lørdag den 25. april 2015

UFO mysterium der aldrig er blevet opklaret

Husker du da George Bush’s ranch blev overfløjet af en UFO?


                       
                               
Hvis det lyder som en scene fra science fiction katastrofefilmen Independensce Day, så forestil dig hvad George W. Bush må have tænkt natten til den 8. januar 2008 da han betragtede det opmærksom fra sin ranch i Crawford Texas.

Klokken cirka 21.30 blev der på op til flere radarer observeret et enormt svævende fartøj med absurd stærkt lys, mindst 300 meter lang (skønt nogle vidner siger mindst 1,5 kilometer). Fartøjet der fløj ganske langsomt var på vej mod præsidentens ranch. Fartøjet havde ikke en påkrævet transponder, kunne ikke identificeres, svarede ikke på forsøg på kommunikation og fløj gennem forbudt område.

I over 90 minutter blev fartøjet observeret af en mængde vidner, herunder en betjent, en tidligere flyveleder, en politichef og en privat pilot. Den udførte det åbenbart umulige. Objektet bevægede sig fra side til side, svævede, og langsomt cruisede den i lav højde, og så pludselig accelererede den til over 4000 kilometer i timen. Intet kendt fartøj fra nogen nation kommer blot tilnærmelsesvis tæt på denne størrelse og de manøvrer som dette fartøj udførte.
 

               
Den private pilot Steve Allen, fortalte den lokale avis, at “vi alle var forbløffede, jeg sov overhovedet ikke sidste nat.” Allen havde været hjemme hos Mike Odom i Selden cirka kl. 18.15, da de pludselig bemærkede blinkende lygter cirka “1,2 kilometer over jorden.” Allen vurderede at fartøjets hastighed var “cirka 300 kilometer i timen,” på vej mod Stephenville. .

Præsident Bush må garanteret have udtrykt nogen frustration over det svar han fik af United States Air Force. Senere FOIA anmodninger om data fra radar og logs over flyvninger fra Carswell Air Station afslørede at en deling F-16 Fighting Falcons var i luften nærved i 71 minutter under hændelse. Det gjaldt også et AWACS overvågningsfly, der foretog 8 tals runder over området i samtlige 4 timer. Var de ved at opspore objektet? Helt sikkert. Data fra radar viser helt tydeligt objektet blive “skin painted” (give afspejling) af adskillige kilder. Men på intet tidspunkt forsøgte  F-16 flyene faktisk at gribe ind eller tvinge det til landing.

I bund og grund var det uidentificerede fartøj over Vestens Hvide Hus der af grunde som er helt og aldeles ukendte. Præsidenten må have givet udtryk for nogen ærgrelse over denne brist i hans og offentlighedens beskyttelse, blot syv år efter 9/11.

I begyndelsen nægtede Air Force at der overhovedet havde været noget jetfly i luften på omtalte tidspunkt. Næsten to uger senere, måtte talsmanden Major Karl Lewis, efter en offentlig protest, vende på en tallerken og indrømme at der faktisk var 10 F-16 fly i nærheden. .
“I den offentlige årvågenheds interesse, erkendte Air Force Reserve Command Public Affairs at en fejl var begået vedrørende den rapportede træninsaktivitet ved militære fly,” lød hans pressemeddelelse. Og observationerne af fartøjet? Jamen det var blot lys fra selve F-16 flyene, sagde Air Force.

Nu her 7 år senere, hvor er så piloterne der foretog overvågningen, men ikke fik ‘fat i’ UFO’en? Vi har ikke hørt fra nogen af dem. De nationale medier, og kun efter Larry King tog fat på sagen i sit aftenshow på CNN, har aldrig givet udtryk for blot den mindste interesse i om præsidentens hjem var på vej til at blive, eller kunne blive, bombet i småstykker i januar 2008. .

Hvis du nu ikke har hørt om denne hændelse eller den over ved Chicago O’Hare over United Gate C-17, i november 2006, eller Japan Air Flight 1628 mærkelige flyveoplevelse over Alaska i 1986 så er det, fordi ingen i U.S. medierne er i stand til at dække disse sager, eller interviewe piloterne, kontrollørerne på radarstationerne, kommandørerne på baserne eller nogen andre om dem.


Jovist er der en konspiration - en tavshedens - Det er på høje tid at få afsluttet den.

Christopher S. Carson, formerly with the American Enterprise Institute, holds a master's in national security studies from Georgetown University.
               
http://www.americanthinker.com/blog/2015/04/flying_the_friendly_lies.html#ixzz3Y79nAMhN

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails