fredag den 14. november 2014

Den evindelige krig i Mellemøsten og EU

Den evindelige krigHassan-i Sabbah af Nizari Ismailis grundlagde en kult der udgjorde en stor militær udfordring for Persiens Seljukker, og de kristne i Det Hellige Land sent i det 11. århundrede.


Kulten blev kaldt “Hashishim” (brugere af hashish). De myrdede politidske og religiøse fjender - mestendels muslimer. Et medlem af Hahsihim dolkede Persiens prominente wazir, Nizam al-Mulk, for at støtte Omar Khayyam. Hashishim var voldsomt imod enhver form for “fremskridt” eller noget der var anderledes og med en dødbringende O tolerance.


Europa var i Middelalderen ikke noget særligt ‘helligt’ sted, og var Hashishim kendt som en radikal ekstremist kult. Ordet “assasinere” blev sprogligt udledt fra Hashishim, og beskriver en professionel morder. Samtidig var der injurier, falske anklager mod jøder om at de skulle benytte kristne børns blod i religiøse ceremonier, stammende fra Norwich, England (1144) og derpå Gloucester (1164). Denne forfærdelige, beskidte løgn spredtes over Europa og fremmes stadig af mange ignorante racister. Hashishim slog enkeltpersoner ihjel. Europæerne er mere effektive, de slår hele befolkninger ihjel.


Nogle siger at den værste forbrydelse i Mellemøsten er støtten til det arabisk-muslimske flertal på bekostning af minoriteterne. Det som kun få indser er at disse ‘minoriteter’ faktisk er de fleste, ikke blot målt i penge, fordi imperialisterne kontrollerer olien. EU fastholder at alle ‘andre’ skal assimilere sig med den dominerende race, hvilket i bund og grund er racistisk. De ‘tror’ assyrerne forsvandt og har ingen anelse om hvem Kirkassianerne, Druserne, Bahia’, Yazidis eller Ahmadi er, de har aldrig hørt om de arabiske sigøjnere, og tror Zoroastrianere er et cirkus. Ikke så meget anderledes end blodanklagerne mod jøderne, undtagen ved at det nu er mere omfattende. Erdogans trussel om etnisk at ‘gen-rense’ armenierne (samtidig med han gør det samme med Kurderne) vækker ikke interesse. The Long War
Over hele Mellemøsten og Afrika er arabiseringen (en eufemisme for arabisk imperialisme og kolonisering) baseret på undertrykkelse af ikke-arabere og ødelæggelse af kulturer, gennem en insisteren på racemæssig enhed. Europas regionale dagsorden er den racistiske arabiske agenda.

‘Arabismen’ fører uundgåeligt til undertrykkelse af ‘andre,’ til etnisk udrensning og folkedrab på regionens oprindelige indbyggere ved de arabiske erobrere. ‘Venstrefløjen’ råber racisme når amerikanerne bevæbner kurderne, eller når israelske soldater står på vagt ved små striber af land, hvor regionens ældste, og oftest undertrykte minoritet søger bosted og ly. Hykleriet er i højeste potens kombineret med den kendsgerning at Israel er det eneste sted kristne får lov til at leve - og faktisk nu endelig er anerkendt som Aramæere, og ikke “arabere.”
.
The Washington Post fortalte at Islamisk Stat benytter klorgas mod Iraks sikkerhedsstyrker i Dhuluiya, 70 kilometer nord for Baghdad; 11 irakiske politibetjente blev indlagt på hospitalet og diagnosticeret med forgiftning af klorgas. Ifølge kilder i den irakiske regering var dette det tredje angreb i 2014. Militante fra Islamisk Stat benyttede kemiske våben også mod Shiiter, med 40 ofre som følge.

EU’s værste forbrydelse i Mellemøsten er forkærligheden for tyranniske store imperier med baggrund i race og religion på bekostning af de nationale og politiske rettigheder hos det oprindelige flertal.

Ifølge de vildledte tåber er konflikten Israel/Palæstina årsagen til drabene i det tidligere Irak og Syrien, terroristangrebene i Canada, skyderierne fra Gaza, og andre ligtorne.
Dette er den fuldstændig usammenhængende opførsel hos racistiske hyklere, der mener at hvis de kalder dig “racist” først så har de bevist deres argumenter. Selvfølgelig ved alle, at lederen af assassins skabte denne kult og udføre sine forbrydelser på grund af at Jerusalem blev bygget. Eller hvad det nu kan være! Men israelerne har selvfølgelig skylden.

http://humanevents.com/2014/10/27/the-long-war/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails