onsdag den 18. marts 2015

Transkønnede ISIS soldater løber hurtigere end deres mascara

Transkønnede ISIS soldater løber hurtigere end deres mascara        


Pedro Gonzales                
                           
               
Irakiske styrker under ledelse af nederdrægtige Shiia militser og Irans Revolutionsgarde går fremad mod nord fra Bagdad og tager fanger. Men nogle af de ISIS fanger var klædt som kvinder.

Du vil måske mene at de var klædt som kvinder blot for at slippe gennem kampzonen, dog mange af dem var dækket af sorte klædninger, den typiske højeste mode for muslimske damer i Mellemøsten, og de havde også makeup på under deres ansigtsslør.

Under klædningerne og slørene havde mændene makeup på, kjoler og nogle af dem endog brystholdere.
Under klædningerne og slørene havde mændene makeup på, kjoler og nogle af dem endog brystholdere.

Hvorfor have makeup på hvis man skjuler ansigtet? Det er der ingen grund til, medmindre ....de er transkønnede.

Jeg tror at det vi ser er LGBT muslimer der kæmper for Islamisk Stat. Dette kan forekomme besynderligt, da homoseksualitet kan straffes med døden ifølge ISIS, men dog giver den mening. Hvis man er et homoseksuelt medlem af ISI, og man helst ikke vil blive smidt ud fra en bygning eller knust under en bulldozer, så er metoden til at undgå dette, at ‘skifte køn.’

Hvis du er en homoseksuel islamisk mand og du er tiltrukket af andre islamiske mænd kan du få hovedet skåret af (blandt så meget andet). Men hvis du skifter køn og bliver en islamisk kvinde, kan du opfattes som heteroseksuel og undgå at blive brændt til døde, medmindre du gribes i hor udenfor ægteskabet (eller hvis du fanges lyttende til musik eller ser en fodboldkamp.)

Jeg mener derfor, at de folk der blev fanget var sådanne transkønnede muslimer. De støtter alt det som ISIS går ind for - islamisk diktatur, undertrykkelse af kvinder, udslettelse af andre religioner - bare ikke bøsseforhold. Ligesom Log Cabin Republicans støtter det meste af Det Republikanske Partis program undtagen de dele der handler om sikker sex. Man kunne med god ret kalde disse soldater for Log Cabin Muslims eller måske Camel Back Islamists.

Der er kraftige forlydender om at ISIS er ved at ‘løbe tør’ for krigere. Tror du i lyset af denne ‘mangel,’ at de har indført en “spørg ikke, sig ikke noget politik for jihadist krigere?

Pedro Gonzales is the editor of Newsmachete.com, the conservative news site.
               

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails