tirsdag den 21. april 2015

Hvorfor cannabis bør legaliseres - et eksempel

Hvorfor cannabis bør legaliseres - et eksempel               


Slut nu kampen mod cannabis.


           
Hvad mener du om dette? Forkasteligt og oprørende, eller er det blot skolen og politiet der gør deres pligt?:

Den 24. marts blev cannabis olie aktivisten Shona Bandas liv vendt på hovedet efter hendes søn blev taget fra hende af Staten Kansas. Postyret begyndte da rådgivere på hendes 11 årige søns skole holdt en lektion i narko i klassen. Hendes søn der tidligere har boet i Colorado i en periode var ikke enig med nogle af anti-pot pointerne der blev fremført af skolens personale.

Skolen ringede til politiet. Betjentene dukkede op ved Shonas hjem og ledte det hele igennem, og endte med at finde nogle få gram cannabisolie som hun bruger til at behandle sin Chrohns sygdom. Resultatet? Hun kunne miste sit barn - hendes eks havde allerede fået midlertidig forældremyndighed til sønnen - og Shona skal nu kæmpe sit livs kamp.                
Hvis denne gyserhistorie ikke overbeviser dig om at marihuana bør legaliseres, så ved jeg ikke hvad der skal til. Det er gennemført skørt at Shona og mange andre som hende behandles som psykopatiske massemordere, blot fordi de benytter cannabis til at behandle en sygdom, og fordi de mener andre skal have lov til det samme.
Billedresultat for crohns disease

Her er videoen af denne latterlige gennemsøgning:

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails