torsdag den 27. november 2014

Browns forældres 'opdragelse' sætter en nation i flammer

Michael Brown forældres dårlige indflydelse berører hele nationen


               
Lige så skadelig som Sybrina Fulton's mangel på opmærksomhed og finansielle udnyttelse af den lille engel Trayvon Martin således var også Lesley McSpadden's vulgære udfald mod den storjury der besluttede ikke at lægge sag an mod betjent Wilson med til at få Fulton til at fremstå som Årets Mor.

Prøv at lytte til Mama McSpadden og Michael Browns dømt for forbrydelse, stedfar Louis Head. Jovist, det samme par der sammen med 20 andre angiveligt forsøgte at slå på tæven efter de opdagede at bedstemor og fætter solgte Michael Brown merchandise i Ferguson for en måned siden. De kunne begge blive anklaget for en voldsforbrydelse med det lille hidsige nummer.

McSpadden og Head er to alen af samme stykke. Forestil dig lille Michael der forsøger at vokse op med en mor der taler et beskidt sprog, og hænger ud med småforbrydere. Head er her fornylig blevet løsladt efter anklager om våbenbrug ved fremstilling, salg og distribution af narkotika. Head er også tidligere leder af Bloods banden udenfor St. Louis.
Michael Brown Sr., er også en person med skyld. Den døde 18 åriges rigtige far flyttede til en anden kvinde med et lille barn efter samværet med McSpadden. Hvilke værdier er det han fremmer hos en ung mand der gik ind i en fødevareforretning, tog det han ville have og skubbede til en helt uskyldig butiksassistent?
Men han er jo uskyldig, ligesom McSpadden og Head, ikke sandt? De er da ikke selv ansvarlige for  deres skraldespands sprogbrug, deres bandeaktiviteter, episoderne med vold i hjemmet, og den seksuelle promiskuitet. Det må da selvfølgelig være betjentene, ikke sandt?

Hvor er det heldigt for os, at Obama, Holder, Sharpton og deres mediefæller på CNN (se blot på hvad Van Jones og Don Lemon udtaler) elsker at udnytte deres eget folk på den nationale scene. Ellers ville vi jo ikke kunne se McSpadden og Head fremføre, hvad de mener er en passende, fredelig opførsel.

To dage før hans “brænd denne .....ned” opfordring til vold, skrev Head et brev til de demonstrerende og opfordrede til ro. Hvor er det ærgerligt den ikke tængte ind. Nu kan resten af landet se, hvorfor Michael Brown ikke havde meget selvkontrol eller kunne vise respekt for lov og orden.

Disse elendige undskyldninger for forældre har lige så megen skyld for Michaels død som Michael selv, så hvorfor kaster medierne ikke skylden på frem frem for betjentene? Det drejer sig om ansvarlighed, forældrenes og betjentenes.

Det er ikke let. Efter McSpaddan-Head videoen gik amok på nettet forsøgte McSpaddens advokat Benjamin Crump, og kvæle kritikken. Crump antydede at McSpadden og Head var overvældet af “voldsomt følelsesudbrud.”

Read more Evans at exzoom.net.

http://www.americanthinker.com/blog/2014/11/michael_brown_parents_bad.html#ixzz3KA9S08HB

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails