tirsdag den 9. juni 2015

Nye ting muslimer føler sig krænket af

De krænkede muslimer slår til igenDer er nogle ting der for muslimer er fornærmende. Og læg dertil en masse andre.

Hvis det du leder efter ikke er på listen, så kan det være på den liste nogle muslimer lader som om de bliver krænket af for at få større dominans.

Hvad er så den seneste, virkelige, eller indbildte krænkelse (i det mindste i skrivende stund, for der er flere timer tilbage af dagen)?

Muslimer er fortørnede over kors på et Katolsk Universitet de går på. Alle katolske billeder og symboler er med til at hæmme deres ‘muslimskhed.’ De kors skal altså bare væk!

BeliefNet rapporterer:

Kors i alle værelser på Washington D.C.’s Catholic University of America er en menneskerettighedskrænkelse der hindrer muslimske studerende i at bede.

Således lyder klagen til Washington D.C. Office for Menneskerettigheder indgivet af en professor fra rivaliserende universitet George Washington University

GWU Juraprofessor  John Banzhaf beskylder det katolske universitet for at handle “muligvis med ond hensigt” mod muslimske studerende i en klage der fylder 60 sider, og som henviser til “krænkende” katolske billeder og symboler på over hele universitetet, hvilket som han hævder, hindrer muslimerne i at bede

Han påstår at universitetet, “ikke giver plads - som andre universiteter gør - til de mange daglige bønner muslimske studerende skal foretage, og tvinger dem i stedet til at finde midlertidige tomme klasseværelser, hvor de ofte er omgivet at katolske symboler der er uforenelige med deres religion....”

Klagen går endvidere ud på at muslimer skal bede i skolens kapeller “og i katedralen der overskygger hele campus - Basilica of the National Shrine of the Immaculate Conception.”

Hold da op hvor er dette katolske universitet dog nederdrægtig fræk. Tænke sig de har kors på campus. Og tilmed en masse kors.

Hvornår, åh ja, hvornår vil de vantro dog tage ved lære?

At tilpasse sig muslimer vil aldrig høre op. Og hvis man ikke griber det rigtigt an, så kan du komme i alvorlige vanskeligheder.

Jura er endnu et våben i denne tidernes kamp. Jihad udkæmpes på de mest voldelige og brutale måder, men samtidig er der en anden form, for jihad der føres i skikkelse af snigende Sharia.

Den er ondsindet og og går fremad, hvert eneste øjeblik over hele Amerika - fra vore skoler til de højeste steder i vor regering, og alt ind imellem. Hvis vi ikke er yderst opmærksomme og gør modstand er vi fordømte. .

Mens Islam breder sig over vor klode - bortførelser, voldtægt, ildspåsættelser, lemlæstelser, tortur, stening, halshugninger, og henrettelser - ødelæggende alt levende og ikke levende på sin vej, så går den også fremad uden åbenlys vold.

Vi skal udkæmpe hvert slag, overalt - indtil vi udsletter denne sygelighed der kvæler vor kultur.

Muslimer føler sig ikke godt tilpas på et katolsk universitet?

En nem løsning: Lad være med at gå på et katolsk universitet.

Det gælder også, hvis muslimer ikke føler sig godt tilpas i et frit samfund som USA, jamen så er der også en let løsning: Lad være med at slå Jer ned i Amerika.  

Hat tip: Breitbart


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails