tirsdag den 28. april 2015

Sex, løgne, misbrug: Målet er at gøre en generation til slaver

Sex, løgne, misbrug: 'Målet er at gøre en generation til slaver’

           
Bob Unruh                
                               
'Vi forsker i, hvordan dette har stjålet kvinder - og mænds og børns - uskyld, fred og glæde’
girl_crying
Thomas Malthus var en professor fra det 19. århundrede der mente at fattigdom og sult var symptomerne på en befolkningskrise og at løsningen var at forhindre en forværring ved at hæmme ‘væksten’ i antallet af visse grupper mennesker.

Margaret Sanger, grundlæggeren af Planlagt Forældreskab opbyggede på det grundlag et koncept om racehygiejne. På et tidspunkt siger hun at hun ikke ønsker at det budskab kommer ud at målet er at reducere antallet af sorte.

Alfred Kinsey gik længere. Han er den ‘berygtede Indiana professor der indsamlede data om børns seksuelle gerningen. Børn så små som 5 måneder. Bernard Nathanson en af grundlæggerne af National Abortion Rights Action League var også med.

Hvad har så alle deres gerninger til fælles?

Bedrag!!

Sådan er det ifølge organisatorerne af en konference der afholdtes i denne weekend med titlen “Shades of Deception: Elevating the Dignity of Women.”ved Fairfax Fairview Marriott in Falls Church, Virginia. Konferencens vært er Terry Beatley fra the Hosea Initiative.


Beatley fortalte WND at hensigten er at påvise at marxister benytter “kvinders sundhed” og mennesket seksualitet som et redskab til at nedbryde Amerikas traditionelle moralværdier.  

“Vi knytter trådene mellem Margaret Sangers Malthusianske filosofi og troen på promiskuitet og hadet til ægteskab .....til Dr. Alfred Kinseys pseudovidenskab som afsløret af Dr. Reisman...sammen med løgnene og propagandakampagnen ved Dr. Bernard Nathanson,” sagde hun. “Vi udforsker hvordan dette bedrag har stjålet kvinders - og mænds og børns - uskyld, fred, glæde og kærlighed og hvad vi må gøre for at genskabe, forny og standse den generationsbetingede trældom.”

Udover Beatley vil talerne være Judith Reisman, forfatter til bogen om Kinsey,

Reisman har afsløret Kinsey’s korrupte og bedrageriske forskning, herunder den berygtede Table 34, der hævder at støtte hans tese om at børn fra fødslen er seksuelle.

Kinsey påstod også at 95% af 2. Verdenskrigs “største Generation” var sex krænkere.

I David Kupelians bog “The Marketing of Evil,” henviser han til Reisman der undrer sig: “Hvordan kunne Kinsey og hans medarbejdere dog nå frem til gennem denne ‘forskning,’  at småbørn så gamle som 5 måneder kan nyde sex?  At misbruge børn seksuelt er forbryderisk - hvordan kunne sådan forskning blive foretaget på lovlig vis? Hvorfor har ingen gjort noget ved det før?”

Reisman forklarede: “Kinsey udvalgte og opmuntrede pædofile, hjemme som i udlandet, til seksuelt at krænke mellem 317 -2035 spædbørn og børn, til hans påståede data om normal “barne seksualitet.” Mange af forbrydelserne mod børn (oralt og analt sodomi, direkte samleje og manuelt misbrug) begået ved Kinseys forskning er optegnet og opgjort i hans egen graf og opgørelser.”

Reisman har været rådgiver for fire U.S. Department of Justice administrationer for Department of Education og the Department of Health and Human Services.
Se detaljer fra Kinsey’s Table 34, der viser børnenes alder, tidsramme og hvor mange “orgasmer” der blev registreret:

Tricia Powell og Leslie David Blackwell vil også tale om den radikale feminismes overlevelse. James Berkon om at overvinde afhængighed af pronografi og Beverly Hubble Tauke om helbredelse.
.
Beatley sagde hun påbegyndte Hosea initiative, “på grund af det løfte jeg gav Dr. Bernard Nathanson ...at gøre hans personlige meddelagtighed kendt ud over vort land og undervise i hvordan og hvorfor han har bedraget amerikanske kvinder.”

Hun forklarede at Nathanson, efter at have udført tusinder af aborter, har fortrudt og over for nogle få mennesker erkendt at han føler sig ansvarlig for at slå 75000 børn ihjel” da han gik stærkt ind for uhæmmet abort i Amerika.”

Han har indset fejlene ved hans metoder da ultralydsteknologien blev udviklet, sagde Beatley.

Målet for konferencen er at ændre vor tankegang ved at præsentere sandheden, sagde hun.

“Når Amerika lærer om hvordan der blev løjet af Margaret Sanger, Dr. Alfred Kinsey og Dr. Bernard Nathanson, vil vi være bedst beredt til at redde friheden og vor nationale suveræniet, og samtidig, genskabe en livsbekræftende kultur,” sagde hun.

Lige nu er Amerika, sagde hun, i en kamp af “hidtil uset omfang af uvidenhed og bedrag.” Det er blot 5 måneder siden at lignende kurser kunne overværes ved George Mason University.
author-imageBob Unruh joined WND in 2006 after nearly three decades with the Associated Press, as well as several Upper Midwest newspapers, where he covered everything from legislative battles and sports to tornadoes and homicidal survivalists. He is also a photographer whose scenic work has been used commercially.   og denne om Margaret Sanger: http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2011/02/kvinders-nedtur.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails