tirsdag den 18. november 2014

Er facaden ved at smuldre for Bill Cosby??

Dr. Huxtable and Mr. HydeDet var absolut ingen god uge for Bill Cosby. Hundred tusinder mennesker der ikke aner hvad et “forlydende” er og intet kender til komikerens seksuelle udskejelser er blevet oplyst. 


Efter seneste optælling er 13 kvinder stået frem og har bevidnet at de blev voldtaget af Cosby. De fleste af dem havde været under narkopåvirkning. Dr. Cliff Huxtable, spillet af Cosby i 8 år på The Cosby Show, var læge i kvindens sygdomme. Cosby ønskede at showet skulle afspejle hans eget liv. Han insisterede på at få et femte barn med, fordi han selv havde 5 børn. Men i det virkelige liv, praktiserede Dr. Cliff, uden kirurghandsker og uden autorisation, og hans ofre var ikke kommet til ham fordi de havde nogle skavanker, udover stjerner i øjnene.
.

Tidligere i år kom så den første lange biograf om Cosby, med stor tjuhej og fanfarer og ingen omtale af hans voldtægter. Biografien vil forblive som en slags tys-tys leg. Cosby har også et nyt show på vej der skulle vises til næste år på NBC. Dette vil også blive aflyst sådan tys-tys. Sponsorerne vil løbe skrigene bort. Medskribenten, der også har skrevet Shameless, sit-com showet ifølge NBC’s Entertainment chef, har Cosby som medvirkende, som “familiepatriarken, der ser bort fra sin klassiske visdom om det at være forældre i  samværet med tre døtre, ægtemænd og børnebørn.”

Det yderst triste i Cosbys tilfælde er at den visdom han ser bort fra var klassisk. I årtier opfordrede han afro-amerikanere til at være ansvarlige, udøve selvbeherskelse, og lære deres børn dette, og ikke multikulturati. Det er ikke tilfældigt (som deres marxistiske instruktører pelejede at sige) at det var  Washington Post der fremholdt en bidende “j’accuse” artikel fra et af hans ofre.

The Washpo, sammen med New York Times, NBC og ABC, har i mellemtiden nægtet at køre en historie, der kom frem den selvsamme dag som Cosby afsløringerne, Jonathan Gruber videoer (en af arkitekterne bag Obamacare)  - idet de, som altid, tror at deres læsere og seere ikke kan benyttet internettet. At bedøve og voldtage 13 kvinder er en skandale: At bedøve og voldtage 320 millioner amerikanere er politik.

Alle ville så hjertens gerne tro på Huxtables, så kloge, så sjove, så charmerende så vidunderligt bedre stillede hvid mellemklasse. Noget der kunne ligne Obama der blev solgt til os i 2008.

Det som kunne se ud til at være for godt til at være sandt er sjældent dette, som investorerne altid kommer til at lære på den ene måde eller den anden.


For fuldstændighedens skyld bør denne artikel også læses, her går skribenten virkelig i kødet på de personer der anklager Cosby og stiller oplagte tvivlspørgsmål om anklagerne.
http://spectator.org/articles/60986/online-lynching-bill-cosby

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails