fredag den 24. april 2015

Grønne sviner - lever ikke selv op til deres agenda

Grønne smider affald ved en koncert op til Earth Day

       
                           
Har du givet vor planet et ordentligt kram i dag? Det burde du på grund af Jordens Dag. Mottoet for denne fejring, den 45., er “Det er din tur til at føre an.” Man må da formode at ved tidligere fejringer har det så været Marsmænd i stedet for Jordboere der har ført an i tilsviningen af Planeten.                

Ved en koncert op til Earth Day ved National Mall i Washington D.C. forrige lørdag, blev de alt for få affaldsbeholdere overfyldt med flamingo og plastic der ikke kan nedbrydes, og af ikke genanvendeligt affald fra disse Earth elskende, hvor de fleste ikke gik eller cyklede til festen, men føjede endnu mere CO2 til at at køre eller flyve dertil. Men hallo, sagen overskygger jo virkeligheden.  

Som Twitchy tidligere har fortalt, fyrede masser af berømtheder op under deres private jetfly lørdag morgen på vej til Global Citizen 2015 Earth Day koncerten ved the National Mall in Washington, D.C.

Hvis nu Tea Party, Republikanere eller en religiøs gruppe havde efterladt blot halvdelen af dette svinere, da ville MSM havde faret i flæsket på dem. Men ved denne politisk korrekte begivenhed blev affaldet ignoreret, og ‘sagen’ hyldet.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails