fredag den 16. januar 2015

Terrorismens triumf - marchen i Paris

Terrorismens triumf - marchen i Paris       


Patrick J. Buchanan                
                                                                       
Medier i Vesten erklærer at den store march med en million deltagere i Paris, og hvor verdens ledere gik sammen ned ad Boulevard Voltaire i solidaritet med Frankrig, var en Sejr over Terrorismen.

Se, det er jo en smuk tanke.

http://launch.newsinc.com/share.html?trackingGroup=91803&siteSection=humanevents_nws_non_sty_dynamic&videoId=28322307

Desværre var massakren ved Charlie Hebdo, den militærlignende henrettelse, mordernes flugt, og deres voldelige endeligt fredag en terrorismens triumf - som ikke er set siden 9/11.    

Ulig Boston Marathon bomberne, hvor Tsarnaev brødrene ikke kendte eller var ligeglade med hvem de lemlæstede eller dræbte, var angrebet mod Charlie Hebdo af Kouachi brødrene helt overlagt og et målrettet terroranslag.

Og som et lynglimt i mørket, viste det de moralske modsætninger og forvirringen hos Vesten.

Under slagteriet råbte Kouachis brødrene “Allahu akbar,” og sagde de havde “hævnet Profeten” og omtalte deres forbindelse til al-Aueda.

Og første reaktion fra præsident Francois Hollande?
Disse terrorister “har intet med den muslimske religion at gøre.”

Dette er politisk korrekthed i særklasse. Måske endog dødbringende.

Gående arm i arm med Hollande i solidaritet og enhed søndag var Bibi Nethanyahu der erklærede “Jeg vil gerne sige til alle franske og europæiske jøder - Israel er Jeres hjem.” Kolleger opfordrede de franske jøder til at flygte til Israel.

Marcherende på Hollandes anden side var den palæstinensiske leder Mahmoud Abbas, der forsøger at få Israel dømt ved den Internationale Domstol for Krigsforbrydelser i Gaza.
Solidaritet!!!

Ved at istemme råbet “Je Suis Charlie” viste de marcherende støtte til et tidsskrift som franske muslimer med rette mener er racistisk og anti-islamisk.
A triumph of terrorism

Dog blev Marine Le Pen, der fører i meningsmålingerne op til det franske præsidentvalg, sortlistet fra at deltage i marchen på grund af bemærkninger om den muslimsk indvandring. Bemærkninger der var ‘søde’ i forhold til hvad Hebdo regelmæssigt udgiver. .

Hele ugen, har journalister sagt det var særdeles vigtigt for os alle at forsvare de lumre og provokerende blasfemiske udtalelser i satiretidsskriftet.

Men som journalisten Christopher Dickey påpeger, så undrer muslimer i banlieues (muslimske boligområder i Paris) sig over, hvorfor det at fornærme Profeten er en beskyttet frihed i Frankrig, men det at benægte Holocaust kan få en person i fængsel.

Hykleri er virkelig den pris som synden betaler til dyden.

Ydermere så overser al denne sludren om ytringsfrihed og pressefrihed selve pointen. Det var ikke retten til at udgive der provokerede slagteriet, men indholdet i det som blev udgivet.

Da Aaron Burr udfordrede Alexander Hamilton på duel, og slog ham ihjel, angreb han ikke First Amendment og ytringsfriheden, men han angreb Hamilton for bagvaskelse, hvilket havde smadret Burrs karriere.

Det som kommentatorerne synes at mene om angrebet mod Charlie Hebdo er, at ikke kun er det som bliver sagt eller udgivet beskyttet af First Amendment, men de som trykker og udgiver nederdrægtige ting skal aldrig være udsat for voldelige konsekvenser.

Mennesker som mener det kan lade sig gøre lever i en drømmeverden, og måske vil de snart opleve den. Selv som børn vidste du at der var ord du ikke skulle benytte om en andens kæreste, mor, familie, race eller tro, hvis du ikke ønskede at få tæsk. .

Samme dag med millionen der marcherede i Frankrig tildelte Saudi Arabien 50 stokkeslag til Raif Badawi, der er dømt for at fornærme saudisk gejstlighed, de første af 1000 slag i løbet af 20 uger oveni hans fængselsdom på 10 år. Havde Badawi gjort sig skyldig i at forlade troen, ville han være blevet henrettet.

Velkommen til det nye Mellemøsten, - det samme som det gamle Mellemøsten.

Islam og Profeten var ikke de eneste Charlie Hebdo gik imod. Katolicismen var også et mål. I en karikatur skildrer Charlie Hebdo den Første og Anden person i den Hellige Treenighed i færd med incestuøs aktivitet. .

Og det forventes at vi alle marcherer i solidaritet med sådant?

Et liberalt verdsligt Vesten kunne finde at det er en demokratisk pligt. Ikke alle vil det. Når mennesker benytter First Amendment til at begå overgreb mod den noget ældre Second Amendment, “Du skal ikke tage Herren din Guds navn forfængeligt,” så burde de ikke overraskes over når hengivne følgere af de abrahamitiske trosretninger melder pas og siger fra.

Disse islamiske terrorister sender os et budskab: I det post-krisnte Vesten kan kristne meget vel vende den anden kind til krænkelser af deres Gud og tro. Vi er netop ikke de som vender den anden kind til. Krænk vor tro, forhån Profeten og vi slår Jer ihjel.

En islamisk verden er ved at vågne - en mere militant tro end Kristendommen, end sekularismen - siger til Vesten: I skal bare ud af vor del af verden, og vi kommer til Jeres del af verden, og I kan ikke standse os.

Og Francois Hollandes modsvar? Vise solidaritet med Islam ved at udstøde Marine Le Pen. Dette er arven fra Edouard Daladier og München skandalen.

Kouachi brødrene sendte endnu et budskab.

Hvis du er en ung muslim der er villig til at kæmpe og dø for Islam så spild ikke dit liv som en eller anden selvmordsbomber i Syrien og Iraks ødemarker. Gør som vi gjorde: Chokér og ram dine fjender med rædsel lige i uhyrets solar plexus.

Patrick J. Buchanan is the author of the new book “The Greatest Comeback: How Richard Nixon Rose From Defeat to Create the New Majority.”

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails