 election cycle.

http://pjmedia.com/lifestyle/2012/08/23/5-things-women-do-that-secretly-annoy-men/?singlepage=true

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails