fredag den 14. november 2014

Tyrkiet løslader nationalister som bankede amerikanske søfolk

12 Tyrkere løsladt efter at have banket amerikanske sømændVidste du at Tyrkiet er et NATO medlem og allieret med USA?

Du kan tilgives, hvis du skulle undre dig over det efter at have hørt om adskillige US Navy personnel der blev banket af en gruppe ultra-nationalister under en orlov i Istanbul. Overtræderne blev omgående løsladt af de tyrkiske myndigheder..
12 tyrkiske nationalister blev tilbageholdt efter et angreb mod U.S. søfolk i Istanbul men umiddelbart efter løsladt torsdag. Dog kan de stadig blive anklaget for krænkelse og vold, melder de lokale medier.
Gruppen angreb de tre sømænd på en befærdet gade i Istanbul onsdag, og råbte “Yankee gå hjem!” smed maling og forsøgte at trække poser over søfolkenes hoveder i et angreb der fordømmes af USA.
Gruppen, medlemmer af den nationalistiske Tyrkiske Ungdoms Union (TGB) fik at vide at de muligvis kunne se frem til anklage om krænkelse, vold og at bryde loven om offentlige protester, ved en domstol i Istanbul, før de blev løsladt af anklageren, sagde Dogan News Agency.
U.S. Ambassaden beskrev videoen, der er lagt på TGB’s website, som frastødende. Pentagon sagde at orlov er blevet inddraget for de andre tjenestegørende fra U.S. Navy destroyeren med missiler USS Ross der ellers skulle forlade Istanbul torsdag.
Det tyrkiske udenrigsministerium har også fordømt overfaldet og benævnt det som respektløst, og “helt umuligt at betragte med tolerance.”
Overfaldet synes at være inspireret af en hændelse i Irak i 2003, da U.S. styrker tilbageholdt en tyrkisk sikkerheds specialenhed, og førte dem til afhøring med hætter over hovederne.
Her er en video af hændelsen.


Hvorfor er Tyrkiet stadig medlem af NATO? Det er et godt sted for luftbaser til at true Rusland. Og Bosporus Strædet er et vigtigt strategisk punkt for resten af Europa.

Uheldigvis skal vi så finde os i at islamisterne styrer Tyrkiet. Der er faktisk ikke noget alternativ hvis NATO skal være en meningsfuld alliance.

http://www.americanthinker.com/blog/2014/11/12_turks_freed_after_beating_up_american_sailors.html#ixzz3J1YlzpX8

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails