lørdag den 29. november 2014

Hvad betjenten ikke skulle have gjort! Fakta fra vidnerapporten

Hvad betjent Wilson ikke skulle have gjort

Hvis du er til et familiemiddagsselskab og I taler om ‘mordet’ på Michael Brown, - 150 kilo stor kleppert - som advokat Benjamin Crump kaldte “den lille sorte knægt” - så spørg dem, hvad det var betjent Darren Wilsen ikke skulle have gjort.
Husk på du har en fordel frem for dem. Du har nemlig have undersøgt vidneudsagn og læst udskriften af Wilson forklaring til storjuryen. De andre vil højst sandsynligt kun have set CNN, eller NBC eller CBS.
De vil være de der højrystede der generer tjeneren. Du vil være Kung Fu mesteren for enden af bardisken. At hensyn til din kære ældre mor, der hader kontroverser, så vær lidt varsom.
Wilson befandt sig i et, indrømmet, farligt kvarter og alene, fordi han reagerede på et opkald fra en fortvivlet mor med et sygt barn blot få måneder gammelt. Skulle han ikke have reageret på opkaldet?
Da Wilson kørte ned af Canfield så han to mænd, den ene meget stor og med et marihuana symbol på sokkerne, der gik midt på vejen og blokerede trafikken. Skulle Wilson så ikke have rullet vinduet ned og sagt, “Hvorfor går I fyre ikke på fortovet?”
Da de to mænd, Michael Brown og Dorian Johnson, ignorerede hans anmodning, og den store, Brown, svarede “Jeg er skide hamrende ligeglad med hvad du siger,” burde Wilson så ikke have givet ham en smule mere opmærksomhed?
Da Wilson indså at Brown svarede til beskrivelsen af den fyr der netop havde røvet cigarillos fra en butik i nærheden på West Florissant og havde angrebet butiksassistent, og den kendsgerning at han helt åbenlyst bar på cigarillos, skulle Wilson så, forsigtighedshensyn med behandlingen af unge sorte mænd, ikke have bedt om assistance?
Og mens han ventede skulle Wilson så ikke have parkeret sin bil således at den holdt Brown og Johnson inde i et hjørne af en
bygning?
I forsøget på at komme ud af sin bil og tiltale Brown burde Wilson så ikke være blevet foruroliget da Brown svarede, “Hvad fanden i helvede vil du gøre ved det?” samtidig med han blev skubbet tilbage i bilen?
Da den 1,93 meter og 150 kilo tunge Brown ignorerede Wilsons anmodning om at træde tilbage og i stedet slog ham i ansigtet gennem det åbne bilvindue burde Wilson da ikke være begyndt at tænke på sit helbred og måske at hans liv var i fare?
Efter at have overvejet andre muligheder -- dem alle uden effekt, omstændighederne taget i betragtning - skulle Wilson så ikke have grebet efter sit våben? Da han har gjort det skulle han så ikke have advaret Brown, “Træd tilbage eller jeg skyder dig?”
Da Brown ekstrem høj af marihuana svarede, “Du er for meget af en tøsedreng til at skyde mig,”og greb ud efter pistolen, skulle da ikke have tænkt over at hans liv kunne være i fare?
Da Brown hårdt pressede pistolløbet mod Wilsons hofte og kæmpede for at udløse aftrækkeren, burde Wilson da ikke have tænkt på at han var i alvorlig fare for at blive skudt?
Efter Wilson affyrede våbnet ind i bilens dør og Brown fortsatte med at angribe ham, skulle han da ikke have følt sig helt berettiget til at skyde Brown på det tidspunkt?
Efter et andet skud blev affyret og Brown tog flugten, burde Wilson da ikke være steget ud af bilen og forfulgt ham?
Når man tænker på den ophidsede stemning skulle Wilson da have skudt den flygtende Brown - det ville jo være så nemt? Nej. det skulle han ikke og det gjorde han ikke.
Da Brown holdt op med at løbe og Wilson holdt inde med efterfølgningen i en passende afstand skulle han da have ikke have bedt Brown om at lægge sig på jorden?
Da Brown ikke adlød ordren og vendte sig mod Wilson og begyndte at gå hen im od ham, skulle Wilson da ikke have indset at på det tidspunjkt var det enten hans liv eller Browns?
Da den stærkt ophidsede 150 kilo tunge person fortsatte med at angribe som et vredt næsehorn og ignorerer Wilsons påbud om at lægge sig, skulle Wilson da ikke have skudt?
Mens han gik baglæns holdt Wilson en pause for at se om hans skud havde haft nogen virkning. Da Brown fortsatte med at angribe, skulle Wilson da ikke have holdt inde med at skyde?
Eller skulle Wilson have sat sin pistol i hylsteret og tilbudt at gå i nævekamp som en mand? Eller hvis det skulle gå som CNN’s Don Lemon kunne tænke sig, skulle han have smidt sit våben og begyndt at synge “Give Peace a Chance?”
Jeg er godt klar over det. Dine blødsødne svogre vil spørge, hvorfor nogen dog skulle tro mere på en drabsbetjents ord end på en lovbryder som Dorian Johnsons ord.
Sig til dem at det behøver de heller ikke. Lad dem overveje vidneudsagnene fra en af det halve dusin afro-amerikanske vidner der støtter Wilsons forklaring.
Tydeligt forklaret  - “Betjenten stod der. Hold da op om ikke den knægt begyndte at buse direkte mod betjenten som en fodboldspiller. Hovedet nede.”
Det samme vidne fortalte om lyden af “tre skud,” men tilføjede han, “den store knægt ville ikke standse.”
Når man tager den kendsgerning i betragtning, at tåberne i Amerika - alle 47% - nægter at anerkende beviser så skulle Wilson måske have besluttet, “Jeg skulle trods alt have taget mig at det syge barn.”
author-image
Media wishing to interview Jack Cashill, please contact media@wnd.com.


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails