torsdag den 11. juni 2015

Islam er krigsteologi. Forstå det dog!

Fat det nu - det er jo krigsteologi!


I mange århundreder var grænsen for ytringsfriheden under almindelig engelsk lov at “råbe brand i et fyldt teater.”

Det skyldtes ikke en flok spøgefugle der råbte “Brand” i Londons teatre. Det skyldtes den endeløse række at morderiske religiøse prædikanter, som Oliver Cromwell, en Calvinist krigsherre der endte med at slå masser af katolikker og royalister i England og Irland ihjel i årene 1642 til 1651.

Det gjorde han selvfølgelig ud fra de allerbedste intentioner.

De engelske borgerkrige førte til den Glorværdige Revolution i 1688 og en langt bedre religiøs tolerance i England. Før 1776 læste de amerikanske forfatningsfædre deres bibler og deres John Locke, men de elskede også Blackstone om The Laws of England.  Blackstone lagde megen vægt på ytringsfrihed og dens lovmæssige begrænsninger, som vi kan se i First Amendment, der er med baggrund i den lovtradition.

I dag er de fleste amerikanere sunket ned i en skamfuld uvidenhed om deres egen kultur, således at de ikke kan regne ud hvad der er galt med al den postyr om deres rare muslimske nabo. Fortæller de os ikke altid, at de er så fredelige? Venstreorienterede kan ikke forventes at forstå ordet “jihad” – ligesom de aldrig har bekymret sig om at læse Karl Marxs ord om a“revolutionær terror.”

Det er dog stadig krigsteologi, fat det nu!

Voldelig jihad er påbudt i Koranen. Det som forvirrer venstreorienterede er, at Koranen også har ganske fredelige vers, derfor falder de hele tiden for det sukkertrick.

Som Obama sagde, problemet har at gøre med de hvide i Midtvesten, med deres Gud og deres våben.

Obama lægger også skylden på Korstogene - der fandt sted fra 1095 til 1291.

Jihad krigsførelsen - mod Hinduer, Buddhister, Jøder, Jains, Kinesere, Russiske Ortodokse, Koptiske Kristne og alle andre - er aldrig ophørt. Den foregår i dag i Indien, og Kina, i Tjetjenien og Malaysia.

Og Nej! det virkelige problem er ikke de palæstinensiske flygtninge fra 1949, hvis oldebørn stadig hjernevaskes til at hade Israel.

Venstreorienterede er i sandhed utroværdige tåber, som Lenin på det nærmeste sagde. Men ligesom Lenin helt åbent gik ind for at hænge russiske mouzhiks, hvis de ejede et par køer, således opfordrer Koranen til at dræbe vantro, hvis de ikke overgiver sig til den nærmeste krigsgale præst.

“Islam” betyder “underkastelse.”  “Muslim” betyder “en der har har underkastet sig.” Ordet “underkaste” betyder kravle i gruset således at de ikke slår dine børn ihjel”... i heldigste fald.
For tusind år siden slog muslimske Ghurids alle de buddhistiske munke i Indien de kunne opspore ihjel, fordi munkene foretrak at blive slagtet fremfor at overgive sig eller forsvare sig. Ifølge de muslimske historikere var det en glorværdig sejr.

I dag er der ikke mange buddhister tilbage i Indien. En del i Japan, men ikke Indien. I Indien forsvarede de sig ikke. Det gjorde de i Japan.

Hver eneste gang en ung mand ved navn Muhamad begår endnu et blodigt overgreb hyler den venstreorienterede op og spørger, Hvorfor? Hvorfor? Hvorfor?

Fat det dog - det er altid krigsteologien. Men de foretrækker aldrig at erkende sandheden som  svaret.

Videospillende teenagere kender og forstår krigspræsterne i Dungeons and Dragons, men de venstreorienterede forstår ikke, hvor magtfuld muslimsk krigsteologi er for dens tilhængere. De mener teologi er noget som hvide halvdøde mænd har fundet på, lidt ligesom de gale radioprædikanter i Sydstaterne.

Venstreorienterede holder på desperat vis fast i benægtelsen, og de snu ayatollaher i Iran regner med og spiller på deres ufattelige uvidenhed. Obama kender også til den ægte jihadkrig, fordi der var en række massakrer i Jakarta før han kom i skole der, men Obama kan indsukre de venstreorienterede døgnet rundt.

Derfor er det så ‘flot’ at præsidenten for United States underskriver en fuldstændig svigagtig  “executive peace agreement” med de krigs elskende, fordi han ved at de venstredrejede aldrig vil finde ud af det. Denne Kongres kender sandheden, men holder sig på afstand af the  Big Scam of Obama’s life, idet den håber han vil få skylden, hvis amerikanerne nogensinde finder ud af sammenhængen.
.
News flash: historikeren Michael Ledeen har fornylig berettet at Iran’s øverste leder Ayatollah Khamenei har udstedt en fatwa til sine generaler, påbydende dem at slå the House of Saud – herskerne i Saudi Arabien ihjel.Og at gøre det hurtigt!
Man kan kun elske de åndelige ledere.

Venstredrejede er i benægtelse, fordi de ikke kan håndtere frygten for ægte fjender. I dag er aggressoren ikke Sovjet, men voldelig Islam. Venstredrejede var altid blinde for den kendsgerning at Lenin, Stalin, Castro, Che, Mao og Pol Pot var morderiske aggressorer, fordi sandheden var ikke til at bære.

Så de vil blive ved med at tro på de ‘fredelige’ ayatollaher indtil de får presset en kniv mod deres strube, og så er det for sent.  

Men  der er faktisk muslimer der er imod voldelig jihad.

Den vigtigste i dag er Egyptens præsident El-Sisi, der har sagt til Egyptens imamer:

Det er uholdbart at den tankegang vi mener er hellig skulle være årsag til at hele den islamiske verden er en kilde til ængstelse, fare, drab og ødelæggelse for resten af verden. Det er uholdbart  at dette....skræmmer hele verden. Det er skræmmende for hele verden! Betyder dette så at 1,6 milliard mennesker (muslimer) skulle ønske at slå resten af verdens befolkning - det er 7 milliarder - ihjel for at de selv kan leve? Uholdbart!

Disse ord bør hugges i marmor og hænges på væggen i Det Ovale Værelse, lige så snart vi har valgt en bedre præsident.

Præsident Sisi er vor naturlige allierede i den muslimske verden. Han kunne ikke sige det mere tydeligt end det han allerede har gjort, og ved at bekæmpe Det Muslimske Broderskab i Egypten. Han viser det ikke kun er tomme ord.

(Obama beundrer Det Muslimske Broderskab og bliver hele tiden ved med at underminere præsident El Sisi. Drag dine egne konklusioner.)

Lige så snart vi får en sand leder i Det Hvide Hus kan vi følge Canadas og Australiens eksempler og skabe en fælles alliance med muslimer der ikke ønsker at føre jihad mod verden.

Lige så snart saudierne er tvunget til at lukke ned for deres krigeriske imamer i London og New York, lige så snart de næste ayatollaher bliver tvunget til at gøre det samme da vil jihadist volden høre inde. Hvorfor har vi egentlig U.S. Navy, hvis vi ikke kan standse de to største kilder til religiøs vold i verden?

Med Islam afhænger alt af myndighedspersonerne - Præsteskabet.

Stands krigsprædikanterne og deres følgere vil også standse. Tyrkiet er et eksempel på et moderniseret land der nu er ved at bliver overtaget af “neo-osmanniske” fascister. I 70 år efter 1. Verdenskrig ønskede Tyrkiet fred og velstand, men i dag er fascisterne igen i ledelsen, og oppisker til had.

Med Islam drejer det sig om krigsprædikanterne.

(Se MEMRI.org for daglige opdateringer om muslimske krigsgalninge og muslimske fredsskabere. Begge kategorier findes.)

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails