tirsdag den 3. marts 2015

IS til kvinde: Værsgod et måltid mad - det er din egen søn

Islamisk Stat til mor: Der er serveret - din egen søn                                       


Andre Walker                                                           

En britisk mand der drog ud for at kæmpe med kurderne mod ISIS har påstået at terrorgruppen har serveret et måltid med kød og ris til en mor - og bagefter fortalt at hun spiste sin egen søn. Yasir Abdulla, 36 fra Yorkshire sagde, at kvinden havde appelleret til IS om at løslade hendes søn - og så snyder de hende.

Adbulla fortalte The Sun at hun var blevet tilbudt at komme til IS hovedkvarteret, derpå fik hun noget at drikke sammen med et måltid med kogt kød og ris. Første mente hun de var gæstfrie, men da hun var færdig med måltidet afslørede de at det kogte kød var hendes egen søn, som de netop havde myrdet.

Mr Adbulla sagade: “Jeg hader IS for det de har gjort mod en ældre kurdisk kvinde fra en nærliggende stamme. Hendes søn blev taget til fange af IS krigere og sat i fængsel i Mosul.

“Hun var fast besluttet på at finde sin søn og drog til IS hovedkvarteret og bad om at mødes med ham. IS folkene bad hende sætte sig da hun var var kommet langt borte fra, og sagde de ville give hende noget mad før hun skulle møde sin søn.
AP Photo/Militant Website, File
AP Photo/Militant Website, File

“De bragte hende en kop te og gav hende et måltid med kogt kød og ris og suppe. Hun troede de var venlige. Men de havde slået hendes søn ihjel og skåret ham i stykker, og efter hun var færdig med måltidet og bad om at se sin søn lo de og sagde, ‘Du har netop spist ham’”.

Han føjede til: “Alle stammerne står sammen mod IS. De brænder mennesker levende, de hugger hovederne af dem, der er ingen grænse for deres nederdrægtigheder. De er ikke muslimer, de har taget Islam som gidsel. Det eneste de kan er at hade.”

Dette er ikke den første rapport om rædselsvækkende barbarisme fra Islamisk Stat, en gruppe der er blevet berygtet for den grusomme behandling af deres fanger. I visse tilfælde har de halshugget dem foran et kamera og i andre har de brændt dem levende.

Man har ikke kunnet finde kvinden som spiste sin egen søn.


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails