tirsdag den 23. juni 2015

Om at forbyde flag og symboler

På tide at forbyde et hadopildnende flagJeg er virkelig tilhænger af the First Amendment. Jeg bryder mig absolut ikke om at ytringsfriheden skal begrænses. Men hvis medierne siger at et symbol er et problem, så mener jeg vi øjeblikkeligt skal forbyde det. Jeg tænker især på et flag fyldt med had og som opmuntrer til vold, især i Syden. Hvis et flag er årsag til så megen vold, burde vi så ikke forbyde det?
Derfor går jeg ind for og opfordrer til at Mexicos flag forbydes. I Mexico opfatter man måske flaget som helt harmløst, men i USA giver det kun anledning til vold og had. Se f.eks. på den vold som begås af illegale indvandrere, hvoraf rigtig mange kommer fra Mexico:
I Los Angeles, er 95% af alle anholdelser for manddrab (total 1200 ud af 1500) begået af illegale indvandrere. Op til 66% af alle alvorlige forbrydelser (17000) har illegale indvandrere involveret.
I dag sidder der over 25% illegale indvandrere, cirka 55000 i fængsler knyttet til Federal Bureau of Prisons og der er yderligere 297000 i staternes lokale fængsler.
En Congressional Research Service rapport udgivet august 2012 slog fast at i en periode på 33 måneder mellem oktober 2008 og juli 2011, blev flere end 159000 illegale indvandrere anholdt af de lokale myndigheder og forbundsregeringen kunne afgøre at de skulle udvises, men ikke desto mindre går de stadig rundt på gaderne. Næsten hver sjette af disse individer er anholdt igen for forbrydelser.
Hvorfor begår så mange illegale indvandrere forbrydelser? Jeg mener det er på grund af deres mexicanske nationalistiske ideologi, der får næring af deres nationalistiske symboler som Mexicas flag, der nu hejses mange steder i Amerika se her, her, her, og her.
Da liberal er mod flag der fremmer opsplitning, brude de støtte tiltag for at forbyde at Mexicos flag vajer i Amerika, undtagen ved ambassader og konsulater (og Los Angeles og El Paso er ikke ambassader og konsulater).

Hvornår tror du liberale vil gå ind for det forslag.

This article was produced by NewsMachete.com, the conservative news site.

Læs disse artikler om Confederate flaget som nogle politikere ønsker forbud mod: http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2012/01/eftervirkninger-af-borgerkrigen.html

og ikke mindst denne:
http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2012/09/islams-sorte-flags-oprindelse-og-vor-tid.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails