lørdag den 18. april 2015

Hillary lyver når det passer i hendes kram

Hillary's 'falske men dog korrekte’ immigrant bedsteforældre

       
Rick Moran                
                   
Dette er endog endnu mere oprørende end Elizabets Warrens “Fauxchohintas” fortælling. Buzzfeed rapporterer at Hillary Clinton fortalte en forsamling i Iowa at alle hendes bedsteforældre immigrerede til USA, og at hun således er meget bekendt med det som immigranter gennemgår.
Billedresultat for fauxchohontas


Hillary Rodham Clinton har i den grad lavet om på sin families historie under kampagnestarten i Iowa, onsdag, da hun omtalte sine bedsteforældre som indvandrere. “Alle mine bedsteforældre kom hertil og min bedstefar fik arbejde på et væveri i Scranton, Pennsylvania,” sagde Clinton.

Men ifølge papirer der er lagt på Buzzfeed.com var det kun en af hendes bedsteforældre der indvandrede, alle de andre var født i USA, lige efter deres forældre var kommet.

Hillary ‘forskønnede’ noget. Hun direkte løj. Hun har løjet om sin fortid i mindst et år ifølge Buzzfeed. Og forklaringen hendes kampagne giver for løgnene er i den bedste tradition med “falsk, men dog rigtigt.”

Denne historie med især hendes bedstemor der immigrerede har Clinton fortalt før. Clintons eneste udenlandsk fødte forfader, Hugh Rodham Sr., var barn da han kom til landet.

“Hendes bedsteforældre talte altid om indvandringsperioden og derfor tænkte hun altid på dem som immigranter,” fortalte en Clinton talsmand BuzzFeed News. “

“Som det helt korrekt er blevet påpeget så var hendes bedstefar indvandrer mens det ser ud til hendes bedstemor blev født kort tid efter hendes forældre og søskende ankom til USA tidligt i 1880’erne.” Altså var hendes bedstemor ‘næsten’ immigrant, og det sammen med den måde Hillary opfatter sine bedsteforældre er altså nok til at hævde at udtalelsen er sand.
Hanna Jones Rodham, Clinton's paternal grandmother (the wife of Hugh Rodham Sr.), was born in Pennsylvania in 1882, according to the 1910 census. (Hugh Rodham Sr. was born in England and immigrated with his parents as a child according to records.)
Clinton må da vide hvor let det er nu om stunder at gennemsøge de offentlige optegnelser så derfor er hendes arrogance med at lyve om sine bedsteforældres ‘immigrant fortid’ forbløffende.

Ligesom det med at hun nægter at ville tale om de hundreder millioner dollars i donationer modtaget fra udenlandske regeringer til Clinton Foundation. Hun er fuldkommen ligeglad med hvad andre kunne mene, fordi hun ved at hendes allierede i presse vil støtte op om hende.  


Synopsis- kommentar:

Hun fortalte Edmund Hillary (den første hvide der besteg Mt. Everest i 1953) at hendes mor navngav hende efter ham desuagtet Hillary er født i 1947 seks år før Edmund Hillary blev verdensberømt.

Så var der historien om at hun hævdede at være under beskydning i Serbien, hvilket viste sig at være ikke sandt.

I Benghazi gate affæren hævdede hun efterfølgende i senatshøringen “what does it matter!” Sandheden betyder altså nul og niks. Godt opdraget af ægtemanden Bill der uden blusel løj for det amerikanske folk.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails