torsdag den 8. januar 2015

John Kerry - Islams godtroende tåbe

Islams godtroende tåbe

       
                   
       
Her er så hvad udenrigsminister John Kerry sagde. Erklæringen:

“Islams sande ansigt er, at det er en fredelig religion med baggrund i respekt for alle menneskers værdighed. Det er en religion, hvor de muslimske samfund fører an i kampen mod fattigdom. Det er en religion, hvor de muslimske samfund yder grundlæggende sundhedshjælp og nødhjælp helt ude i forreste række i vore mest ødelæggende humanitære kriser. Det er en religion, hvor de muslimske samfund er fortaler for universelle menneskerettigheder og de fundamentale friheder, herunder den vigtige ret til at praktisere sin tro åbent og frit.”
.

Hvis typer som ISIS, Boko Haram, Al-Nusra, Al-Queda, Al-Shabaab, Taliban og Hamas ikke følger den ægte Islam hvad følger de så? En uægte Islam?

Og hvordan kan passager som disse fra Koranen så bortforklares?

Sura 2:193: "kæmp imod dem indtil Allahs religion er suveræn.”

Sura 8:39: "før krig imod dem så der ikke længere er afgudsdyrkelsen, og Allahs religion hersker suverænt.”  

Sura 3:151: "Vi vil indgyde rædsel i hjerterne hos de som ikke tror (eller “vantro”), for det som forbundet med Allah (henvisning til den kristne Treenighed) som han ikke har givet (nogen) myndighed. Og deres tilflugt vil være Ilden, og ødelagt er syndernes boliger.”

Sura 8:12: "Da Herren inspirerede englene (ved at sige til dem,) ‘Jeg er med dig; så gør de som tror stålsatte. Jeg vil indgyde frygt i hjerterne hos de som ikke tror. Knæk derpå deres nakker og skær hver finger af dem.’.”

The U.S. Commission on International Religious Freedom (USCIRF) rudgav sin 2012 årlige rapport, hvor man betegnede flere end 16 nationer som “lande der giver grund til særlig bekymring” på grund af landenes åbenlyse og vedholdende krænkelser af menneske- og religionsrettigheder..  

De omfatter Iran (nummer 2 - lige bagefter Nordkorea), Pakistan 3, Egypten 4, og Saudi Arabien 6. Om Iran fastslår rapporten, “Forfølgelse af kristne, især muslimske konvertitter er blevet stadig værre i Iran i de senere år, hvor mange kristne lider under social udstødelse, diskrimination og krænkelser. Fordi Islamisk Lov overvåget strengt i Iran - et land der praler med det største antal Shia muslimer i verden - fastholder retssystemet retten til at henrette mandlige frafaldne og påtvingen livstidsdomme for kvindelige frafaldne. Næsten al kristen aktivitet herunder forkyndelse og udgivelse af Bibelen er ulovligt i Iran.

Betyder dette så ikke at Iran, Irak, Pakistan Saudi Arabien ikke følger den ægte Islam siden ægte Islam støtter “de mest grundlæggende friheder til at praktisere sin tro åbelyst og frit?”

Alt dette ville sådan set være ganske underholdende dersom ikke ‘Islams Tåbe’ former U.S. udenrigspolitikken. Dette er en propagandakrig ligeså meget som en krig på krudt og kugler.

Den Ærværdige Udenrigsminister John Kerry har samarbejdet i propagandakrigen lige fra begyndelsen. Han har fejlet i det mest grundlæggende skridt udtrykt af Sun Tzu i Krigskunsten -- kende sin fjende. Med hans lederskab, sammen med præsidentens indercirkel, vil USA og Vesten blive korsfæstet på Islam kors.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails