torsdag den 6. november 2014

Hvem holder øje og tæller efter?

Hvem er det der tæller?


San Francisco Chronicle, den 23. august 23, 2014, behandlede det som foregår globalt set. “Hamas slår 18 formodede spioner ihjel i Gaza.” “Shiitiske drabsmænd dræber 70 i et angreb på en Sunni moske.” “En nation sørger over Flight 17 ofrene (295).” “Antallet af døde i Borgerkrigen er over 191000, efter 3 års konflikt i Syrien.” “Ebola udbruddet øges med to nye tilfælde om dagen,” (2615 tilfælde og 1417 døde). Der er en forfærdende dødsrate i Sydsudan, hvor etnisk stammehad er ved at smadre den nye republik. Ingen protesterer over Sudans igangværende slagterier af folket i Darfur, der selvom de er muslimer er sorte.

Ukraines regering forsøger desperat at holde sammen på landet mens Rusland arbejder på at splitte landet og ødelægge Ukraines uafhængighed. I denne forsvarskrig er 2000 civile dræbt på blot to dag. Tunesien arresterer også, og henretter mindst 1000 mennesker i forsøget på at hindre at falde i ISIS hænder. Desværre er pressen og de naive sponsorer fuldstændig optaget af Gaza.

Når vi får oplyst antal, så giver det dog os en følelse af at vi har kendsgerninger, det er dog ikke altid tilfældet. Når man erfarer at 295 mennesker var ombord på Malaysia passagererflyet der blev skudt ned af russiske agenter, kan man stole på det. Men når det drejer sig om nærmest hvilket som helst tal der oplyses i den mindre udviklede verden, så vær skeptisk. I de muslimske lande er der ingen folketællinger; det er nærmest dødbringende at udføre. Tal der stammer fra Gaza er der især grund til at være nogen forbeholdne overfor.
tally counting chalkboard L

Der er ingen demonstrationer af rasende mennesker i USA eller Europa over disse rædselsgerninger, men ellers er der altid råderum for at demonstrere mod Israel og endnu bedre, jøderne, der får at vide de bare ‘kan gå til ovnene.’

Santa Cruz (mit lokalområde) er berygtet for sin modkultur entusiasme. Man kan altid finde demonstrerende der er villige til at gå videre i sager der ellers vækker afsky hos flertallet af voksne i området.- Under begge Gulf Krige marcherede disse foretagsomme demonstranter med bannere der støttede Saddam Hussein. I dag marcherer de til støtte for Gaza, rasende som de er over at Israel forsvarer sig. At Gaza slyngede tusinder af missiler skjult i moskeer og skoler var helt i orden for dem. Hvis Gaza var et uskyldigt offer, hvorfor slog og udviste man så journalister der beskrev en anden situation?

Nihad Awad, talsmand for CAIR, den amerikanske propagandafløj for Det Muslimske Broderskab og Hamas, insisterer på, at “Israel er den største trussel mod verdens fred og sikkerhed.” Dette er simpelthen højdepunktet af kynisme. Israel gør blot det Mexico ville gøre dersom der blev slynget missiler mod landet fra San Diego. Det er militant Islam der er det helt store problem.

Malaysia har arresteret 19 ISIS sympatisører der planlagde at angribe natklubber og barer i Kuala Lumpur. Indonesien har foretaget razziaer mod ISIS, hvor kæltringe havde planlagt store ødelæggelser. Tusinder af jihadister rundt om i verden har sværget troskab til ISIS. Filippinerne er truet af ISIS rekrutter der forsøger at slutte sig til terroristerne der allerede findes i landet. Spanien og Marokko har arresteret ni mænd mistænkt for at rekruttere jihadister for ISIS. Jordan står med en gruppe på 6000 personer der kunne blive en femte kolonne i landet. Arrestationerne er i gang.

USA er udmærket klar over disse farer og holder øje med hvem der kommer og går i krigszonerne i Mellemøsten. Den 22. august arresterede FBI, Donald Ray Morgan i Kennedy Airport med anklager om våben, men så afhørte man ham og opdagede at noget langt alvorligere var undervejs. Man kan spekulere over hvor meget islamisterne har fået ud af at en sådan komplet tåbe er konverteret.

Morgan tilbragte 8 måneder i Libanon hvor hans ekshustru bor. Hans twitters var det som gjorde Forbundspolitiet opmærksom. Denne tåbe kaldte sig selv "Abu Omar al Amreeki" ("Amreeki" betyder at være "Amerikaner") og bad til Allah om at han kunne være martyr. Allah har endnu ikke sagt ja. I april konverterede en smertelig dum kvinde i Colorado til Islam, og blev arresteret før hun rejste til Syrien for at blive gift med en kriger hun havde mødt online. Vi reddede hende fra sig selv.

Forbundspolitiet har anslået at mindst 100 amerikaner kunne slås for ISIS i Syrien. Men en smule held vil ingen at dem leve længe nok til at fostre flere tåber. Protesterende burde have fokus på noget andet og så lære at tælle.

FamilySecurityMatters.org Contributing Editor Dr. Laina Farhat-Holzman is a historian, lecturer, and author of How Do You Know That? You may contact her at Lfarhat102@aol.com or www.globalthink.net.


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails