søndag den 25. januar 2015

Når filmstjerner får lukket uheldige sager

JANE FONDA'S allerstørste bommert

Er det mon sandt at Jane Fonda aldrig havde til hensigt faktisk at mene hun var imod at U.S. soldater kæmpede i Vietnam?
Er det sandt at Jane Fonda er ked af at hun med sine handlinger gav et andet indtryk?
Det er det Lady Barbarella ‘sælger’ nu igen - ved sin seneste fremtoning i Maryland, hvor hun blev mødt af dusinvis af demonstrerende Vietnam veteraner der virkelig ved hvad de taler om.
Hun sværger på, at hun aldrig var anti-soldat-mindet.
“Jeg er virkelig ked af, og vil være det til min dødsdag over at jeg begik en kæmpe, kæmpe fejl som fik en masse mennesker til at tro at jeg var mod soldaterne” sagde hun.
Ikke kun soldaterne kender den rette sammenhæng. Det gør jeg også - som tidligere livvagt for Jane Fonda.
Lad os endelig ikke glemme det berømte billede med Fonda der sidder på en antiluftskytskanon i Nordvietnam mens hun ler og lader som om hun sigter mod U.S. jetfly. Det er dog alligevel gamle nyheder.
Lad os et øjeblik glemme at hun blev benyttet af Nordvietnam som interviewer af krigsfanger, der blev tortureret for ikke at komme med de svar som hendes venner i Hanoi gerne ville have.
Lad os da også glemme al den propaganda hun udførte i Nordvietnam og andre steder under den krig.
Lad mig i stedet fortælle om noget du muligvis ikke kender til om Jane Fondas anti-soldat aktiviteter.
Det er mildt sagt forbløffende.
Men jeg kan, som personligt vidne, bekræfte det - jeg arbejdede sammen med Jane Fonda og Tom Hayden under deres såkaldte “Indokina Fredskampagne.”
Lad mig fortælle om FTA kampagnen. Har du nogensinde hørt om den? Den drejede om at være mod militæret. Revisionisterne holder af at sige at FTA kampagnen stod for “Befri hæren. F’et stod absolut ikke for fri - regn selv ud hvad det kunne være Fu..!
Fonda og Jack Bauer’s dad, Donald Sutherland, organiserede FTA kampagnen i 1970. Det var ikke blot noget halvhjertet. Det var en organisation der prædikede at U.S. militæret skulle modarbejdes indefra, sabotage, og endog voldeligt.
Jeg har aldrig rigtig kunnet finde ud af, hvorfor denne lille veldokumenterede Fonda ‘virksomhed’ aldrig rigtig har bidt sig fast i medierne. Måske skyldes det at medierne ikke kunne benytte første ord i FTA i pænt selskab.
Jeg kunne heller ikke regne ud, hvorfor det var Jane Fonda der fik al kritikken væltende over sig ved hendes uforglemmelige ækle eskapader i Vietna,  mens ingen nogensinde har protesteret over Sutherland. Det er nærmest som om han slet ikke var tilstede sammen med Fonda i Nordvietnam og førte an i FTA kampagnen. Men det var han !! Han kom så videre med sin karriere uden en eneste lille plet på generaliebladet. Ingen nævner nogensinde at han gjorde nøjagtig det samme som Jane Fonda. Jeg kender altså ikke til en eneste protest over Donald Sutherland fra de sidste 40 år.
Hvorfor er det lykkedes for ham? Bedre PR folk?
Jeg vil ikke komme med hele den dystre historie om FTA bevægelsen - og tro mig den er virkelig dyster. Ulig “fredsforkæmperne” der sagde til de amerikanske drenge, at de skulle undgå at blive indkaldt, så opfordrede FTA dem til at gå ind i militæret og modarbejde det indefra - med alle nødvendige metoder.
Jeg husker det for jeg overvejede faktisk at gøre det som en vildledt 18 årig ung mand der stod overfor at blive indkaldt i det sidste år i Vietnamæraen. Hvis du tvivler så brug lidt tid på at Google FTA bevægelsen under ledelse af Fonda og Sutherland. Du vil kunne endog finde nogle filmstumper af deres attituder.
.
Spørg så dig selv om ikke Fondas påstand om at hun ikke  var “mod soldaterne” giver nogen mening når man ser på hendes lederskab i FTA bevægelsen. Husk det drejede sig jo om at “befri” hæren.
Kendte du til FTA bevægelsen?
Vidste du hun var leder af en udpræget anti U.S.Army kampagne - en bemærkelsesværdig forræderisk, undergravende organisation?
Og er nogen egentlig klar over, hvordan Sutherland slap afsted med al denne undergravende virksomhed uden at blive besmudset?
author-image
Media wishing to interview Joseph Farah, please contact media@wnd.com.

Read more at http://www.wnd.com/2015/01/jane-fondas-biggest-whopper-yet/#A6UQIL19i5ErGxcl.99

1 kommentar:

Anonym sagde ...

I krigsfilmen Kellys Helte fra 1970 spiller Donald Suthherland den noget syrede, hippieagtige sergent Oddball (alene navnet) der på alle måder udstråler afsky for krig. Nu forstår man rollen bedre.

Related Posts with Thumbnails