torsdag den 26. marts 2015

Ateist og massemorder - men selvfølgelig ikke motiveret af had!

Ateist og massemorder -men selvfølgelig ikke motiveret af had

Joseph Farah                            
                               
Da en hvid fyr fra Chapel Hill, North Carolina blev anklaget for at have pumpet kugler ind i hovederne på tre muslimer så kunne man forvente at den multikulturelle venstrefløj ville have skrevet “islamofob”, “hadforbrydelse” og krævet at arbejdspladser og skoler fik kurser i større forståelse af kulturer. Men det har vi ikke hørt et pip om.

Hvorfor?                           
                   
Fordi Craig Hicks, den anklagede for mordene er ateist, en fan af Southern Poverty Law Center og holder af MSNBC’s Rachel Maddow, “The Science Guy” Bill Nye, bøsseægteskabsgrupper og Freedom from Religion Foundation.
Billedresultat for craig hicks chapel hill

Derfor kan han jo ikke påklistres etiketten, ikke sandt?

Han er ikke engang blevet anklaget for en “hadforbrydelse.”
Trods alt ved vi alle at “progressive” ikke kan hade, ikke sandt?

Det er ikke første gang SPLC, der regelmæssigt leverer materiale til den etablerede presse om alle udfordringer der omhandler “had” og “ekstremisme,” har været inspiration for nogen der så derpå har udgydt rigtigt blod.

For to år siden sagde en mand der har fået dom for terrorisme, at han fik indskydelsen til at gå efter Family Research Council og begå massemord fra SPLC’s hjemmeside, der på listen har den kristne organisation som en “hadegruppe.” Han havde til hensigt at slå så mange ansatte hos FRC ihjel som muligt, og lægge en Chick-fil-A kyllingsandwich i munden på sine ofre. Heldigvis fik en sikkerhedsvagt som han havde skudt mod standset ham.

Alligevel fortsætter den gamle fortælling, uden mindste bevis som støtte: Det er konservative, tea party medlemmer og kristne der repræsenterer den virkelige trussel mod freden herhjemme.

Her forleden betonede Dean Obeidallah der er med i gruppen af American Muslims og som mødtes med Barack Obama, ateismen som en trussel mod muslimers rettigheder og lagde derpå skylden på ......Det Republikanske Parti.

Hans Tweet slog fast: “Jeg giver ikke ateisme skylden for mordet på 3 muslimske Amer studerende. Mit fokus er GOP (Republikanernes) embedsmænd+professionelle anti muslimske hyklere.

Denne fyr, Craig Hicks, var fan af Richard Dawkins, der mener alle mennesker er resultatet af noget sumpskum og så evolutionen.

Naturligvis dyrker Det Muslimske Broderskabs betalte Council on American Islamic Relations det forkastelige slagteri af tre muslimer - men aldrig, ikke en eneste gang nævnes den kendsgerning at deres politiske allierede netop gav inspiration til volden.

Hvem er de ægte ‘hadere og ekstremister og opildnere”?

Hicks facebook venner repræsenterer et slyngel galleri - alle medlemmer af den “progressive” agenda, og som Hicks, alle immune over for den ‘skyld ved tilhørsforhold’ taktik de elsker at anvende trods mangel på bevis.

I alle de år jeg har stået på SPLC’s liste over “hadere” har jeg ikke en eneste gang været knyttet til nogen voldshandling. Så vidt jeg ved, har ingen jeg er venner med på facebook antydet at jeg skulle være en inspiration til vold, og dermed begået frygtelige terror- eller voldshandlinger. Men her kan vi se endnu et eksempel på SPLC der direkte er knyttet til en virkelig terrorhandling med adskillige mord.

Vil Rachel Maddow holde inde med at sætte etiketter på ryg og front af mennesker hun er uenig med? Jeg tvivler virkelig.

Disse mennesker har nærmest fripas når de fængsles. Det eneste de skal gøre er at være “progressive” hvilket er det kujonagtige valg nogen i det offentlige liv kan tage. Alt du skal gøre er at forkaste alt der er anstændigt og positivt ved Amerika.

Det er så pærelet at være en “progressiv.” Der er ingen omkostning.

Jeg ved det om nogen. Jeg var engang selv en af slagsen. Jeg efterabede alle plathederne. Jeg kan stadig huske dem. Jeg kan stadig debatere som dengang - skønt jeg for lang tid siden opdagede at det var en intellektuelt set fallit ideologi, der lavede om på sandheden på det groveste.

Prøv blot at forestille dig dersom denne morder viste sig at være et tea party medlem. Ville det ikke være en langt mere appetitlig historie for Rachel Maddow? Kan du forestille dig hvad SPLC så ville gøre? Kan du forestille dig størrelsen af den indsatsstyrke som Eric Holder ville have sendt til Chapel Hill?

author-imageJoseph Farah is founder, editor and CEO of WND and a nationally syndicated columnist with Creators News Service.. He is the author or co-author of 13 books, including his latest, "The Tea Party Manifesto," and his classic, "Taking America Back," now in its third edition and 14th printing. Farah is the former editor of the legendary Sacramento Union and other major-market dailies.   

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails