mandag den 1. juni 2015

FIFA - hvilken skændsel

FIFA - hvilken skændselFor lige at slå det helt fast - Jeg er ingen fan af "fútbol.".  Jeg ser lidt med hvert fjerde år når der er World Cup (eller “mundial), men så heller ikke mere.

Jeg beundrer selvfølgelig atleterne. Jeg erkender, at spillet vækker store lidenskaber, fra Uruguay til Ghana til England. Uden tvivl er fodbold verdens Nummer 1 Sport!   

Naturligvis behøver man ikke være “futbol” fan for at forstå FIFA.

Bob Dylan skrev engang en sang med titlen "Love Is Just a Four-Letter Word."  Skift "love" ud med "FIFA," og så forstår man det bedre.


Det halmstrå der fik vognen til at vælte er åbenbart forberedelserne til 2022 verdensmesterskabet og en masse mere ifølge denne analyse:
I 2010 ‘belønnede’ FIFA 2022 World Cup arrangementet til Qatar, hvilket førte til rapporter om at man havde købt sig stemmer, men det er nu ikke det denne efterforskning drejer sig om. Dette er en Forbundssag, og anklagen omhandler formodet svindel og korruption i Nord- og Sydamerika. Indtil nu har FIFA afvist påstandene om udbredt korruption ved at finde og bruge syndebukke, fremfor at anerkende, at der virkelig er problemer højt oppe i ledelsen.  
FIFA er endnu en uansvarlig international organisation der benytter noget ædelt, som fodbold, til at fylde lommerne hos nogle få som  Nick Zaiac skrev:
Politikerne lover vælgerne mange goder fra mega-begivenheder, dog er meget få blevet til noget. De er ubetinget ikke netto positive for økonomien som fortalerne hævder. De fører ofte til meget dyre investeringer i unødvendig infrastruktur der bliver brugt meget lidt når begivenheden er forbi. Byer står tilbage med enorm gæld, og med faciliteter der ikke bliver brugt. Der har været undtagelser, men det normale nettoresultat er negativt - ikke positivt.
.
Husk blot på Brasilien og al den gæld som blev opbygget, de tomme faciliteter og de ikke indfriede løfter. Jovist der var nogle der fik gavn af 2014 World Cup, men det var ikke folket i Brasilien. Det var opportunisterne i FIFA og politikerne i Brasilien.

Her er så det du har brug for at vide om FIFA. Der står et tomt fodboldstadion i en lille by som ikke engang har et hold. Faciliteten er ikke blevet brugt siden World Cup. Det er nu lavet om til en bus P-plads - pris 200 millioner dollars, mange, mange tak.

Samtidig marcherer folket, fordi skolerne er elendige og priser på el hele tiden går i vejret. Tænk på hvor mange skoler der kunne være blevet forbedret for de 200 millioner dollars.

Det er på tide at FIFA lukker og slukker. Jeg er ikke helt sikker på hvad der kunne sættes i stedet, men alt andet ville være en forbedring.

Man kunne jo begynde med mere gennemskuelighed i hvordan organisationen arbejder, fra at udvælge lande til opførelsen af nye faciliteter.

P.S. You can hear my show (CantoTalk) or follow me on Twitter.

Read more: http://www.americanthinker.com/blog/2015/05/fifa_is_just_another_ugly_fourletter_word.html#ixzz3bhHVKeih

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails