fredag den 29. maj 2015

Et ægteskabstilbud der er svært at afslå

Kenyansk advokat tilbyder ægteskab med Obamas datter        


                       
                               
Præsident Obamas 16 årige datter Malia er dog en heldig teenager. En advokat i Kenya tilbyder at gifte sig med hende “ikke for penge, men af kærlighed.” For rigtig at få aftalen på skinner vil han tilbyde Præsident Obama 50 køer, 70 får og 30 geder.

Indtil videre har Det Hvide Hus ingen kommentarer da præsidenten uden tvivl afvejer fordele og ulemper ved tilbuddet.

Sky News fortæller at Felix Kiprono har fortalt Kenya daily The Nairobian, at han “blev interesseret” i Malia i 2008. Dengang stillede Obama op som præsident og Malia var 10 år.
Mr Kipronos alder er ukendt. Han, er ikke kommet sammen med nogen siden da og lover at vise hende troskab.

Han hævder han ønsker at gifte sig med Malia, af kærlighed ikke for pengenes skyld. “Nogle kunne hævde jeg er ude efter familiens penge, hvilket ikke er sand,” er han citeret for at sige.

Mr. Kiprono planlægger at anmode præsidenten om datterens hånd når han besøger Kenya i juli måned, og er ved at skrive et brev, hvor han vil bede Obama om at tage Malia med. Præsident Obamas far var af kenyansk oprindelse.

Mr Kiprono siger han ønsker at fri til Malia på den traditionelle Kalenjin stammefacon - ved at binde en ‘hellig’ plante om hendes hoved og tilbyde hende “mursik” eller sur mælk.

“Jeg vil fri til hende på et populært bjerg i Bureti nær min faders ejendom hvor lederne og krigerne plejer at samles,” fortalte han The Nairobian.

Han sagde han vil lære Malia “at malke en ko, koge ugali og lave mursik som enhver anden Kalenjin kvinde.” .

Hvilken amerikansk teenagepige ville ikke bare elske at lære at malke en ko eller lave ugali? Alene tanken om det vil få deres små hjerter til at galoppere.

Hvis jeg var præsident ville jeg bede om en flok elefanter. Kan du forestille dig disse ISIS halshuggere skulle stå overfor tykhudede langnæser? De ville da være lige så effektive som det præsidenten lige for tiden disker op med mod terroristerne.

Det er dog en smule bekymrende at advokaten sådan er blevet forelsket i en 10 årig, men udover det synes fyren at være et godt parti. Malia er en smart ung kvinde, og jeg er sikker på hun er det rigtige valg - og præsident Obama kunne jo så benytte gederne til at holde græsplænen om det Hvide Hus i topform.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails