torsdag den 4. juni 2015

Frankrigs forbud mod ansigtsslør er vigtigt

Frankrigs forbud mod ansigtsslør er vigtigtThe New York Times har haft en ægte tudehistorie om forbuddet mod ansigtsslør i Frankrig.


Malek Layouni tænkte slet ikke på sin muslimske tro eller på sit hovedtørklæde, da hun havde sin forventningsfulde søn på 9 år med i en forlystelsespark nær Paris. Det viste sig så at være noget hun skulle have tænkt på.


Lokale ansatte blokerede hendes adgang til de oppustelige legesager på en midlertidig strand ved at påpege at regulativerne forbyder hunde, druk og symboler på religion. Det gjaldt også kvinder med hovedtørklæder.


Mrs. Layouni rødmer stadig over ydmygelsen ved at blive afvist foran venner og naboer, og ikke at have noget svar til sin søn, der blev ved med at spørge. “Hvad har vi gjort forkert?”


Åh nej! Den stakkels muslimske kvinde blev ydmyget. Men det er endnu værre!


Nu her mere end 10 år efter Frankrig vedtog landets første anti-slør lov der lægger restriktioner for kvinders brug af slør i offentlige skoler, er hovedbeklædningen af oprigtige muslimske kvinder, fra farverige silketørklæder til sorte chadors blevet et af de mest potente emner i nationens spændte relationer med dens stadig større og mere aktive muslimske befolkning.
Chador


....stranden blev endelig åbnet for Mrs. Layouni. Men hændelsen har efterladt hende traumatiseret og splittet denne landsby bestående af beskedne hjem som venner i for og imod. “Min mand sagde jeg har mistet mine øjnes glød,” sagde Mrs. Layouni med et suk.


Mistet sin glød! Tror du det er det vigtigste som ofrene for radikal islamisk intolerance har mistet?


Pudsigt nok, for i alle de artikler jeg har læst om ‘uroen’ i Frankrig der har jeg aldrig læst om at kvinder forfølges for at bære slør, som denne artikel antyder skulle ske hele tiden. Nej, alle de artikler jeg har læst diskuterer ægtemændene og sønnerne af kvinder med slør der går rundt og smadrer jødiske butikker og slår mennesker ihjel de mener er jødiske, og som myrder de som laver tegninger der krænker dem, eller som drager til Mellemøsten for at kæmpe med Islamisk Stat.


Jeg har aldrig hørt om massakrer på tilslørede kvinder (undtaget ved måske andre radikale muslimer i Irak og Syrien.)


Spørg dig selv hvor mange muslimske kvinder der er blevet slået eller myrdet for at være iført slør (O), og derpå hvor mange jøder der er blevet slået eller dræbt for at være iført yarmulkes, eller handle i en jødisk butik (alarmerende mange og tallet bliver stadig flere). Så vil du erfare hvor det virkelige problem er.


Ved du hvilket land der har forbudt ansigtsslør længe før Frankrig? - Tyrkiet! Den muslimske nation Tyrkiet. Grunden? Tyrkiet forbød ansigtssløret (som nu er blevet genintroduceret her hvor islamofascisterne har overtaget magten) fordi nogle kivnder begyndte at benytte det og andre kvinder så følge sig hårdt presset af intolerante radikale til at gøre det samme. Det er en slags krybende fundamentalisme.


Jeg tror ikke sløret ville være et problem om ægtemænd og sønner af de slørbærende kvinder nu ikke drog ud og regelmæssigt slog mennesker ihjel.


Men sløret er blevet et symbol på fundamentalistisk Islams intolerance som den praktiseres af mange franske muslimske indvandrere og mange føler at det repræsenterer en snigende Sharia lov.


Franskmænd mener, at når indvandrerne bliver tilstrækkeligt mange så vil det også blive krævet af dem at de skal have samme tøjvalg.


Mener du at dette er en voldsom overdrivelse og alarm? Så læs blot om de Sharia Patruljer der allerede er oprettet i lande rundt om i Europa. Forbuddet mod ansigtsslør bør fastholdes og endda blive mere omfattende.


This article was produced by NewsMachete.com, the conservative news site.Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails