torsdag den 18. juni 2015

Ekstrem Islam kører religionen i sænk

Kører fascistisk Islam religionen i sænk?

"Ikke med min gode vilje” sagde en utilfreds fransk muslim der holdt et skilt i en demonstration i Paris efter Charlie Hebdo massakren og ved det jødiske marked. “Islam er en religion med fred” protesterede den amerikanske basketball legende Kareem Abdul-Jabbar på “Meet The Press.” “Det handler ikke om religion” insisterede han, skønt alle overfaldsmændene råbte at det drejede sig om krænkelse af deres religion og deres religions grundlægger, Muhammad.

Hvordan er situationen så? Er der konfliktende synspunkter om hvad Islam kræver? Naturligvis har vi det, fordi religion ikke er noget statisk i hele dens levetid og udvikling. Dens udøvere tror ikke på helt det samme fra dens begyndelse og så i århundrederne der går.

Kristus og de første kristne var helt sikker ikke de samme som de kristne under Inkvisitionen. Den Inkvisition smadrede næste kristendommen fuldstændig, og gjorde at den splittedes op i mange fraktioner som vi har i dag, herunder kristne der kun forbliver tro ved Jule- og Påsketid. Nutidens katolikker har helt sikkert ikke den skræmmende styrke som var tilfældet i det 16. århundrede.  
Da Rom besatte Judæa, ønskede mange jøder meget gerne at blive romere. Det forekom at være et komfortabelt liv som det gælder jøder der er godt assimilerede i amerikansk liv i dag. Men de religiøse fanatikere erkendte at Judaismen ville forsvinde, hvis det skulle ske. De blev så terrorister, og rettede angreb både mod romerske jøder og romerske myndighedspersoner indtil romerne måtte reagere. Resultatet var frygteligt. Alle jøder blev fordrevet fra Det Hellige Land, de fik to valgmuligheder: Opgiv deres religion eller lave den om. Lad Jer involvere i den romerske verden, hvilket mange gjorde, eller bliv rabbiner jøder der skulle bo i eksil i de næste 1900 år. Det var skræmmende og ensomt, men de overlevede.

I dag med religion som ikke længere et ‘isolerende’ element, og takket den europæiske Oplysningstid og Amerika og Israel er jøderne gået frem og har vist, og ladet udfolde, deres fremragendenen talenter. Se blot på antallet af jødiske Nobel Pris modtagere sammen med mange andre priser for store bedrifter.

Nu Islam: De lande hvor muslimer er i flertal, er de samme lande der kan betegnes som en fiasko. Selv rigeligt med oliepenge gør at det kun er midlertidigt velstående stater. Muslimer fremstiller så at sige intet nogen ønsker at købe, de er tilbagestående med nye frembringelser, og når oliekilden tørrer ud vil de halte yderligere bagud. Uheldigvis gør deres religion og deres traditioner at de på permanent vil vil være tilbagestående. At hindre kvinder i at få meningsfyldte uddannelser og have en forkærlighed for fætter/kusine ægteskaber, giver børn med intellektuelle udfordringer, mentalt retardering - det tegner ikke godt for fremtiden.

Med hensyn til de muslimer der havde fremsyn og drog til Vesten har mange af dem opnået en masse og er blevet assimileret. Imidlertid har de voldelige neo-fascistiske dødskulter blandt dem skabt problemer for dem alle. At sige “ikke med min gode vilje” er måske ikke nok. Islam er nu for tiden ikke en fredens religion, og dens historie har været næsten altid været militant. Muslimer i Vesten skal tage nogle svære valg, herunder at blive sekulariserede..

For mennesker i lande med muslimske flertal er valget endnu vanskeligere.

o Følg forslaget fra Egyptens præsident Sisi: Forkast alt det oldgamle materiale, især Sharia. Fjern hovedtørklæderne. Ingen kønsopdeling. Hold inde med piskninger. Hold ind med at halshugge og skære lemmer af. Få indført ægte valg. Få ægte undervisning - det at lære Koranen udenad er ikke undervisning. Åben moskeerne og holdt godt øje med prædikanterne. Hvad med at lade det være en begyndelse?

o Folk kan blive muslim frivilligt ved at overholde Islams fem søjler, Muhammads første ‘inspirerede’ vision. De ideer har bestået tidens prøve og ville fungere under alle omstændigheder. Bed fem gange om dagen, holde fast en måned om året, drag på pilgrimsrejse mindst een gang i livet, og husk at der er kun en skaber af universet. Ingen dårlige leveregler.

Dette er en krisetid for Islam som jødedommen og kristendommen har oplevet og gennemlevet tilbage i tiden. Dødskulten tilbyder kun døden, ikke en religion med fred.

FamilySecurityMatters.org Contributing Editor Dr. Laina Farhat-Holzman is a historian, lecturer, and author of How Do You Know That? You may contact her at Lfarhat102@aol.com or www.globalthink.net.

http://www.familysecuritymatters.org/publications/detail/is-the-fascist-wing-of-islam-taking-islam-over-a-cliff?f=must_reads#ixzz3UYYjInIp

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails