torsdag den 15. januar 2015

Skrid med Jer islamister - endnu en modig muslim siger Stop!

Rotterdams muslimske borgmester beder islamister om at ‘f****’ af på live TV       

Thomas Lifson                       
                               
Modige muslimske politiske ledere er begyndt at tale mod jihadister der følger den bogstavtro fortolkning af Koranen. Først var der præsident al-Sisi i Egypten der gjorde de gejstlige opmærksom på, at der er behov for en revolution af Islam. Nu følger så Rotterdams borgmester, en by der allerede er befolket med mere end 50%, der tilhører etniske minoriteter. Breibart fortæller:

Idet han talte med News Hour programmet - tidens hændelser - blot få timer efter skyderiet ved Charlie Hebdo i Paris gjorde borgmester Aboutaleb det klart, at han var vred over at nogle muslimer ikke er blevet integreret i deres nye hjemlande, som han selv er blevet det.

Borgmester Abotaleb sagde: “Det er simpelthen ubegribeligt at I kan vende Jer mod friheden...Men hvis i ikke kan lide friheden, så pak for Himlens skyld Jeres kufferter og rejs.”               
“Der er måske et sted i verden hvor I kan være Jer selv, være ærlige overfor Jer selv, dræb ikke uskyldige journalister. Og hvis I ikke kan lide at være her, fordi der er humorister I ikke bryder Jer om som laver en avis, så lad mig sige til Jer “f**** off.”

“Dette er åndssvagt, dette er så ubegribeligt. Forsvind fra Nederlandene, hvis I ikke kan finde Jer til rette her. Alle muslimer der vil det gode bliver nu set ned på.”

Borgmesteren er tidligere journalist og født i Marokko. Han siger ting som en amerikansk præsident burde gøre, men undlader. Han og præsident al-Sisi burde inviteres til at holde en tale og et fælles møde i Kongressen. Republikanerne burde tage initiativet, og sige det samme som dem.

http://www.americanthinker.com/blog/2015/01/muslim_mayor_of_rotterdam_tells_islamists_to_fk_off_on_live_tv.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails