søndag den 11. januar 2015

Islamister sælger ligene af deres halshuggede ofre

Islamister sælger ligene af deres halshuggede ofre

Netop som man troede at islamister ikke kunne blive mere fordærvede og  afstumpede så begår de endnu en barbarisk handling i “fredens religions” ånd. Ifølge BuzzFeed
ISIS forsøger at sælge liget af U.S. gidsel James Foley for $1 Million.
Mellemmænd med forbindelser til ISIS er gået i færd med en grum ny metode til at skaffe kontanter. Gruppen som det ikke er lykkedes for at få udbetalt løsepenge for U.S. gidsler i deres varetægt - og i stedet har halshugget 3 af dem siden juli - forsøger sig så man sig med forhandle sig frem til et salg af liget af mindst en af de dræbte.
  
Tre kilder med kontakt til ISIS eller disses medarbejdere fortalte BuzzFeed News at man ønsker at sælge resterne af James Foley, U.S. journalisten der blev slået ihjel i august måned, som den første i en række af højprofilerede henrettelser af gidsler fra Vesten ved ISIS.
Kilderne sagde ISIS ønsker 1 million for Foley’s lig, som man ville overdrage ved grænsen til Tyrkiet, og at gruppen var villig til at give et DNA bevis for at fremme handlen.
Hvis det er sandt sætter dette forsøg på et salg spotlys på den hensynsløshed der ligger bag gidseltagninger, der har givet ISIS store pengemidler og offentlig omtale - sammen med gruppens iskolde kalkulationer om at skaffe flere kontanter.
På et tidspunkt tidligere i 2014, holdt ISIS 23 gidsler i Syrien. 15 europæere blev befriet da regeringer angiveligt betalte millioner af dollars i løsepenge, men de britiske og amerikanske gidsler blev tilbage.  Begge regeringer nægter at forhandle om gidsler eller at give familierne lov til at betale løsepenge.
FSA embedsmanden omtalte sig selv som “formidleren” i de foreslåede forhandlinger. Han var i kontakt med en mellemmand der repræsenterer ISIS, sagde han, og hvis forhandlingerne skrider frem ville han forsøge at arrangere et møde med nogen der repræsenterer Foley familien.
Som før synes ISIS at have til hensigt at tjene penge på gidsel’virksomheden’ og det med alle midler. “De forsøgte at forhandle sig til løsepenge før de halshuggede ham, og efter halshugningen forsøger de at sælge liget,” sagde FSA embedsmanden.
Som sædvanligt siger FN ingenting..  
http://www.americanthinker.com/blog/2014/12/islamists_selling_bodies_they_slaughtered.html#ixzz3Las2cjI2

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails