mandag den 8. juni 2015

4. juli? Nej, hellere 4. juni af hensyn til Ramadan

4. juli? Nej da hellere 4. juni af hensyn til muslimernes RamadanMed en dybt foruroligende gestus af officiel U:S. regerings dhimmitude fejrede US Ambassaden i Djakarta, Indonesien vor Uafhængighedsdag den 4. juni for at undgå en konflikt med den månedlange Ramadan.

Hvis du nu skulle få den tanke at et hvilket som helst islamisk land - der er 57 - (herunder ikke ISIS) der regner sig for at være officielt islamiske - ville flytte deres ambassadei Washingtons fejring af Ramada for at tilpasse sig vor Uafhængighedsdag - så må du tro om igen.

The Jakarta Post (hat tips: Pamela Geller og Jihad Watch) skriver::
“US Embassy fejrer 4th of July før tid af respekt for Ramadhan,” af Dylan Amirio
The United States Embassy afholdt sin årlige fejring af 4th of July torsdag den 4. juni, en måned før tiden, for at vise respekt for Ramadhan måneden der begynder den 17. juni og varer en måned.
US Ambassador til Indonesia Robert O. Blake og US Ambassador til ASEAN Nina Hachigian stod for festlighederne, der omfattede et hornorkesters gengivelse af the Star-Spangled Banner og den indonesiske nationalhymne-  Raya.
Blake forklarede, at temaet for fejringen var for “grøn” udvikling, der støttede det fokus US har på at opbygge og fremme en grøn økonomi og mere miljørigtig bæredygtig udvikling.
Han roste også Indonesiens indsats som et gennemført demokrati, og målet for yderligere samarbejde mellem de to lande i årene fremover.
“The US vil fortsætte med at støtte Indonesien i fremtiden med de demokratiske tiltag. Demokrati er en amerikansk værdi som vi har stræbt efter siden (landets oprettelse i 1776,” fortalte Blake publikum under festlighederne i hans bolig nærTaman Suropati, Central Jakarta, torsdag.
Han tilføjede at flytningen af fejringerne af 4th of July til 4. juni blev gjort af respekt for den kommende Ramadan der vil vare fra 17. juni til 17. juli.
Ved begivenheden præsenteredes også en del amerikanske produkter og virksomheder, herunder Zero FX Electric Motorcycles, som Blake forklarede var miljømæssig bæredygtig, og bliver benyttet af California Highway Patrol.
Billedresultat for zero fx electric motorcycle

Officielt er ambassader det nationale territorium for det land de repræsenterer, og ikke værtslandet. Der er derfor ingen behov for at tilpasse sig de lokale traditioner når vi festligholder vor vigtigste nationale helligdag. Måske tog fantasien om at sælge elektriske motorcykler til en af verdens største olieeksportører, og som tilfældigvis har en ganske stor konventionel motorcykelfabrikation, over frem for vor nationale værdighed?  

Det er nærmest selve kerne i de islamiske skrifter at vantro skal bøje sig i underkastelse for Islam og muslimer. Vantro bliver tålt så længe de finder sig i ydmygelser og betaler en særskat. Muslimer har ingen forpligtelser overhovedet overfor vantro, hvilket er grunden til du aldrig vil kunne opleve noget tilsvarende i ‘underkastelse’ som demonstreret af US Ambassaden i Jakarta.

Dette er en situation med national dhimmitude og skam. Jeg håber nogen vil bede Marie Harf  redegøre for om der er nogle muslimske lande der har planer om at flytte deres Ramadans ceremonier for at tilpasse sig vor Uafhængighedsdag.


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails