torsdag den 20. november 2014

Hvis CNN havde rapporteret fra Nürnberg domstolen

Hvis CNN havde rapporteret fra Nürnberg domstolenNürnberg den 6. oktober 1946.

Amerikanske soldater dræber 9 tyskere.

7 civile tyskere og to militærfolk blev slået ihjel af amerikanske soldater i en by i Bayern der fornylig er blevet ødelagt ved De Allieredes bomber.

Ofrene er identificeret som  Hans Frank, 46; Wilhem Frick, 69; Alfred Jodl, 56; Ernst Kaltenbrunner, 43; Wilhelm Keitel, 64; Joachim von Ribbentrop, 53; Alfred Rosenberg, 53; Fritz Saukel, 51; og Arthur Seyss-Inquart, 54.  Ofrene fik enten knækket nakken ved hængning eller blev kvalt.
Frank efterlader hustru og 5 børn. Frick hustru og 3 børn. Jodl en hustru. Kaltenbrunner en hustru og 5 børn. Keitel en hustru og 5 børn. Ribbentrop en hustru og 5 børn- Rosenberg en hustru og 2 børn. Seyss-Inquart en hustru og 3 børn. Saukel en hustru og 10 børn.

Ribbentrop var tidligere sælger af champagne. Saukel tidligere fabriksarbejder. Rosenberg journalist, og Frank, Frick, Kaltenbrunner og Seyss-Inquart sagførere.

Alle havde indtil for nylig været ansat af den tyske regering. Jodl og Keitel var medlemmer af den tyske hær.

En Allieret talsmand hævdede at de 9 tyskere formodedes at være ansvarlig for at civile og miltærfolk døde under krigen. Ifølge en talsmand for ofrene, slog ingen af dem personligt nogen ihjel, og de fulgte alle blot ordrer.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails